Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdey_a
addikt
én sem vagyok benne biztos, hogy a márkára fizetnék felárat, de akkor mire? pláne ennyit ebben az esetben.
aldi lidl gépekre van 3 év garancia. megvan a teljesítmény is és az űrtartalom is.
még a tisztíthatóságuk is jó (nem úgy mint azon típusoknál, ahol nincs külön kosár, csak a "fiók" egyben)
én nem látok többet ezekbe a készülékekbe, mint amik.nekem ugye princess van, és bár minden forintot megért, ha beadná a kulcsot, akkor a legolcsóbb legnagyobbat venném helyette. mindegy melyiket.
Vérboci
-
nagysz
tag
válasz elder troll #450 üzenetére
Konkrétan miben más a Philips? Alapvetően én is meg szoktam venni a minőségi dolgokat, ha értelmét látom, de itt túl nagy volt a különbség. A princess is jól néz ki, amit csinál, az is jó. Viszont nincs összehasonlítási alapom, ezért érdekelne, hogy miben jobb a drágább ?
Philips tapasztalatom viszont van, és az nem éppen pozitív. ezért (sem) lett philips. -
elder troll
őstag
A régi kisebb sütőben főtt krumpli lett a végeredmény, ha nem olajoztam be külön egy tálban. Philips-nek bőven elég az elősütött krumpliban lévő olaj, tökéletes hasábburgonya lesz a végeredmény. Húsokat is ebben sütöm, talán egyszer sütöttem rántott húst serpenyőben azóta.
Anyámnak volt egy nagyobb noname sütője, miután kipróbálta a philips-et, neki is kellett venni egy XL-t, az előzőhöz hozzá se nyúlt azóta. A sláger princess-t nem próbáltam, így arról nem tudok véleményt alkotni.
Ahogy említettem a kosár körüli pár centis rés és a kosár aljának kialakítása a lényeg (hálós kialakítású, jobban sül az alja).
[ Szerkesztve ]
-
Ajándékok
aktív tag
Kb akkora, mit az itt favorizált Philips xxl, de a Ninja hasonló áron sokkal többet tud.
Youtube-on nézegettem a sütők tisztítását.
A fűtőszál környéke gyakorlatilag egyiknél sem tisztítható, pedig vastagon ráég a kosz. Ebből nincs gond? Nem büdös? Nem potyog az ételre?[ Szerkesztve ]
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
-
eagleberg
tag
Philips XL-van. Rendeltünk anyámnak egy Princess-t. Olyan büdös műanyag mérgező szag áradt belőle még 10 próba után is (egyszer sem ettünk belőle csak üresen ment) hogy visszaküldtük. Nem lehetett mellette megmaradni a konyhába a gusztustalan műanyagszagtól. A Philips TÖKÉLETES.
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
Na mire elszántam volna magam visszament az ára 100k fölé szóval akkor most várok.
-
erdey_a
addikt
válasz eagleberg #460 üzenetére
azt mondod, a philips azért drágább, mint bármelyik hasonló eszköz a piacon, mert az az egy amelyik nem ereget mérgező füstöt?
ne bohóckodjunk.
egy fűtőszálról egy venti lefújja a meleget. ez nem űrtechnika.
ami a gépek közt igazi különbség - a méreten felül - az a praktikum; a szétszedhetőség, a tisztíthatóság és ebben azért páran elvéreznek. valamint a kosár kialakítása, hogy mennyire tud keringeni a levegő oldalt és alul. ezen a téren is van pár kihívásokkal küzdő típus.
szerintem továbbra is az aldi \ lidl xxl gépei az ár-érték arány győztesek. a philips messze túl van árazva. de rolls roysot is kapni, pedig az is csak egy autó. nincs is ezzel semmi baj.
süssünk!Vérboci
-
eagleberg
tag
Számomra a Princess 182050.1 (alza ezt árulja, van belőle 182050.2 is, azon már lehet hogy javítottak) egy hibás termék. Lehet hogy nem mind ilyen (bár sokan írtak ugyanezt), de én mások helyében nem kockáztatnék, az egészség nem játék. Ez a fórum azért van hogy segítsük egymást. Azért mert én megjártam, másnak ne kelljen. Nem az a drága amit drágábban veszünk de maximálisan kihasználjuk, hanem ami olcsó, de semmire nem jó.
-
nagysz
tag
válasz eagleberg #462 üzenetére
Lehet hogy nem mind ilyen
erdey_a-é és az enyém biztosan nem ilyen, hanem hibátlan.
(bár sokan írtak ugyanezt),
arra a max 5 emberre gondolsz ? amiből 4 kiégette és utána jó lett.de én mások helyében nem kockáztatnék, az egészség nem játék.
Igazad van, az tényleg nem játék. Viszont kérdeznélek: fél év után beszart a philips turmixom. Vettem egy másikat, mert szerintem minden philips turmix szar, és még a végén megb.sz az áram, szikrázott mint a franc. senki se vegyen ilyen turmixot ? ugye hogy nem.
Vettél egy valszeg hibás terméket, van ilyen. Utána vettél egy jót, örülj neki, ennyi.
-
eagleberg
tag
Előbb vettem a jót. Utána a rosszat Valószínűleg ez okozza hogy már nem szeretnék visszalépni. Örülők hogy nektek OK. Az enyém nem volt az. Nem szurkolok én a Princess ellen, csak leírtam a véleményt másoknak. Mindenki döntse el akar-e kockáztatni.
Csak 1 google fordítás az amazon.de-ről:
Frissítve 2020. január 9 .: VESZÉLY!! VESZÉLY!! VESZÉLY!! Egészségre káros !!! Most kicseréltem az olajsütőt, az Amazon példaértékű volt, mint mindig, és visszatérítette a vételár 100% -át. Ezután megrendeltem a Princess XXL 5.2L utódját, 182055-ös termékszámot. Ez CSAK UGYAN UGYAN mérgező műanyag szagot produkál használatakor! Ez csak a csúcs. Írtam is a gyártónak, és nem kaptam választ. Ha 1 csillagos besorolás alapján rendezi az XXL 5.2L-t, két bejegyzést talál az ügyfelektől, akik ugyanazt írják le! VESZÉLY!! ---- Eredeti minősítés a Princess XXL 5,2L 182050 típushoz: Kicsomagolás után az eredeti csomagolásában volt, észrevettem néhány apró karcolást a fémkosár belső oldalán. Néhány apró folt levágódott. Ezért nem akartam azonnal visszaküldeni a terméket, ilyesmi előfordulhat, és nem zavarna tovább (ha nem kezd el hamar rozsdásodni). Az igazi probléma az, hogy amikor háromszor használtam, a szoba rövid idő után mérgező műanyag szagú, és súlyos fejfájást kapok. Úgy tűnik, hogy a bűz forrása a kosár felső elülső részén található műanyag, amelyet kihúzhat. Nincsenek elszenesedett területek, de ha az orrával megérinti a műanyagot, olyan abnormálisan mérgező az illata, hogy az orrhúzás után rosszul érzi magát. Természetesen használat előtt meleg vízzel leöblítettem a kosarat, sajnos ez nem csökkentette a szagot. Három használat után sem mérséklődött a mérgező bűz. Frissítés: 10 használat után a bűz még mindig megvan, és az ételnek is illata van. Ez nem lehet egészséges, miért lehet ilyesmit eladni Németországban? Ha jobban megnézi a kosarat, úgy tűnik, hogy ez egy tervezési hiba. A külső műanyag és a kosár távolsága csak néhány mm. A műanyag erősen felmelegszik használatakor, és feltehetően mérgező anyagokat párolog el. Ha a műanyag használat után forró, akkor az illata is sokkal erősebb, mint amikor hideg van.[ Szerkesztve ]
-
nagysz
tag
válasz eagleberg #465 üzenetére
Ok köszi, hogy felhívtad erre az 1db review-ra a figyelmünket.
A korrektség jegyében gyorsan be is teszek egyet a philips XXL-ről, hogy lássuk, miről is van szó a "túloldalon".
google fordítás az amazon.de-ről:
Értékelés Németországban, 2019. április 27-én
Sok füst és zörgő hang négyszeres használat után
Hitelesített vásárlás Már csak négyszeres használat után a gép zörögni kezd, és sok füst jelenik meg hátulról, és a konyhában a levegő sűrűvé válik, mintha étel égne. Korábban már volt 3 Philips sütőnk, de ez nagy csalódás. A lehető legjobban megtisztítottuk az elemek belsejét (ezt soha nem kellett megtenni a korábbi gépeinkkel) (nagyon nehéz hozzájutni, és nem szerelik szét), és még mindig szörnyű a füst, ami a gépből származik. A Philips által kínált javítási szolgáltatás szintén botrányos. Először el kell fogadnia a javasolt díjat, amely majdnem a fele a vásárlás árának (ez nem tartalmazza az összes szállítási költséget). Igazán csalódás, mivel ez a gép szintén nem olcsó, és jobb szolgáltatást várt volna a Philipstől. Csak 15-ször használtuk ezt a gépet. -
erdey_a
addikt
ezek "user error"-ok mind...
Vérboci
-
erdey_a
addikt
kolbászt sütött már valaki? milyen beállítással érdemes próbálkozni?
meg kell kenni olajjal a kolbászt?Vérboci
-
Igen, sokszor sütöttem, de miért kennéd meg, amikor tele van zsírral? Csak beteszed (én 180 fokon sütöttem), és kb 10-15 perc alatt lesz kész. Elég sok zsír kisül belőle, szóval még kevésbé lesz zsírosabb, mintha olajban sütnéd.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Acheron
őstag
Bár már kedden (villámgyorsan) megérkezett a készülék, ma volt időm ki is próbálni. Első körben csak egyszerűbb ételekkel próbálkoztam: rántott mindenféle. Miután a család a frissen panírozott ételek mellett tette le a voksát az előpanírozott fagyasztott cuccok helyett, gomba, karfiol és csirke alsócomb lett a kiválasztott. A gombát a szokásos liszt- tojás - morzsa kombóval paníroztam, a karfiolt előfőztem / pároltam kissé. A combok sózás után lettek panírozva. Első körben a gombák mentek be 15 percre, 180 fokon. utána gomba és karfiol vegyesen, szintén 15 percre, de 200 fokon. Utóbbiak szebben megpirultak, nem ártott meg a +20 fok. Végül a combok kerültek be, 30 percre, 180 fokon úgy, hogy kb félidőben megfordítottam őket. Minden esetben sütés előtt átkentem a sütnivalókat olajjal (Ollie javaslata szerint), egy ecset segítségével (felírtam, hogy kell egy olajpermetező)
Az eredmény elsőre meglehetősen kielégítő - roppanós külső, lédús belső minden tételnél. A combtól tartottam, de remekül átsült, csak úgy jött le a csontról a husi, miközben finom, omlós maradt, roppanós bundában. A második tételnél (gomba + karfiol, 200 fok, 15 perc) itt ott mintha kissé túlsült volna (de a belseje nem száradt ki!), így azon még majd kell kicsit kísérletezni. Két dolgot kell kiemelnem: 1, amíg betoltam a kajcsit, és sült, nyugodtan csinálhattam bármi mást, nem kellett felette állni, kavargatni, stb, 2, Semmi kellemetlen szag nem lengte be a lakást. Minimális ételszag jött, nyilván (szép is lenne a főzés, ha nem éreznénk az illatokat), de a rántott ételekre jellemző olajszag egyáltalán nem volt (van) jelen.
Mindent összevetve a bemutatkozó jól sikerült, eddig tetszik. Ha leváltani nem is fogja a hagyományos tűzhely - sütő kombót (imádok főzni, mindenféle módon), remek kiegészítő lesz a konyhában, főleg, ha vendégeket várunk.
A rácsot már tuti beszerzem - szupi lett volna, ha két szinten tudom sütni a cuccokat - ez mindenképpen kell majd. -
Nirvatti
tag
Ha valakinek jól jönne egy Philips XXL 64.5e Ft-ért, akkor MÉG működik a kód.
[LINK] -
Ajándékok
aktív tag
Többen írjátok, hogy kellenek kiegészítők is. Ezt éppen akciózzák EU raktárból.
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
nagysz
tag
Kicsit feldobnám a hangulatot.. Teriyaki szószos garnélarák air fryerben:
Recept: a rákot kiolvasztás után sózom + borsozom. A teriyaki szószt HB szósszal felütve olivaolajban elkevertem, sok reszelt fokhagymával, mustárral fűszereztem majd ebbe a szószba 1 napig pácoltam a cuccost. Másnap sütés 200 fokon 8+6 percig. Fél kilót megettük a gyerekkel...a kis maradékot meg majd holnap eszem meg, amikor suliban van
-
nagysz
tag
Elnézést kérek az izgalomért Az a helyzet, hogy nagyon megörültem, mert ez tényleg olyan lett, mint egy jobb étteremben. Nagyon könnyű elkészíteni, ezért aki szereti, mindenkit biztatnék erre. A rákot a Metro-ban vettem a fagyasztott cuccok között van, 800gr-os kiszerelés (persze, vízzel együtt).Nem volt olcsó, de cserébe pucolt, nem kell vele szöszögni, csak enni. Egy baja van, baromi gyorsan fogy.
-
csibe1
addikt
Ne röhögtess, légyszíves.
Melyik megbízható helyről?
A szerinted "megbízható" hely vajon honnan szerzi be a cuccokat???
Megveszed, és 1 év múlva kiderül, hogy aliról vették, és neked dupla áron adták tovább akkor mi van??!!
Erre várnám a választ." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
solti
senior tag
még ha kínai, akkor se mindegy, hogy milyen a minőség. Gyártanak sok szirszart is de embert is juttattak az űrbe. Egy nagyobb múltú cég egyszerűen kevésbé engedhet meg magának szar terméket, mint egy shop2342423423 eladó aliexpress-en. Az előbbi azzal is számol, hogy jővőre is vásárolnék nála, az utóbbi meg pont szarik mindenre, legközelebb majd shop423842342 néven árul.
De persze hidd csak el, hogy a 999 forintos tartozék is pont ugyanaz mint a 10.000 forintos, és élj vele boldogan, nem mondtam, hogy ne tedd. -
csibe1
addikt
A nagyobb múltú cég is Kínából veszi, csak a jobb minőséget. Ha megtalálod kinti webshopban te is megveheted ugyanazt, olcsóbban.
Az itthoni vásárlás a hazai garancia miatt éri meg, de az most érdekesen is alakulhat az új szabályok miatt."De persze hidd csak el, hogy a 999 forintos tartozék is pont ugyanaz mint a 10.000 forintos, és élj vele boldogan, nem mondtam, hogy ne tedd."
Nem erre gondoltam, de te az előbbi hsz-ben a származási helyre voltál ráizgulva.
Gyártanak minőséget is dzsunkamelléken, de az már nem olyan árban van; ez már régebben is így volt." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Ajándékok
aktív tag
A 999ft-os Kínából bizony ugyan az, mint itthon a 10 000ft-os.
Az "olcsó", kicsi dolgokon nagyon nagy haszon kulcs van.
Régen kellett bútor kerék. Praktikerben 2-3k/db. Rajta volt az importőr neve. Felhívtam őket, és megkaptam ~300ft/db áron. És már ezen is rajta volt az importőr haszna+vám+áfa.Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
bl4ze
veterán
Ha valaki gépet keresne... Nekünk van és nagyon bevált, IMÁDJUK
Hamarosan újra elérhető Lengyel raktárból postával (futár) a közkedvelt és szuper jó 6 literes BlitzWolf BW-AF1 gép!
És minden akciósan! Ára mindössze : $83.69 (70.17€)A kupon használatával további közel 3000 Ft lejön az árból ! Kupon: 10%ForNewBW
[link]
.:. bl4ze .:.
-
-
BaLee
addikt
Tegnap lebeszéltük de elfelejtettem megrendelni, mára már drágább 6$-al de mind1 ezen már nem múlik. Megrendeltem én is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest