Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
Régi JQ8 után felraktam a párom gépére az AOKP 40-es buildet - nagyon tetszik neki
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
Én lehet, hogy kipróbálom. Este ránézek...
Nem látom még, hogy mit tud - ha az alábbiak rendben mennek vele, akkor felmegy:
- 3G
- GPS
- KameraJOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
válasz madstunt #6032 üzenetére
Az ICS kamerában (asszem video módban) vannak valami fícsörök (kisszem, nagyszem, ilyesmi), amire FC-zik a kamera, de a sima felvétel fotó/video gond nélkül működik.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
Tegnap posztolni akartam egy battery állapotot: 2 nap 16 óra - 19% - igaz nagy részt standby volt, max 1-2 óra netezéssel és időjárás-nézegetéssel és végig wifin volt itthon (viszont mobilra bejelentkezve). Az utolsó nyári AOKP van rajta (ha jól rémlik 40-es build).
Sajnos nem sikerült rájönnöm, hogy csinál screenshotot...JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
válasz madstunt #6100 üzenetére
Szuper - csak ki volt kapcsolva. DE megtaláltam valahol elrejtve az AOKP beállítások között, szóval legközelebb majd lövök egy statot.
Mondjuk érdekes, hogy pl a netezés nem látszik a battery statok között, de a maps meg igen (pedig nem is használom)...
-
sztanozs
veterán
válasz stopperos #6112 üzenetére
Szerintem bármelyik jó kezdésnek, amiben van CWM. Mondjuk az Stock, ami neked van abban nincs - de van majdnem hozzá való CWM-es kernel. Azt elég felraknod odinnal és onnantól mehet a főzött telepítése - én így csináltam. (Bár ha jól rémlik AOKP-ből van Odin-os változat is, lehet, hogy simán a mostanira is felnne Odinnal )
Nekem AOKP van fent, teljesen jó - egy-két apróság van csak amibe eddig belefutottam: nem megy rajta az a Flashlight (asszem van vaku telefonálásnál, de a flashlight progi FC-zik, ha megpróbálom bekapcsolni a flash-t)... A többit leírtam itt kicsit korábban.
Az idle-standby time nagyon jó, akár 3-4 nap is lehet, ha egyáltalán nem nyúlsz hozzá.JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
Tab nem szedhető szét egyszerűen, de ha barmolni akarsz, azt is lehet. Biztos találsz az alaplapon 5V-os tesztpontot... Kérdés az, hogy melyik lábra tudod azt kivezetni (melyik lábat áldozod fel).
-
sztanozs
veterán
válasz szponzor #6176 üzenetére
CFRoot-ot feltolod - abban van custom cwm, mert a galaxy s-re meg a tabra nem megy fel a marketes cwm manager.
És igen, onnan telepíted a cm9-t (előtte a helyedben azért nyomnék egy full backupot, biztos ami biztos alapon).[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
Én sok különbséget nem tapasztaltam, igaz a JQ1 csak rövid ideig volt fenn. A korábbról ismert wifi hiba (reconnect nem megy, illetve sleep után nem csatlakozik automatikusan) mind a kettőben megvan, de patch-el javítható...
-
sztanozs
veterán
XDA alapján nem feltételnül tégla, csak nem tud valamiért csatlakozni a géphez - linuxos frissítőprogram használata, vagy többszöri reconnect próbálkozás, vagy esetleg hangerő le gomb nyomvatartása segíthet...
-
sztanozs
veterán
válasz Luissimo #6521 üzenetére
Szerintem egy átcímkézett (jó esetben 16, rossz esetben 1-2 GB-os) kártyát kaptál a pénzedért. Egy flash testert ráengednék a biztonság kedvéért.
-
sztanozs
veterán
válasz SATIKA31 #6579 üzenetére
Gyári FW van rajta, a Tab KIES módban van (USB)? Ha igen, próbáld meg a KIES-t (vagy csak az USB drivert) újratelepíteni.
-
sztanozs
veterán
válasz SATIKA31 #6592 üzenetére
Akkor nehogy Kiessel csinálj backupot - az azzal leszedett mentéshez csak akkor tudsz hozzáférni, ha azt vagy egy ugyanolyan eszközt csatolsz fel
superoneclick megy GB alatt is - azzal rootoltam a tabot (igaz JQ8 alatt nem volt hely a programoknak a system partíción, így kicsit 'takarítani' kellett, hogy ne temporary hanem végleges root legyen) és az SGS-em is.
-
sztanozs
veterán
válasz mobilos71 #6595 üzenetére
Ha van recovery, akkor próbálj meg egy factory resetet, ha nincs, de van download, akkor próbáld meg mégegyszer felrakni a GB-t. Ugye stock romot raktál rá odinnal?
-
sztanozs
veterán
válasz Drachoo #6672 üzenetére
JB szerintem nem fog jól menni - túl kevés neki az 512 MB ram (illetve megy, csak nem fogsz tudni rendesen programokat futatni). Nekem a Galaxy S-en volt egy darabig JB, de még telefonálás közben is kilőtte a zenelejátszót (mármint, mikor véget ért a call, nem indult újra a zene, mert kipakolta a rendszer a memóriából). 80-100 MB-nál több szabad memóriát sose tudtam elérni, ami kevés két aktív program egyidejú futtatásához. Ugyanez volt a helyzet a GPS + Zene esetén is. 1-2 perc múlva simán lelőtte a zenelejátszót. ICS-re visszaállva esetén kissé jobb a helyzet (~130 MB szabad memória).
-
sztanozs
veterán
válasz Lacics25 #6700 üzenetére
Attól függ, mit szeretnél - Kicsit egyszerűsíve: ha odavagy a TW launcherért, akkor irány vissza GB-re. Ha viszont fontos a Chrome böngésző, akkor maradjon a CM10...
-
-
sztanozs
veterán
Hát végül az enyém is eladósorba került...
-
sztanozs
veterán
válasz korcsillio #6733 üzenetére
Galaxy Pad nincs csak Tab. xPad van, de az meg nem Galaxy (Samsung)...
-
sztanozs
veterán
válasz jubilleum #6736 üzenetére
1. hsz-ben ott van a megoldás.
Szolgáltatófüggőség nem befolyásolja (szolgáltatófüggő marad custom firmware-rel is).JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
válasz jubilleum #6742 üzenetére
samfirmware-ről leszedsz egy nem szolgáltatófüggő JQ3-at vagy JQ8-at. Ezt felrakod odinnal, utána pedig egy olyan kernelt, amiben van CWM.
-
sztanozs
veterán
válasz Jani910625 #6756 üzenetére
Felteszed a KIES-t vagy csak szimplán a TAB-hoz való USB drivert.
[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
válasz stopperos #6776 üzenetére
A CM9.1 még ICS. Amúgy nekem az volt az utolsó még ténylegesen működőképes verzió a Tabon. A JB mellett már a memóriaigényesebb alkalmazások nem futottak (legalább is egyszerre biztosan nem).
Problémák:
- zene + bármi más előtérben nem ment együtt (navi/játék indítása után a zene szinte azonnal leállt)
- Háttérben futó szervizek kilőtték magukat (mail kliens nem töltött le pl leveleket - mondjuk már ICS-sel sem)
- Chrome úgy ahogy van nem indult el, csak a beépített böngészővel lehetett netezni
- telefonhívásra a névfeloldás nagyon lassú volt (~5-10 mp a hívás beérkezése után, néha csak a tényleges felvétel után írta ki a hívót)[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
válasz Vangelis #6958 üzenetére
USB-n felcsatolod és leszeded, vagy ha ADB be van kapcsolva, akkor ADB-n leszeded a fájlokat.
Vagy belépsz recovery-be (CWM), ott felcsatolod az SD-t, átmásolod a képeket, lecsatolod, ki az sd és voila.JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
válasz Vangelis #6960 üzenetére
MTP-n látnia kell a fényképező által használt mappát. Persze ha máshol is vannak képek, azokat nem fogod látni, illetve nem tudod leszedni. Ezen csak az ADB segít, vagy a recovery fájlböngészője (ha a romodban van ilyen).
Amúgy mit jelent, hogy elbaxta a mintát? Beállított valami olyasmit, amit nem tudsz? Nem volt recovery pin (átállítod mintáról kódra)?
[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
válasz Vangelis #6962 üzenetére
Amúgy a factory reset asszem nem törli az SD tartalmát (sem a belsőt, sem a külsőt), csak az alkalmazások védett adatait. Ezt majd megerősíti valaki
-
sztanozs
veterán
válasz gabrielarky #6973 üzenetére
digitizert általában ráragasztják az lcd-re, úgyhogy mindegy az sérült-e vagy sem.
Ahogy nézem nem lesz olcsó a cucc, ráadásul elméletileg áfa+vám köteles.JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
válasz gabrielarky #6976 üzenetére
érdekes az árak közötti 5* különbség...
-
sztanozs
veterán
válasz Pacino68 #7105 üzenetére
A hibakereséshez a 4-es verziókban valamelyik config / about itemre kell kattintani egy csomót. Akkor feljön a developer menüpont és ott van az usb hibakeresés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest