Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz aggleány #3399 üzenetére
Ha garis és 3hónapos, akkor arra figyelj, hogy érvényes legyen a gari papír és a rajta lévő imei megegyezzen a tabban és a tab hátulján lévővel.
Esetleg a tárcsázóba pötyögd be: *#7465625# hogy lásd volt-e babrálva simlock ügyileg, a kijelző amit már írtak (mondjuk teljes fekete majd fehér háttérrel), esetleg rakd bele a saját simed, hogy egyáltalán működik-e. Én nagyjából ezeket nézném.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
aggleány
addikt
Igenis, értettem. Tehát kamera plusz led, gari papír, imei ellenőrzés, simlock vizsgálat. Köszönöm!
Már csak azt mondjátok meg, hogy hogyan csináljak tiszta fekete meg fehér kijelzőt? A feketére úgyis nyávogni fogok, mert az SGS II feketéje feketébb, de majd nem teszem őket egymás mellé.
Már találtam is hozzá egy szuper tokot az ebay-en, csak nagyon drága. Ez lenne az. Ha esetleg érdekel valakit, szóljon, még az is lehet, hogy több darabot olcsóbban megszámítanak.
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
-
Sify
senior tag
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne a szakértökhöz:
Adott egy Samsung 1010 Wifi Tab, május 16-án vásárolt, védőfólia van rajta, bőr tokkal.
Mennyiért lehetne most eladni?Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
Drachoo
senior tag
válasz aggleány #3410 üzenetére
Óó lassú vagyok.Nem esett le miért kérdezed. A kép ellenőrzése miatt ugye? Van a marketen több lcd test progi, azokkal meg tudod nézni, de asszem van egy szervízkód is ahol szintén kideríthető. Az a baj, hogy sajna nem emlékszem erre a kódra...
[ Szerkesztve ]
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
Sify
senior tag
válasz aggleány #3413 üzenetére
Köszi! Megpróbálom akkor majd itt. Sajnos anyagilag most jutottam el oda, hogy teljesen padlóra kerültem. :-((( Így kénytelen vagyok megváltani tőle, pedig nagyon szeretem és sokat is használom.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
aggleány
addikt
válasz Drachoo #3414 üzenetére
Köszi szépen.
Most indulok hazafelé, 3 körül már vagyok, akkor rögtön jövök.
Sify
Sajnálom. Ilyesmit már nekem is kellett csinálni párszor, de amint megjavult a helyzet, rögtön vettem is az utódot. A hirdetésbe írj bele mindent, színét, korát, doboz, garipapír, alkatrészek stb. Ha nem érdekel csere, azt feltétlenül írd bele, különben egy csomó csereajánlatot fogsz kapni.
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
válasz Drachoo #3420 üzenetére
Úgy lett! Pont olyan típusú emberke volt, mint én. A ketyere elöl-hátul fóliás, tokban tartott, hibátlan jószág. Most ül a töltőn.
Van valami ajánlat, hogy mit célszerű telepíteni rá, amit pl. telefonra nem tenne fel az ember? Egyelőre még nem állítottam be a netet sem, de a netkártyámat már beletettem.
-
sbalu1
senior tag
válasz aggleány #3421 üzenetére
Gratulálok!Hogy kinek mi a célszerű, azt ebben az esetben mindenkinek magának kell eldöntenie, illetve idővel úgyis kialakul.Böngészd szerintem a Marketet, vagy a neten elérhető rengeteg androidos tartalmat és biztosan kialakul, hogy mire van szükséged!Ha konkrét feladatokra keresel programokat, akkor természetesen csak kérdezz!
-
aggleány
addikt
Ez az Overcome rom még kicsit később lesz, egyelőre csak nézegetem. Még memóriakártyája sincs szegénynek, nemhogy új rom.
sbalu1
Telefonos alkalmazásokban eléggé otthon vagyok, csak azt nem tudom még, hogy a Tabra mit célszerű tenni, de akkor majd kialakul.
Drachoo
Milyen rom, milyen rom... Most olyan messze van, a másik lakásban ülök a madzagos net előtt. Ha megnéztem, megírom.
Mindenkinek köszönöm szépen a segítséget és azt, hogy befogadtok ide!
Javasolnék egy új topikot is, ha már itt vagyok. Most alakult, a neve Android OS-t használók szakmai topikja. Minden androidot futtató készülék gazdija jöhet, és egyelőre várjuk a javaslatokat az első hsz összeállításához is. Nekem jöhet priviben is, hogy mi legyen benne. Alapkoncepció már van, de mivel nekem is benne lesz a kezem, nyilván tökéleteset szeretnék.
-
Drachoo
senior tag
Próbáld ki hogy rákeresel a "galaxy tab" kifejezésre a marketben. Nem baj ha nincs benne memória kártya, alapból van benne 16gbyte amiből 12-höz hozzáférsz. Esetleg keress egy jó böngészőt erre a méretre.
[ Szerkesztve ]
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
sbalu1
senior tag
válasz Drachoo #3428 üzenetére
Jó böngésző... hát igen ez fontos.Nekem rögtön 4 is fenn van(Dolphin, Opera, Firefox, Gyári).Sajnos mindegyik másba jó, önmagába egyik se tökéletes.Apropó ha már azt kérdezte a hölgy, hogy mit célszerű feltenni, szerintem a Titanium BackUp az egyik legfontosabb rendszerprogi ami kell erre a tabra!
-
-
krisz12071
aktív tag
Hali!
A P1010-es Tab-ra van már 2.3?Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
aggleány
addikt
válasz Drachoo #3435 üzenetére
Van rajta egy ebook nevű valami, de abban nem tudom állítani a lap és a betű színét, gyárilag fekete-fehér, és az nekem túl erős, én sötétbarna halványsárgára szoktam beállítani, mert úgy nem zavarja annyira a szemem.
Mennyi idő kell a teljes feltöltéshez? Már pár órája a töltőn lóg.
-
aggleány
addikt
válasz Drachoo #3437 üzenetére
Az a baj, hogy a Marketen lévő Aldikonak már az új felülete van, nekem meg a régi tetszik, úgyhogy majd vadásznom kell egy régebbit, ami elmegy ezen a felbontáson. Lehet, hogy ilyen nem is létezik, és akkor kereshetek egy másik olvasót, amit nem szeretnék. Megnéztem az összes létezőt, és nekem az Aldiko tetszik. A régi.
Köszönöm a figyelmeztetést, majd odafigyelek rá. (De csúnya mondat lett ez így. )
-
danih
veterán
válasz Drachoo #3437 üzenetére
Ezt nem értem, már miért ne venne? Csak nem sokat. Battery meter-rel megállapítottam, hogy access point üzemmódban kikapcsolt képernyővel (vagy sima 3G használattal közepes fényerősség mellet) szinte annyit eszik, amennyit usb-n felvesz, tehát ott tudom hagyni egész napra AP-nek, és kb annyi % lesz rajta mint amikor ráraktam az USB-re.
-
gaborh
aktív tag
Sziasztok. ha felteszem a 2.3 a tabra akkor ugrik a garancia róla vagy vissza lehet tenni az eredeti 2.2 froyo romot is?
Gábor
-
lajozs
aktív tag
-
danih
veterán
A 10.1 megkapta az új overcome-ot, remélem a hétvégén már mi jövünk!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest