Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
figyelj, a kilencven is száz alatt van, de attól még drága.
Én félévesen 60 alatt jutottam hozzá.
a tulaja 2011 májusában vette , 134-ért,(ottvan a számla a dobozában) énmeg tavaly decemberben jutottam hozzá egy gsm boltban, és ezen még a bolt is keresett, gondold el mennyiért vehették be tőle.
(szerintem még 50-et sem kaphatott érte)
megéri várni... -
-
sbalu1
senior tag
Visszatért az élet ide.
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz madstunt #4855 üzenetére
ha jól olvastad én decemberben vettem annyiért, az eredeti tulaj meg májusban vette a MM-ban 134-ért ( a nemnormális)
De a tablet maga 2010-ben jött ki, asszem, most két éves, ez az az idő, ami után ugrásszerűen esnek az ilyen kütyük árai, akár az új autóké.
nem aztmondtam hogy a kütyü kétéves, hiszen az enyémre is van még jövő májusig garancia. -
toldy
őstag
Sziasztok,
Van egy gyáris samu tv kábelem a tabhoz, a gondom az hogy a tvre kötve a kép szürke árnyalatos és rezeg (mintha nem lenne jó a képfrissítés), a másik tvre kötve minden oke. Lehet hogy a tabon kell valamit állítani, mert a tvn semmit nem találtam.Az élet nem habostorta.
-
-
madstunt
addikt
akinél fenn van az ICS, az megtudná mondani, működik-e a google talk videochat a gyári gtalk kliensben, illetve hogy ha vett észre bármi nem kozmetikai változást azt megemlítené? az internet bugyraiban csak annyit írnak hogy már tud egyszerre több accot kezelni
-
maláj
addikt
no beöltöztettem a gépemet feketébe
csak a sim és micro SD résznél kell majd megoldást találni a rögzítésre mert ott nincs karom csak 1 sima cellux volt a fehér hátlap és a "belső" között ami a feketén ugyebár nincs -
sgery
őstag
ismertek olyan autós tartót, amibe ha beleteszem a tabot tölti és hangot is továbbít?
Úgy gondoltam, hogy az alsó csatlakozón, ahol tölti, onnan venné a hang jelet is, és esetleg jack kimenet is lenne vhol hátul...FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
sgery
őstag
Azért kellene egy ilyen kombó, mivel a céges kocsimban naponta rengetegszer szállok ki-be, és rettentő unalmas mindig mindent kihúzni/visszadugni... Ahogy néztem, a gyári tartóban csak töltés van, de néhány képen ott van egy jack dugó fej is. Netán rá lehet dugni azt is valahova?
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
sgery
őstag
válasz ArchElf #4871 üzenetére
Köszönöm!
Sajnos a forrasztási technikám kevés ahhoz, hogy ebből összehozzam ami nekem kell
Esetleg létezik olyan kábel ha már itt tartunk, aminek egyik vége szivargyújtós töltő (vagy usb amit usb töltőre tudok dugni) a másik része pedig jack kimenet?FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
sgery
őstag
válasz ArchElf #4873 üzenetére
Nem
Egyik vége PDMI másik végén egy jack és töltő.
Amúgy ezt találtam hosszas keresés után: [link] Ez az amire gondoltam, csak ezen még av kimenet is van.
Ez gondolom akkor megfelel a keresésem elvárásainak!? Végül is amúgy a jack kimenet nem is kell rá, ha ott az av kimenet 2 rca kimenete, az is folyamatosan küldi a hangot tovább, nem?FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
ArchElf
addikt
Igen ez az - csak le kell barmolnod róla az RCA vezetékeket
Kérdés, hogy line-out, vagy headphone (erősített) kimenet ek vannak-e rajta (vagy rendesen a fejhallgató kimenet erősített, az RCA meg line-out).
AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
SATIKA31
tag
Üdv ki tudna valaki segíteni egy 2.3 software-val a mostani 2.2 helyett mert az1hsz-ben levő link nem szuperál köszi
-
sgery
őstag
Szerintetek lesz a közeljövőben teljes értékű ics a 7-es tabra?
Egyáltalán hozna ez valami nagy újdonságot számunkra?
Gondolkoztam, hogy lenne-e értelme ezért lecserélni 7+ vagy 7.7-re a mostani sima 7-est, de én nem látok akkora újdonságot amiért megérné. Meg ha erre is elkészítik xda-n akkor végképp nem látom értelmét.
Talán inkább kivárom, amíg kijön a windows 8 egy samsung 7-9'-os tabra és arra cserélek. Elvégre már nem kell sokat várni rá, nem?FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
danih
veterán
Szerintem nagy újdonságot nem fog hozni, viszont szinte biztosra veszem, hogy lassabb lesz, mint a 2.3.
Kicsit olyan, mint amikor egy gépre, amely remekül futtatta az XP-t, most Win7-et akarnál rárakni... menni megy, de...
Ez az én szubjektív véleményem, igazi változás a tablet piacon csak win8-cal lesz majd. -
danih
veterán
Már 2.0-nál tart a HyperDroid rom, valaki tesztelte már ezt a rom-ot (bármely verziót)?
-
Luissimo
veterán
a win8-al ?
akkor, ha csakis és kizárólag az alá csinálnak hardvert.
Ezért jobb az IOS, mint a droid, ezt már számtalanszor kitrágyaltuk, annak csak egyfajta vason kell tudni mindent és azt tudja is, röccenésmentesen.
Ma példul biztos, hogy valami mágneses vihar volt, mert az én P1000-es TAB-om, annyira döcögött, hogy ilyet még sosem produkált.
minta hátramenés.
elbontottam egy blututis hívást, mert nem vették fel, erre fogtamagát és 10 másodpercenként ujrahívta az illetőt, hiába léptem ki az egész hívóból, ő akkoris.
meg a blu fülest nemlehetett róla se leválasztani, se ujracsatlakoztatni.
látszólag minden önálló életet élt.
Ilyennel még nemtalálkoztam, eddig olyanvolt, mint a kezesbárány.
két restart sem tett neki jót. -
danih
veterán
válasz Luissimo #4883 üzenetére
Nézőpont kérdése, nekem iP4-em van, a tabot mégis sokkal jobban kedvelem mert jobb élményt nyújt, gondom nem volt soha vele (ellenben az iP4-gyel). Win8? Konkrét Arm architektúra (generáció), a többi már nem olyan fontos (csak legyen elég memó), szóval lehet jól optimalizált...
-
vodkaboy22
addikt
Igenis gyorsabb már az ics pedig még nincs HW acceleration ...
Talán már hétköznapi mindenes használat alatt is pörög úgy mint 4.1.0 overcame tuning nélkül.
Itt nem lassul halálra a gép 7-8 widget-től. Télleg gyors a multitasking gyorsabb sokkal mint az 2.3.6 alatt. Ez nem windows emberek! látszik, hogy nem vagytok linux userek. Válasz bármilyen linux distrot és egy 2-3 évvel korábbi verziót ugyanazok a softverekkel látható lesz az eredmény... Pl matlab 7.2 kíválló példa aki használta már 1-2 éve tudja miről beszélek...
Hát nem tudom aki windows-t akar látni 7 colon ... én már 24 colon se nagyon használom munkára végképp...
Na de JB nélkül 1 iphone se tudta a felét se amit android root nélkül 2.1-2 óta tud...
Télleg azt mondjátok, hogy win8 majd ezt azt tud:? És az lesz majd a nagy változás. Szerintem addigra annyit tud majd az android, hogy inkább google monopol helyzetétől kell majd félni és ez lesz a tablet piacon a húzó erő.Igenis sok ujdonságot fog hozzni amit nem feltétlen kell észre venni csupán gyorsabb szebb használhatóbb és több dolgot támogat minden téren.
[ Szerkesztve ]
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
hp68
csendes tag
Sziasztok !
Van egy Galaxy Tabom p1000 a kijelzője megkergült , most Overcome 4.1 rom fent és kellene egy eredeti T-mobilis Froyo 2.2 rom (a modem JPZ) ezt, honnan tudnám letölteni és vissza rakni a tabra.
-
mycso
veterán
Szia, mit jelent az, hogy megkergült??? Mi a jelenség?? Esetleg egy sima gyári visszaállítás?? Vagy gariztatni akarod valami miatt, azért kell a t-s rom?
danih: most nézem énis, hogy az ICS-ről írtál. Hidd el, már ezek a béta állapotú ICS portok is sokkal gyorsabbak, bármelyik GB Overcome romtól, tehát ha lesz egy végleges optimalizált port, az nagyon gyors lesz.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
-
Luissimo
veterán
Írtam minap, hogy mintha meghülyült volna a TAB-om.
örület volt.
remélem, ma rájöttem mi okozta.
Ma is pl. lassúvolt, mint a hátramenés, ha rányomtam a menű ikonra feldobta a "homokórát", alig lépett ki a skype-ból pl. stb stb.
aztán gondolkodtam, hogy mitcsináltam vele az elmult napokban.
és rájöttem, hogy bekapcsoltam rajta az automata fényerőszabályozást.
No, szerintem azvolt a hunyó.
lefogta mint állat.
(részben érthető is, minden alkalmazáskor, mikor magáhoztért, először azzal volt elfoglalva, hogy a fényérzékelő szenzorral optimálisan kommunikáljon és beállítsa azt , amit nem is annyira akarunk.)
Szóval,
letiltottam, visszavettem manuálisra a fényerőt és megtáltosodott a kütyü (akarommondani, olyanlett, mint volt)
Mert már virtuálisan sírvafakadtam, hogy milett vele, olyanvolt, mint egy manuális esztergagép, másodperces késleltetésekkel reagált mindenre.de végre, VÉGE.
HURRÁ[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
Hali, írtam a másik fórumon, de akkor itt is. Amit javasoltak, gyári független magyar romot, azt tedd fel és próbáld meg TMH-ra változtatni a product kódot.
Tárcsázóba: *#272*imei# jobb fent kiírja az aktuálisat, valószínűleg: XEH, a listában keress TMH-t, majd install. Ez csinál egy gyári visszaállítást is.
BéHGT: most melyikre gondolsz??? A tabon lévőre??? Azok még egyelőre kellenek amíg béta állapotú ez az ics, mert néhol, csak azzal tudsz menüt előhívni. Egyébként felesleges lesz.
Ha meg a kijelzőn lévőre gondolsz, azok eltüntethetőek.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs