Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbalu1
senior tag
Találtam egy olyan programot, hogy Mobile Odin.PC segítsége nélkül, közvetlenül a tabról lehet flashelni vele.Úgy látom, hogy a pit filét viszont nem lehet betallózni vele.Ismeri, próbálta már valaki?
-
toldy
őstag
semmi, rájöttem.
Boldog tulaja lettem tegnap egy nagyon jó kis p1000-nek.
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
madstunt
addikt
Függetlenített HUN TMohás JMA firmwares P1000-re akarok JQ1-et vagy JQ8-at rakni.
Függővé fog-e válni, vagy marad független ? Csak mert mikor JMA-ra frissítettem anno akkor nem lockolt vissza
előre is kösz a segítséget[ Szerkesztve ]
-
sgery
őstag
Ma délután jeleztem a samsung oldalán a szerviznek, pár óra múlva hívtak is hogy holnap jönnek és elviszik a készüléket.
Persze ingyen.
Remélem a többi tapasztalat is ilyen jó leszFurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
sonye
senior tag
Üdvözlet!
Pár perce beszéltem a Samsunggal
Nagyon készséges volt az ügyfélszolgálatos srác. Szerinte lehetséges a TAB-om TV-n használni, ehhez a most kapható csatlakozót kell használni.
De azért bennetek jobban bízok:Eme szépséges átalakítót láttam egy boltban.
http://www.larsbengtsson.se/produkter/visa/datorer/surfplattor/tillbehor-2/samsung-epl-3phpbegstdSzerintetek a Galaxy TAB-om szeretni fogja a D6100-as TV-t?
Milyen buli lenne már azon játszani, meg netezni. és akkor a smart menü nem is kellene többet, mert mindent tud a TAB.
Én játszani meg netezni használnám így a TAB-ot. Sajnos az allshare csak film átküldésére jó. Persze szuper arra, de 94 cm-n TABozni jobb.Privátban írjatok, ha lehet, mert nem mindig nézem a fórumot.
-
toldy
őstag
sziasztok.
beszeretném állítani a gépen lévő natív email kliensbe a freemail és cotromail címem. addig gond nélkül eljutok hogy le is tölti őket ( tudom olvasni a levelet) de küldeni nem tudok, nem add semmi hiba üzit, csak egyszerűen nem megy el a levél , pontosabban nem érkezik meg a címzett címre.
mit kéne beállítani?
Az élet nem habostorta.
-
Tim82
félisten
Én inkább egy ilyet tudok javasolni. Ezzel biztosan nem lesz gond.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
toldy
őstag
No igen, ezzel lenne gondom.
Jelenleg nincs benne sim kártya, így wifin keresztül az itthoni netet állítanám be. T-homosok vagyunk, úgy tudom annak mail.t-online.hu a címe, de nem működik.
Jelszóról nem tudok.[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
toldy
őstag
akkor ha jól értem
smtp: mail.t-online.hu
port az mi ? 110, 143, 25, 2525?felhasználó név és jelszó pedig a T-s felhasználóm és jelszavam?
Az élet nem habostorta.
-
mycso
veterán
Új overcome rom: JQ8-ra épülő Overcome 7 v4.1.0
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Luissimo
veterán
ez nagyon jó ez a dokkoló, még billentyűzetet is befogad, műköshetne mint egy p az asztalon és töltene is meg minden, DE
-Kérdezemén, mértnemlehet beledugni a aTAB-ot fekvő özemmmódban ?
akkor sokkal élvezhetőbb lenne a használati együtthatója . -
-
gaben1117
senior tag
-
mycso
veterán
válasz gaben1117 #4128 üzenetére
Igazából ennyi, amivel több van benne, mint a 4.0-ban:
Rebase on P1000XWJQ8 (Android 2.3.6) (ezt írtam is ez a lényegesebb!!)
Updated Maps to 6.0.3 (ez lényegtelen)
Updated Market to 3.4.4 (ez is lényegtelen)
Screen ON animation enabled (igazából ez csak csicsa..)
ICS animations added (note these will only fully work with a launcher OTHER than the TwLauncher such as ADW) (ez szintén csak kinézetet módosít)Illetve, ahogy olvasgatom sajnos itt is fenn áll a JQ8 wifi problémája
-
gaben1117
senior tag
-
PaFec
aktív tag
Lassan cserès lesz a tabom. Mennyièrt lehetne eladni? T-mobos, garos. Üdv.
PaFec
-
PaFec
aktív tag
Lassan cserès lesz a tabom. Mennyièrt lehetne eladni? T-mobos, garos, fóliàval hasznàlt,, ès tokban tartott. Karcmentes. Üdv.
Bocs a duplàèrt.
[ Szerkesztve ]
PaFec
-
-
mycso
veterán
válasz gaben1117 #4130 üzenetére
Hát nem tudom a vodás tab szoftverezése mennyire jó (illetve támogatottsága romok tekintetében), egyébként kinézet/tudás alapján én mindenképp a vodás tabot tartanám meg. Már ha EZ az.
PaFec: ahogy itt nézegetem ph-n, olyan 60-70k között valahol...de ahogy írták előttem, ez függ még pár dologtól.
[ Szerkesztve ]
-
toldy
őstag
Sziaszt, megint én.
A gyári ebook olvasóhoz hol lehet különböző szórárakat letölteni? Illetve van hozzá magyar csomag? próbálta már valaki, mennyire fordít helyesen?Az élet nem habostorta.
-
PaFec
aktív tag
Ha recowery-ben csinálok egy
1 wipe data / factory resetet
2 wipe cache
3 wipe dalvik resetet
akkor milyen adatok törlődnek?Felrakta a 4.1-et (NoWipe), eddig jól működik, wifivel nem vettem észre semmit. Modemet töltsek másikat, mert láttam a linket, amit Mycso linkelt, ott van felsorolva több is. Alapból XXJPZ van benne.
Köszi
[ Szerkesztve ]
PaFec
-
Luissimo
veterán
Ebookreader samsung tab problémakörben:
te látsz itt választ v megoldást ebben a tárgykörben ?
Merthogy más is küzd ám hasonlójellegű problémákkal[ Szerkesztve ]
-
gaben1117
senior tag
Tudnátok ajánlani olyan progit, ami kikapcsolja a gombok világítását mondjuk filmnézésnél?
-
EmThor
addikt
Sziasztok,
történet a következő: Gyári T-Mobil tab. Odin-nal felment rá jól a JQ8-as 2.3.6.-os ROM. Viszont most ott tartunk, hogy újraindítottuk és vagy 15-20 perce csak villogó Samsung felirat.
Nekem a független Tab-on se tartott eddig a FW frissítés utáni első bekapcsolás. Lehet a felfele hangerő-bekapcsoló gombbal tolunk rá egy factory reset-et, hátha...
Esetleg a 2.3.3-al próbálkozunk
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Avicularia
veterán
-
ArchElf
addikt
JQ1-t kellett volna elsőre... Próbáld meg felrakni rá a JQ1-et (de elsőre nekem is sokat kellett várni - aze eltelt perceket mondjuk nem számoltam).
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
EmThor
addikt
válasz ArchElf #4143 üzenetére
JQ1 a 2.3.3 ugye? Megpróbáljuk azt, mert már Factory Reset is volt, sim kártya ki-be, és tényleg csak annyit csináltunk, hogy odinba betallóztuk, T-függő tab download módba és hajrá.
Köszi! Írok még hogy haladunk
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
gaben1117
senior tag
válasz Avicularia #4142 üzenetére
Köszi!
-
mycso
veterán
Overcome 7 v4.1.0 --> JQ8-ra épülő overcome rom.
Egy probléma itt is van, hogy a JQ8-nál fennáló wifi-eldobálás itt is jelen van, viszont létezik egy patch hozzá, ami annó a jupiterhez lett kiadva, amivel állítólag orvosolható, egyelőre nálam tesztelés alatt van: [link]
-
EmThor
addikt
-
PaFec
aktív tag
Èn overcome 4-re tettem, de semmi hibàt nem tapasztaltam a wifivel. Ma egèsz dèlutàn wifin keresztül hallgattam a gyerekkel Halàsz Juditot, ès egyszer sem szakadt meg a lejàtszàs, ellenben velem, èn kicsit bekèszültem. :-)
ebben tudnàl segiteni? köszi.[ Szerkesztve ]
PaFec
-
mycso
veterán
A sima overcome alatt ami JQ1-re épül nincsen wifi probléma, csak a JQ8 alatt és az imént linkelt overcome alatt. Illetve használat közben rajta marad wifin, készenléti állapotban dobálja el.
Amit írtál wipe-ot, mindent töröl viszont emlékeim szerint az adatpartíción lévő pl. filmeket, képeket nem. (azért érdemes lementeni, mert már nem emlékszem pontosan). Egyébként mi a cél, mert a teljes hardresethez van kód is, ha az kell, az fullra visszaállít mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest