Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz DarkDeer #5800 üzenetére
ITT a lap alján vannak a Humberos-hez a kernelek, neked p1000-hez értelemszerűen az első kell.
AOKP romok között már váltogattam csak úgy simán CWM-ből, viszont humeros-aokp között, nem tudom, hogy működik-e a dolog....mind2 a telepítés előtt, ugye a 2.3.3 + OC kernel alapot írja.
(#5801) Indiant: azzal már megvan, a humberos kernelre gondolt
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
DarkDeer
senior tag
Köszönöm a segítséged, és a blogod!
Egyelőre marad a Humber, mert a haver elégedett vele. A KIES-t leszarjuk, haver azt olvasta, hogy az ICS-re frissített P1000-t nem fogja sose felismerni. A gmail fiókjával tudja szinkronizálni, az elég.
Még annyi kérdésem lenne, hogy olvastam, hogy át kell állítani a DPI-t a tabon, csak azt nem tudom hol kell. -
DarkDeer
senior tag
válasz Avicularia #5804 üzenetére
Köszönöm!
-
Indiant
addikt
Ha mást is zavar ICS alatt az USB Debugging ikon.....
A build.prop- be kell beletenni ezt a sort:
Disable USB Debugging icon from Status Bar. (Just the Icon, debugging remains enabled.)
persist.adb.notify=0 -
Indiant
addikt
Tudom ,hogy nem kapok rá választ, de hogy lehet video-t lejátszani a Humberos-on?
A MixZing nem települ, a BSPlayer települ ,de valami hiba lép fel. A gyári app meg csak Betöltés...avi és mp4
-
Indiant
addikt
mycso
danih
Drachoo
köszönöm a válaszokat!Feltettem a plugint is és semmi.
Most a marketről feltettem őket és az avi néha megy. -
-
Luissimo
veterán
minden látszat ellenére nemvagyunk ám elveszve, csupáncsak lázas nyaralásban lázasan keresgélünk egy rendes felbontású PRÍMA navigációs programot a rendes felbontású ICS gépünkre (hogy nekelljen TABula rasa :-) )
egyébként Gyurmának üzenem, hogy csak addig van ilyen jó akkuideje az ICSen, amig nemhasználja a GSM részt illetve a mobilnetet, akkor már megjön az ICS étvágya is, nemfogja egyhétig bírni az akku egyegy töltéssel.
Erről az elmult időszakban a Gyulai Várfürdőben naponta meggyőződhettem :-)[ Szerkesztve ]
-
gyurma111
aktív tag
-
sbalu1
senior tag
Nézegetem ezeket a mostani samus tabokat és nehezen tudnék választani közülük, ha le szeretném cserélni a jó kis P1000-esemet.Jó lenne valamivel nagyobb kijelző, de az újak paramétereit összevetve mindegyiknél találok hiányosságokat, illetve olyan dolgokat amik nem tetszenek.Tulajdonképpen az összesből tudnék összegyúrni egy olyat ami igazán jó lenne számomra.Na és persze az ár se mindegy.Talán a P6800 áll legközelebb az elképzeléseimhez(kár, hogy amoledes a kijelzője).Egyenlőre azt hiszem marad a jó "öreg" P1000-es.Ti hogy vagytok ezzel?
-
lajozs
aktív tag
Csak a behalt fórumot katalizálandó: a Navitel új, 550182-es változata egy, a peter68.com-on fellelhető kis méretű, omp2.0 480800 jelű sminkkel teljes képernyős, stabil túra(vagy nem túra)navigációt biztosít a tab-on.
Érdemes kipróbálni!a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
sgery
őstag
Régebben én is néztem, de rá kellett jöjjek hogy semmivel sem nyújtana többet számomra a többi tab mint a p1000-resem. Főleg hogy ics is megy rajta tökéletesen, így tényleg semmi hiányosság nincs.
Elhatároztam, hogy csak akkor cserélek ha megtetszik a win8-as tab.Viszont a galaxy s-emet már lehet cserélnem kéne, néha agybajt okoz a lassúsága és korlátai..
[ Szerkesztve ]
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
Locsi
senior tag
Sziasztok.
Leírást keresek, simlock feloldására a tabhoz, de amit találtam az valahogy nem gömbölyű, mert a hexeditorral megnyitott nv_data.bin fájban, nekem nincs ilyen sor, hogy 00181462. Tudom, hogy nincs jelentősége, de a tabon jelenleg cm-9.0.0-RC1-p1 van.
-
sbalu1
senior tag
Az Overcome Experience nyugdíjba vonult. [link] Nagyon sajnálom, béke poraira!
-
sbalu1
senior tag
válasz Luissimo #5828 üzenetére
Az Overcome-nál is gyorsabb?Az szép.Nekem alapvetően a felhasználói felülete nem tetszik az ICS-nek.Már megszoktam, hogy felül van a taskbar, a redőny, ezenkívűl bár sokszor olvastam leírásokat róla, nekem még mindig zavaros, hogy a sok verzióból melyiket érdemes felrakni.Ennek ellenére lehet, hogy kipróbálom, ha van lehetőség visszatérni az Overcome 4-hez.Mindezeken kívűl itt van az újabb Jelly Bean.Erről nincs senkinek tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
sbalu1
senior tag
Mi a heck van?Nem tudom letölteni a megfelelő gapps-t a CM9 romhoz, mert a http://goo-inside.me/gapps nem elérhető!Tudtok valamilyen más forrást a gapps-okhoz?
[ Szerkesztve ]
-
MrPetya19
addikt
CM9-el próbálta már valaki az rca kimenetet? Valaki próbált már rca vga átalakítót használni?
Vennék egy ilyet, és fontos lenne a vga, mivel az van levezetve a projektorról a suliban.[ Szerkesztve ]
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Indiant
addikt
Egy magyar oldalon (bdw) megjelent egy új navigációs program a Tabunkra.
-
Luissimo
veterán
válasz Avicularia #5837 üzenetére
és szimatot kaptál már ?:-)
mekfejtetted, mester ?:-)siess, elnehervadjon :-)
-
Whave
csendes tag
irjon privit, akit esetleg erdekelne egy Galaxy Tab, kiegeszitokkel, olcson
-
gyurma111
aktív tag
alakul a JB
[ Szerkesztve ]
-
Indiant
addikt
válasz gyurma111 #5842 üzenetére
Android 4.1 Jelly Bean CyanogenMod 10 on GT-P1000
..ha valaki élőben szeretné látni
-
sgery
őstag
válasz Indiant #5847 üzenetére
Még nem túl smooth, de örülök hogy ez is kijön majd a tab-ra
Milyen szép lenne, ha a samsung hivatalosan is kiadná a tab-ra ezt is, mondhatnák hogy olyan erős az első tabunk, hogy még a legújabb android is simán fut rajta...FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
Indiant
addikt
Igen, de igazából átverésnek kell benne lenni. Mint a windows-oknál. A gépek sokszor olyan gyorsak, mint régen, de mégis "megeszik" őket a programok. Ezt is gondoljuk el, egy linux-nak alig kell gép, most meg már többmagos telefonokon "elfut-e"-t játszunk. Abszolút elég lenne egy mag. A többi csak átverés.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs