Új hozzászólás Aktív témák

  • Bobbah

    csendes tag

    Hello, Mindenki!

    3 napja próbálgatom az Xperia S-t, szerintem egy kisebbfajta katasztrófa ez a telefon B(
    Pontosabban csak két bajom van vele: üzemidő és az alján az a randa csík, teljesen instabil hatást kelt, ja meg a hátlapja is, mintha nem illeszkedne rendesen....pedig illeszkedik.
    Azon gondolkodom, hogy eladom és veszek inkább Motorola DEFY Plus-t.....majd meglátom, még nem tudom, ez a fórum azért adott némi reményt (underclock-olás).
    4 legfeljebb 6 óra alatt taccsra vágom az Xperia S akksiját, pedig alig használom:
    3 telefonhívás (rövid, legfeljebb 1.5 percesek), 1 sms, 1 pornóoldal átlapozása (kb. 15 perc), 1 torrent oldal átlapozása (szintén kb. 15 perc), facebook-ra beköszönés 3-szor (egyenként legfeljebb 8 perc), 40 perc mp3 lejátszás headset-en, 10 perc rádiózás, egy kis nyomkorászás ide-oda és már nyekereg a szoftver, hogy rakjam töltőre és a fényképezőhöz még nem is nyúltam vagy egyéb erőforrás igényes alkalmazásokhoz (pl. játékok).
    Szedtem le hozzá Market-ról beállítóprogit, amivel megtakarítható némi akkufeszkó, de nem jelentős és persze ezt úgy éri el, hogy minden szir-szart lekapcsol nekem.
    Azért bosszantó, hogy ilyen jó képességű telefonok vannak a piacon, de egy épkézláb akksi nincs hozzájuk, ami rendesen kiszolgálná őket.
    Ezek a kis energiagazdálkodó progik adhatnak némi reményt, de assz'em inkább nekiesek az underclock-olásnak......vagy tényleg eladom a francba, mert ahogy most van az nagyon nem jó, még pót akku sem applikálható bele. Na, persze mindezt tudtam, mikor megvettem, nem is ginyervázni jöttem ide csak leírni a friss, személyes tapasztalataim.

Új hozzászólás Aktív témák