Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napster82
tag
Na látom ezzel a helyalapú wifi-vel nincs mindenki tisztába. Akkor kezdem az elején. Alap esetben mindenki használja az otthoni wifi hálózatát a telefonon. ezt amikor beállítod akkor megadod a wifi hálózat jelszavát, ha a telefon valami oknál fogva vagy a tulajdonos lekapcsolódik erről a hálózatról akkor az újra csatlakozáskor nem kell a jelszót megadni, mivel alap esetben az automatikus csatlakozás van beállítva a telefonon. Ha teszem azt a munkahelyi vagy más jelszóval védett hálózatot akarsz még pluszba használni akkor az előbb leírtak vonatkoznak erre is.
A helyalapú wifi pedig azt a célt szolgálja, ha be van kapcsolva. Ha az előzőleg beállított wifi hálózatok ható sugarában található a telefon akkor azon bekapcsolódik a wifi és amig nem távolodik el ebből a hatósugárból addig a wifit használja a 4G stb. helyet. Azaz az otthon bekacsolt wifi, akkor amikor elmegyünk otthonról akkor kikapcsol automatikusan, ha hazaérünk akkor meg bekapcsolódik automatikusan -
agent_k
őstag
Ezzel be is tudjuk fejezni a "miért nincs helyalapú wifi" témakört:
https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z2/Bugs-or-Errated-Choice-about-Lollipop-BALTIC-GENERAL/m-p/959335#M24468"We have made improvements in the Wi-Fi scanning, which made the power saving in Location-based Wi-Fi nearly negligible. Therefore we removed the Location-based Wi-Fi."
Nyilván nincs bekapcsolva a wifi rendszer állandóan, csak rápillant időnként, hogy van-e wifi. Nincs -> marad kikapcsolva, Van->ha ismert akkor kapcsolódik, ha nem ismert akkor csak jelzi, hogy van wifi ha akarsz kapcsolódj valamelyikre. Ez az eddigi megfigyeléseimmel egyezik is.
-
Bigiboy77
tag
Sziasztok ! Imei szám alapján hol tudom(web oldal) lellenőrizni a függőségét a Z3 telefonnak? A sony magyarország sajnos nem mondja meg csak hogy garanciás vagy sem.
-
törölt tag
A Z3 kijelzőjét is gorill glass védi, vagy valami más?
Ha Z3-at szeretnék vásárolni, azt hogy tudom legegyszerűbben megtudni, hogy melyik országba szánta a gyártó? -
Bilux
veterán
válasz A 2. Vesztes #3864 üzenetére
Az jó mert ez egy telekomos telefon
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
speedyboy
csendes tag
Az enyem is Telekom-os, nalam is mindegyik 0, gondolom akkor fuggetlen viszont az 5-os android meg mindig nem erkezett meg, hiaba dugom gepre kabellal..
-
Bigiboy77
tag
Akkor ha tmobilos nem is lehet megtudi sehonan hogy milyen függő? Csak ha megveszi az ember és letiltják
-
-
Bigiboy77
tag
Köszönöm mindenkinek, akkor meggondolom, mert nincs meg a számlája.(elvileg)
-
Lehel43
tag
Ma megjott a frisitest nekem is..😤😢. Minden szép és jó, viszont, eltűnt az oszes telefonszamom. Csak amit a sim kártyán volt, az maradt meg. Vagy nagyon jol elbujtak valahova......
-
-
mugencivic
tag
Telenoros telefonra megjött már valakinek a Lollipop?
Mondjuk a Z3 Compact tabletemen próbálgattam ma és eddig olyan túl sok hasznos vagy szép újítást nem találtam még benne.
-
benimoto71
csendes tag
Sziasztok!
Függetlenre megjött az ötös de a face szinkronizált képek az eddigi normális képek után homályos maszlagok lettek...
Valaki???
Köszönöm -
horist2
tag
válasz benimoto71 #3880 üzenetére
Ez engem is érdekelne mert nagyon zavaró.
Bár nekem már jó ideje nem működik rendesen de nem tudom megfejteni miért. -
darvinya
titán
válasz benimoto71 #3883 üzenetére
Képet neked kell hozzárendelni, vagy FB esetén onnét veszi le.
Ha szinkronizálod, akkor később nem kell újra megcsinálni, mert ott tárolja.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Flind
senior tag
válasz benimoto71 #3883 üzenetére
Nem neked válaszolt, más téma.
-
mugencivic
tag
Aki felrakta már a Lollipopot és nem ismeri még: próbálja ki a rejtett játékot, a firmware verziót kell sűrűn tapogatni, amíg elő nem jön a nyalóka, azon belül meg a középső sötétebb részt kell oldalra húzni. Mókás!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz mugencivic #3886 üzenetére
Csak baromi nehéz. A rekordom: 2
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz mugencivic #3879 üzenetére
Nájn! Legalábbis nekem még nem. Bocs, vagy csak az válaszolhat, akinek már megjött?
Vuff!
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz A 2. Vesztes #3888 üzenetére
A Z3-ra még nekem se jött meg, csak a táblagépre. Amúgy egy idegesítő, nehéz, gépet a földhöz verős flappy bird klón.
-
Májkülnájt
tag
válasz A 2. Vesztes #3866 üzenetére
a t-s z2-ek is függetlenül kerültek forgalomba, próbáltam telenoros kártyával bekapcsol hív meg minden
VuffXDD
[ Szerkesztve ]
-
mugencivic
tag
Ezt a talányt meg tudná -e nekem valaki magyarázni, hogy lehetséges:
Van egy Z3-am, amit egy magyar webshop-ból vettem (Time Office), újonnan, bontatlanul, fóliásan, magyar kézikönyvvel, 27% áfás számlával, és magyar garanciajeggyel ami a Cordon Electronics Kft-hez szól, szépen ki is van töltve, IMEI stimmel, SIM lock nincs rajta.
Az érdekessége viszont, hogy a ROM-ban megtalálhatóak a MyTelenor meg a Deezer alkalmazások, ebből arra következtetek, hogy Telenor-os firmware van rajta, szóval ez akkor egy eredetileg a Telenor által értékesített telefon. (ha csak nincs rá más magyarázat)
A kérdés: Hogy lehetséges ez? Nekem mindenféle dolog eszembe jutott már, de jó lenne, ha valaki meg tudná fejteni.
[ Szerkesztve ]
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz Májkülnájt #3890 üzenetére
Jó ez a t-s szolgáltató! Én sajna T-s vagyok.
Vuffli!
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
TommyGun
őstag
Nekem is megjött a nyalókat tegnap, az értesítési panel/reluxa sokkal kellemesebb lett, eddig tetszik. Egyedül az zavar hogy a megnyitott alkalmazások között (a jobb oldali négyzet, menügomb) már nincs ott a mindent bezár gomb, csak kiikszelni lehet őket vagy félretolni...
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
TommyGun
őstag
Igen, de azt már lentebb írták hogy miért vették ki...
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
mugencivic
tag
válasz TommyGun #3895 üzenetére
A hivatalos magyarázat, hogy miért nem lehet egyszerre bezárni mindent a következő: Ne zárogasd be az appokat - ha nem muszáj - , mert leállítani és újra elindítani őket több CPU ciklust eszik (és így jobban fogy az akku), mintha futni hagynád és csak folytatnád amikor legközelebb használod. Tehát, mindig mindent bezárogatni rossz gyakorlat. Bízd magad a memória menedzsmentre. Sőt, még olyan is elhangzott, hogy az üres memória rossz memóra. Hmm..
Egyébként nekem is nehezemre esik elfogadni, mert valahogy utálom, ha ezer app van a taszk listában. Ha üres, az olyan tisztább-szárazabb érzés.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz A 2. Vesztes #3894 üzenetére
Igen, a beépített easter egg játék. Tényleg idegesítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest