Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
horist2
tag
válasz A 2. Vesztes #4080 üzenetére
Nekem 2 hét alatt megjött. Szóval elég gyorsan.
Milyen színűt rendeltél?
Az enyém a "fehér" és ez teljesen átlátszó pont amilyet akartam. -
horist2
tag
válasz holozis_HUN #4083 üzenetére
Ez is jó csak ez vaskosabb én ezért nem ilyet rendeltem.
-
Deck
titán
Elkészültem a Kiemeltel.
Dimond G kolléga még átolvassa és a leírásokat követi benne, hogy ne legyen hiba benne. Azután, bekerül a topikba és megy a Kiemeltbe! (Mivel neki van Z3-a).
PS5
-
Deck
titán
Kész a Kiemelt!
Megjegyzés: Tudom, hogy van .726-os rom de mindegyik csak szolgáltatós. Amint lesz 1 darab független is belőle frissítem a dolgot
PS5
-
Végre megjött a Z3 dual-ra is a lollipop
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Deck
titán
Szívesen mindenkinek
PS5
-
Lehel43
tag
Plusz pont a nyalokanak. Az időjárás frissül magátol ha más helyiségbe utazok. Nekem eddig ez nem működött a csokival. ;-)
-
gagavectra
csendes tag
Érdemes felrakni az 5.0 át?meg vagyok elégedve a 4.4 el is van olyan amiben jobb az 5?
-
Melafoto
senior tag
válasz gagavectra #4114 üzenetére
Szerintem érdemes próbáld ki.
-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
horist2
tag
Tegnap megérkezett az új mágneses töltőfejem is.
Szerintem ez is ajánlott szépen teszi a dolgát és gyorsan tölt nem úgy mint a régi ami volt nekem.
Ő az... -
Astery
senior tag
válasz gagavectra #4114 üzenetére
Én meg vagyok elégedve vele - semmilyen hátrányát nem tapasztalom. Néhány apróbb változtatás tetszik is - pl a tárcsázó.
-
törölt tag
Szerintetek a hívásbeállításoknál mi az a tty mód?
-
KillerKollar
őstag
Üdv!Elvileg már rég kijött a "lollipop" a Z3-asra,de bemegyek az Update Center-be és mindig azt írja hogy Készüléke naprakész...pedig még 4.4.4 van rajta.Van aki frissítette már föl így simán Update Centerből,vagy normális hogy nálunk még ez nem látja?Kártyafüggetlen telefon amúgy,de vodás vagyok,ha esetleg ez számít,bár kétlem.
-
Deck
titán
-
Melafoto
senior tag
válasz KillerKollar #4123 üzenetére
Nem kell root, hogy Flashtool-al feltegyél egy nyalókát
-
Astery
senior tag
válasz KillerKollar #4121 üzenetére
Pontosan az számít amiben kételkedsz.
-
törölt tag
Mindig felmerül valami érdekesség, most pl. csak én látom úgy, hogy a ledvaku gyengébben világít más telefonokhoz képest?
A G2 pl. majd kiégette a retinám, de sima G is, vagy a Samsungok is -
speedyboy
csendes tag
válasz KillerKollar #4123 üzenetére
Nyugodtan tedd fel, tegnap enis megtettem az osszefoglalo alapjan. Az en keszulekem T-s nekem se jott meg.. egy dolgot hianyolok a ket 'koppintasos' kepernyo felberesztest. Semimvel sem merul elobb, ismerkedni kell vele
-
Deck
titán
-
Flashback
addikt
Egy nagyon jó fényképezővel megáldott telefont keresek ami jól néz ki, és van hozzá szoftveres támogatás
Kicsit nagynak tűnik a készülék de a kompakt verzió nem csinál ilyen jó képet...Nagy általánosságban kérdezném: Mi a hosszútávú tapasztalat jó és rossz dolgokban? Ki mit szeret és nem a készülékben?!
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Imike20
senior tag
válasz KillerKollar #4121 üzenetére
Várni kell még egy kicsit de már úton van
Xiaomi™ 13 Pro + Xiaomi™ Flipbuds Pro + Xiaomi™ Smart Band 8
-
xmaas
őstag
válasz Flashback #4135 üzenetére
Kb 5 honapja nyuzom eddig nem volt gondom vele teszi szepen a dolgat de viszont van par dolog ami zavar , ez szemelyes tapasztalat velemeny nem akarok indulatokat kelteni
Amit banok kicsit hogy nagyon torekeny a hatlapja tenyleg konnyen karcolodik szoval muszaj ra venni valamilyen tokot finoman kell banni vele odafigyelni hogy rakjuk ra asztalra stb. tok nelkul hamar megfog karcolodni .
Fenykepezes teren is hagy nemi kivannivalot maga utan ami eleg hulye helyzett mert maga a szenzor a keszulekbe nagyon korrekt csak a szoftveres resze nincs annyira kidolgozva van itthon egy lumia 930 as es nemtudom azzal lott kepek jobban sikerulnek vagy fene tudja legalabbis nekem jobbnak tunik a lumia ebbol a szempontbol .
Amit meg banok de persze ez sajat hulyesegem hogy a fekete keszuleket vettem meg es allandoan torolgetni kell mert televan ujjlenyomatokkal mar akkor is ha csak felveszi az ember es telefonal egyett de persze ez a uveg hatlap atka lehet hogy feher vagy masik szinben nem annyira feltunoek az ujjlenyomatok ,tudom mindenkinek mas az izlese de engem rohadtul tud zavarni
Ezeken a dolgokon kivul egy nagyon korrekt keszulek mondjuk elegge valoszinu hogyha most vennek telefont inkabb a S6/S6 Edge paros valamelyiket valasztanam
-
mugencivic
tag
válasz A 2. Vesztes #4139 üzenetére
Relatív, mert pl a szenzor mérete nagy, 1/2.3", mint a legtöbb kompakt fényképezőgépé. Itthon próbálgattam, kevés fény mellett, beltérben volt olyan, hogy verte az IPhone 6-ot, de manual mód kellett hozzá, hogy ne szálljon el az ISO-val.
-
Vikooo
addikt
válasz A 2. Vesztes #4139 üzenetére
Ezzel nem teljesen ertek egyet...
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz mugencivic #4142 üzenetére
Persze, hát azért nem a legrosszabb, de én jobbra számítottam! Összevetve más csúcskategóriás készülékekkel.
Vuff.
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
A 2. Vesztes
senior tag
Kedves Nyalókások! Ti is tapasztaljátok, hogy a telepítés óta gyorsabban merül az aksi?? Nálam mintha pár órával kevesebbet bírna.
Vuff?
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
Melafoto
senior tag
válasz A 2. Vesztes #4147 üzenetére
1x nekem is jobban merült, de pár nap és hozzá szokott az akku a nyalókához és most nekem jobb az akku időm, de ez ugye lúzer függő
-
Astery
senior tag
Sziasztok! Ezt a nyomorult Google keresősávot LP alatt sem lehet eltüntetni csak vmi launcher-rel?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs