Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Indiant
addikt
válasz gyurma111 #6152 üzenetére
Product kód magyarázat:
XEH - Magyarországi gyári független
TMH - T-mobile hungary
TMO - T-mobile
PAN - Telenor (Pannon)
VDH - Vodafone hungary
XEU - gyári független EU
WST - magyar ?
(Alap állapot szerint, viszont hozzáértő átírhatja!)*#272*IMEISZÁMOD# Product kód beállítása
-
gyurma111
aktív tag
-
mycso
veterán
válasz gyurma111 #6155 üzenetére
SER az orosz független.
Amit Indiant, beírt kódot, ott nézd meg, hogy mit ír ki. És ha van rá lehetőség ott meg is tudod változtatni. (a romtól, illetve a hozzá tartozó CSC-től függ, hogy mire tudod).
A megváltoztatás újraindulással és FACTORY RESET-el jár együtt.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Indiant
addikt
válasz gyurma111 #6157 üzenetére
Nem szeretnék Factory Resetet.....
Nem hiszem hogy ua. lenne.
De azt sem vágom, hogy mit is akarsz elérni.
Mert leszabályzott IMEI-el, nehéz teszteli.
Szóval szerintem először azt kéne megoldani, illetve már hónapokkal ezelőtt kellett volna.ui.:nem működik, de gondolom gyári op kéne hozzá
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Sziasztok! Főzött ROM-mal használ valaki TV-out-ot és/vagy HDMI-s dokkolót? Arra lennék kíváncsi, mennyire működik velük... a főzött CM10-zel elvileg nem megy a dokkoló például.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
danih
veterán
Lehet a tab-ot internetezésre használni (modemként) kábellel a géphez csatlakoztatva? Ha igen, mit kell ehhez beállítani?
-
Indiant
addikt
Gyurma,
SGT7 - CM10 - 20121008 -ről vélemény?
Ha egyáltalán működik a tab-od... -
-
szponzor
senior tag
Sziasztok!
Egy T-Mobile függő tab-on szeretnék szoftvert cserélni. Gyári FroYo-t váltaná egy CM9, emiatt lenne pár kérdésem:
- A T-Mobile-osnak lehet nyitni a bootloader-ét, hogy másik kernel is indulhasson rajta?
- CWM-et lehet rá rakni vagy csak Odin-nal lehet bűvészkedni? (Én Nexus S-en is CWM-et használok, azért preferálom inkább azt.)
- Mennyire stabil rajta a CM9 illetve a CM10?
- Valami jó kernel-t tudtok még ajánlani? A CM-eknél néha lecserélem a velük érkezőt. -
stopperos
senior tag
válasz gyurma111 #6166 üzenetére
Miért kell alaplapot cseréltetned?
Nálam az akku szórakozik, kb 4-5 hónapja, hogy néha nem akar tölteni, megáll mondjuk 30%-on. Ha wifi+gsm is megy, akkor levág 60% körül, és nem lehet elindítani, csak töltőn.
Nem a romnak a baja (Overcome 4.1), mert a gyári 2.3.6-al is ezt csinálja.
Mivel az akksi már nem garanciás (1 év), csak a telefon (2év), ezért még nem bontottam meg. De ha valki másnak van ötlete, hogy ilyenkor mi a teendő, akkor írjátok.A bevizsgálási díj, ha nem kéred a javítást 4500 Ft.
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
mycso
veterán
(#6167) szponzor: szia, itt nem kell bootloader nyitogatni, egyszerűen a leírások alapján fel kell tenni egy olyan romot (pl. overcome), ami kovertál ext4-re, majd CWM-ből a CM9-et.
(#6169) stopperos: én úgy emlékszem a samsung garanciával kapcsolatban, hogy 2év a készülékre, és ugye itt benne van fixen az akku, tehát szerintem arra is kellene. Az 1 év az a tartozékokra vonatkozik.
-
C0mman
tag
Üdv!
Szeretnék kérni egy kis segítséget...
Először is, mivel tudnám az OTG kábelt működésre bírni, mivel csatlakoztatáskor nem reagál semmire. Kell hozzá esetleg app?
Illetve ROM-ot szeretném lecserélni és ebben kérnék segítséget, bár utánnaolvastam kicsit, de bonyolultnak tűnik, és azt sem igazán tudom, melyik főzött ROM-ot tegyem fel ami stabil is.
Szóval, ha valaki tudna estleg segíteni honnan töltsem le a ROM-ot és azt miként tegyem fel azt megköszönném!Modell: GT-P1000
Kernel: 2.6.35.7 se.infra@SEP-52 #2
FW: 2.3.3
Build sz: GINGERBREAD.XXJQ1Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
Galaxy S3 4.1.2 JB SiyahKernel v1.9.1 / Huawei Ideos s7 SLIM PFC 2.2.3
-
C0mman
tag
válasz sztanozs #6172 üzenetére
Hmm...
Remek, és esetleg egy linket vagy képet tudnál adni, mert nem találtam róla nagyon semmit.
Megmondom őszintén, nekem Huawei táblám van és azzal nem volt ilyen gond ez pedig a kolegám "vasa"és nem nagyon vagyok jártas a samsung tablet rejtelmeiben
Ezért kértem itt a segítségeteketUi.: Esetleg nem lehet házilag egy kis forrasztással megoldani ezt a kis áram hiányt?
Mert, az én táblámhoz ez megoldható volt
Esetleg egy főzött ROM nem oldaná meg?[ Szerkesztve ]
Galaxy S3 4.1.2 JB SiyahKernel v1.9.1 / Huawei Ideos s7 SLIM PFC 2.2.3
-
sztanozs
veterán
Tab nem szedhető szét egyszerűen, de ha barmolni akarsz, azt is lehet. Biztos találsz az alaplapon 5V-os tesztpontot... Kérdés az, hogy melyik lábra tudod azt kivezetni (melyik lábat áldozod fel).
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
válasz szponzor #6176 üzenetére
CFRoot-ot feltolod - abban van custom cwm, mert a galaxy s-re meg a tabra nem megy fel a marketes cwm manager.
És igen, onnan telepíted a cm9-t (előtte a helyedben azért nyomnék egy full backupot, biztos ami biztos alapon).[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
mycso
veterán
válasz szponzor #6176 üzenetére
Külön cwm kell mindenképp.
A tab gyárilag rfs fájlrendszert használ és a partíció kiosztásamis más, mint az újabb ext4, mtd romoknak.
Ezért, mielőtt egy ilyen romot feltennél, át kell konvertálni a fájlrendszert, ezt legegyszerűbben egy overcome kernel felrakásával érheted el. (egyébként indulhat a papírnehezék gyártás)
Egyébként minden custom rom alapjának a stock 2.3.3 JQ1-et szokták ajánlani, ext4-re konvertálva, overcome kernellel.
-
sbalu1
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy új tabot (P6810), még gyári állapotában van és feltettem a Total Commandert rá, de nem enged a külső SD kártyára írni vele, olvasni tudok róla.Két különböző micro SD-vel is próbáltam, ugyanaz a helyzet.A saját belső SD ok.Nem emékszem, hogy ehhez root jogok kellettek volna.A saját gyári egyszerű file kezelőjével ugyanakkor ez gond nélkűl megy.Nem tudjátok, hogy mi lehet az oka?[ Szerkesztve ]
-
gyurma111
aktív tag
válasz Luissimo #6183 üzenetére
próbálkoztam:-)
feltoltam független gyári magyar romot amit 2.3.6-nak mondtak,de csak 2.2-es volt
ígyhát újra kezdem az építkezést
stock rom..stb
korábban dicsérték itt a fórumon a GB 2.3.7 romot
egy próbát megér gondoltam és feltettem
tényleg jó....nagyon jó :-)
egy pillanat alatt betölt,akkuidő zseniális -
lajozs
aktív tag
válasz Indiant #6186 üzenetére
Az előző hozzászólásoddal felkeltetted az érdeklődésemet...
Hát csakugyan, a mindeddig nagy megelégedéssel használt 2.3.3-at ez a 2.3.7 rendesen kiosztja. Erős a gyanúm, hogy - ha csak nem tesz kíváncsivá ez az új HumberOS, pozitív viszajelzésekkel - ez is sokáig a tabon lesz.a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
Indiant
addikt
Tudom, mert a linket frissítettem, de a nevére már nem volt időm.
Features
Android 4.1.2
Fixed Wi-Fi (back on top driver version)
Fixed Bluetooth
Fixed External/Internal USB mass storage mount (over CwM Recovery)De én a CM9-ről a CM7-re nem akarok visszatérni.
Lassan remélem beérik a CM10. -
vodi
csendes tag
sziasztok
galaxy tab 1010-es kis masinám van, épp el akarom adni és elkezdett olyat csinálni hogy intenzív pár órás használat mellett az aksi kis ikonja hiába mutat 50% körül, hirtelen lemegy szinte 0-ra csipog és kéri a töltőt. Nincs rootolva, látszólag nem egy-egy alkalmazásra érzékeny. Mi lehet ez, gariban cserélik-e az aksit 14 hónapos a kicsike.
üdvvodi
-
Tim82
félisten
válasz Indiant #6191 üzenetére
Ezzel működhetnek olyan kiegészítők, mint a hivatalos HDMI-s dokkoló, illetve TV-out-os kábel? Korábbiakkal elvileg nem, ezért is maradtam gyári ROM mellett egyelőre.
(Mert amúgy a fő okom arra, hogy ne cseréljem le, az, hogy a dokkolóval + BT kontrollerrel/billentyűzettel simán lehet a cuccból Android-os konzolt csinálni. Amúgy viszont örülnék egy jobb kijelzőnek, hardveresen most is elég mindenre.)
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Indiant
addikt
Olvashattad hogy én nem raktam fel, sőt egyik kiegészítővel sem rendelkezem azokból, amiket említesz. Azt meg végképp nem tudom mi az az "Androidos konzol".
De, egy próbát megér. Esetleg a CM9-et is kipróbálhatod.
A mostanit meg lemented. A szűz romot utána visszateszed és a mentést visszaállítod és nem vesztettél semmit, de megtudtad milyen lenne..... -
sgery
őstag
Sziasztok!
Még a feb/márc. környéki 4.0.3-as 9.0.0RC0 Kang rom van a tabomon, most lenne egy kis időm egy frissebbet feldobni, mert azért van egy két bug ebben.
Mit javasoltok?FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
Tim82
félisten
válasz Indiant #6194 üzenetére
Azt meg végképp nem tudom mi az az "Androidos konzol".
Példának: Ouya.
-
daniele
aktív tag
Sziasztok. Mi az oka, hogy nem tudok romot cserélni a Tab-omon? 2.2-es gyári volt fenn, felakartam frissíteni a 2.3.6-os magyarra (Download mod-ba: Odin3 v1.7-el csináltam, gt-p1000_mr-es pit-el, PDA-hoz meg a romot: P1000XWJMJ_P1000XXJMI_P1000OXXJMA_HOME.tar. Re-partiont bepipáltam, végig is ment erre mikor kiírta, hogy PASS, a teló SAMSUNG bootloop-ba ragadt... Másik 1 file-os rommal is próbáltam (P1000XWJQ8_P1000AUTJQ1_P1000XXJPZ_HOME.tar.md5) de ugyan ez... Mi lehet az oka Most életre se tudom kelteni mert A SAMSUNG logo bootloopol
-
stopperos
senior tag
válasz daniele #6197 üzenetére
A frissítés után be kell lépni recovery-ba ( a volume gombot most a másik irányba kell szorítani) és törölni mindent. Ez a lépés megvolt?
Illetve a dbdata.tar-t feltetted-é?
[ Szerkesztve ]
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
mycso
veterán
válasz daniele #6199 üzenetére
Utána kell, ez a GB bootloadere. Általában az a menet, hogy 2.2-re a JQ1-es 2.3.3-at kell rakni, majd bootloader, ez után már szinte bármit.
Illetve custom romoknál van még egy kis trükközés, arról pont nemrég írtam fentebb (ext4).2.2 --> 2.3 frissítésnél, cserélni kell a bootloadert.
A recovery-ben, a rom felrakása után "kell" full wipe-ot csinálni. Nem feltétlenül kell, de néha szükséges, mert nem indul el a telefon (bent ragadhad 1-2 alkalmazás/folyamat és akkor csak ez segít), ez felér egy factory resettel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sorozatok
- PlayStation 5 Pro teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Hisense LCD és LED TV-k