Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
Na, most úgy néz ki a barátom T-mobilos tabja, hogy 2.3.3 JQ1 felment. Wifi van. Telefon működik. Viszon az adatkapcsolat nem. Újra lett már indítva.
Wifi/hálózati kapcsolatoknál bepipáljuk a Mobilhálózatok/csomagkapcsolat és semmi :|
Ez mitől lehet? Flash-eljünk fel még valami modem-csoda-file-t?szerk: nincs hozzaferesi pont megadva most beallitjuk
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
mycso
veterán
Igen. a JQ1 és a JQ8-as rom is alap állapotában a JPZ modemet használja, ami egyébként tökéletes (valószínűleg ezért is ezt rakják szinte minden romba).
Én jelenleg a legújabb modemet használom: JQ3, igazából a kiváncsiság hajtott azért cseréltem le az eredeti JPZ modemet, de az ég világon semmi változást nem tapasztaltam. (bár én telefonálásra nem használom a tabot, ott lehet van némi különbség).“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
mycso
veterán
válasz Luissimo #4155 üzenetére
Fentebb linkeltem, de itt egy kis leírás is hozzá:
Letöltöd ezt, kicsomagolod és a 3 fájlt a tabra másolod. Rootolt tab kell hozzá nyílván és pl rootexplorerben:
/system /bin/ ide bemásolod a wpa_cli és wpa_supplicant fájlokat, a harmadik wpa_supplicant .conf fájlt pedig a /system /etc /wifi/ könyvtárba, az eredeti fájlokat felülírva, majd restart. Érdemes előtte az eredeti fájlokat lementeni.[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Luissimo
veterán
-
gaben1117
senior tag
Segítsetek már légyszives. Tokot akarok venni a Tabhoz.
Ezt a fajtát néztem: Tok barna
de ugyanez a tok más képen már másféle barnának hat: másik barnaugyanez pirosban: bordó
nagyon nem bordóÉs igazából ez kellene nekem feketébe, mert tudom hogy van, a samsung honlapján is fennt van. De idehaza mindenhol csak piros és barna van. Az egyik neve ET-GTABRL a másik ET-GTABCE.
-
Luissimo
veterán
-
code1005
senior tag
Valaki homályosítson már fel. Az S-OFF a boot loader kinyitása?
plata o plomo
-
sbalu1
senior tag
-
Luissimo
veterán
válasz gaben1117 #4160 üzenetére
Igen , feketében már nem olyan gáz, sőt egész jó.
nekem is fekete van (ugyanolyan, mint a képen ez a fehér HAMA gyártmány , szeretem.Nekem a tokon kívül kellene a többi cuccos belőle,( az autós rész ) illetve a fóliát is megfelezhetjük, abból az egyik.
[ Szerkesztve ]
-
zsadnok
tag
Sziasztok! Létezik teljes képernyős "xgo" vagy "xmigo" navigáció a Tabra?
-
Avicularia
veterán
válasz gaben1117 #4168 üzenetére
Én is sygicet használom,de visszasírom a wm-os igo8-at.Nem tudom Magyarországon mennyire jó a sygic,de itt svédben csomószor megszívatott már.
Képes volt lehozni autópályáról, átvinni egy hídon keresztül egy zsákutcába egy homokbányához,pedig a cél még 150 km-re volt. -
Drachoo
senior tag
válasz Avicularia #4170 üzenetére
Igen ilyen előfordul vele, de hozzáteszem az igo is szivatott meg, ráadásul a hivatalos verzió.
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
gaben1117
senior tag
válasz Avicularia #4170 üzenetére
Én eddig abszolút elégedett vagyok vele. Egyetlen egyszer vitt olyan helyre ahová nem kellett volna, de az egy pár nappal előtte lévő átépítés miatt volt. Amúgy szerintem rendben van. Én navigáltam vele Bécsben gyalog is és perfekt volt.
A svédek már csak ilyenek!
-
Avicularia
veterán
válasz Drachoo #4174 üzenetére
Oké igo is csinált néha furcsaságokat,de ez a sygic mintha csak a csilivilit néznék a fejlesztők.
Hivatalos Igo-ról akkor tettem le mikor kijött a htc diamond.Előtte nekem megvolt hivatalosan,mivel nemzetközi sofőrként dolgoztam és a főnököm megvette (el lehetett számolni gondolom)
Aztán ugye a diamondnak nem volt memóriabővítési lehetősége,a navngo pedig azt mondta,hogy lehet szépen megvenni megint a programot.Én meg belóbáltam a pacinak himbilimbijét -
bwoay
nagyúr
warezra figyeljetek oda, továbbra is tiltott, nem szeretnék szankciókat kilátásba helyezni, thx
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
gaborh
aktív tag
Sziasztok. mióta megvan a tab azóta most használok xp-t. mtp device hibát ír ki mikor csatlakozna a kieshez. valakinek van valami ötlete?
Gábor
-
gyurma111
aktív tag
Lecseréltem a hétvégén a JQ8-at Overcome 4.1-re,
megérte..
valahogy jobb, üzemidőben mindenképp talán memóriakezelésben is
wifi nálam eddig sem szakadozott,most sem teszi
azért elrakom Mycso linkjét biztos ami biztos
azért érdekes ez a wifi dolog...kinél így..kinél úgy müxik
mondjuk nálam nincs semmi titkosítás csak MAC szürés
lehet ezért nem szakadozik alváskor -
madstunt
addikt
újabb noob kérdés
jó a logikám, ha repartitionnel rakok romot az a user partitiont(a felhasználói 12 giga) is wipe-olja ? -
madstunt
addikt
Huha, para van.
Anno rootolt JJx FW-m volt. KIES-sel frissítettem JMA-ra. Bár a SU és a BBox megmaradtak látszólag, mégse voltak root jogosultságok. Gondoltam újrarootolom CF-Root-al.
Odinnal felpróbáltam rakni de FAILED-et nyomott és bármennyiszer próbáltam nem ment fel.
utánna meg megragadt setupconnection fázisban .
Nyomtam egy hardveres kikapcsot és azóta egy telefont mutat és egy számítógépet, és köztük egy táblát akár normálisan, akár download módban indítomLagfix tudtommal nem volt a tabon, így avval nem akadhatott össze
Előre is köszönöm a segítséget.
@ArchElf köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
sgery
őstag
No, visszahozták a szervízből a pixelhibás tabot.
Kicserélték a kijelzőt és még néhány csavart.
Helyette feketénél az alábbi hibát hozták létre. Ez mitől lehet? Valamit rosszul raktak össze és átszűrődik a háttérfény?
Az biztos, hogy feketénél nagyon zavaró. Fehérnél, min. fényerőnél nem zavaró, érthető okokból.
Küldhetem vissza :/
Egyébként pénteken házhoz jöttek érte, tegnap írtak hogy kész lett és ma hozták is. Tehát ezen része hibátlan voltFurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
sgery
őstag
-
mycso
veterán
válasz madstunt #4186 üzenetére
Hát, ez olyan mintha félbe maradt volna egy romfrissítés, valószínűleg odin-ból egy rom felrakása helyrehozza. Mondjuk én xda-n JMA-hoz nem is találok CF-root kernelt...JME-hez van, tehát ez okozhatta a problémát. (most nézem ez egy 2010. decemberi 2.2-es rom --> jól halad a magyar KIES pff...)
sgery: jól gondolod, valószínűleg valamilyen szigetelés/ragasztás kimaradt vagy elcsúszott...
[ Szerkesztve ]
-
zsadnok
tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogy kell beállítani a 3G-t? Voltam bent a t-mobilnál és egy 100 mb-os netet rakattam a domino kártyámra. Azt mondta a hölgy, hogy már aktív is. Beraktam, de semmi...tudom, hogy én vagyok a buta, ezért kérnék segítséget -
madstunt
addikt
fura mert a BUILDnél JME-t írt, Az 'Alapsáv verziója" résznél meg JMA. Ezért próbáltam a JME kernelt. Viszont most reflash óta mindkettő JMA.
Annyit kérdeznék tőletek akik overcome romokat romokat toltok, hogy a samsung által eredetileg testreszabott alkalmazásokból(pl dialer, naptár), meg amelyek alapból fennvannak de nem samsung által készítettek(pl thinkfree office) mennyi található ?
Ez az egyetlen ami miatt vacilálok az egyedi romon, mert a vanilla android eléggé hátrányban van használhatóságilag a samsungos névjegyzéktől imho ekkora méreten példának okáért -
mycso
veterán
válasz madstunt #4195 üzenetére
Fentebb azt írtad, hogy JMA-ra frissítettél. Az alapsáv az a modem verziója, neked a build-hoz kell nézni a kernelt, mert az a rom verzió.
Az overcome romból is ki van hagyva 1-2 program, de egy külön pakkban mellékelik a kiszedett programokat, tehát visszarakhatóak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest