Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Mustármag #51650 üzenetére
3 fajlos +pit-es?
az a tuti, mert az a partíciókat is rendbe rakja!
ha azt tetted fel, akkor én mást nem tudok tanácsolni, mint szervizt." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
borsodika
őstag
válasz davidcsaba93 #51655 üzenetére
A sammobileon találhatóak 1 file-osak ezek meg 3.
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok ! A nova launcher memoriaban tartasanak van valami elonye ? Es ha igen mi ?
-
nggabi
félisten
most fent van ugye a siyah 1.9.1 ezt odinnal raktam fel, megy is a logoja bootoláskor. de ha recoverybe lépek csak sima 3e recovery van. miért?
"szenyor dzsíííí"
-
Mustármag
őstag
EFS Professional-al szeretném kimenteni az EFS mappát, de talált egy PARAM-ot is az is kell?
/dev/block/mmcblk0p3 [EFS]
/dev/block/mmcblk0p4 [PARAM] -
Mustármag
őstag
Az Odinban melyiket hova?
Bootloader (BOOTLOADER_I9300XXEMC2_1042335_REV00_user_low_ship.tar)
Code (CODE_I9300XXEMC2_1042335_REV00_user_low_ship.tar)
CSC (CSC_OXF_I9300OXFEMC1_1097348_REV00_user_low_ship.tar)
MODEM (MODEM_I9300XXEMC2_REV02_REV04_CL1214143.tar)[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
válasz kelzsoca #51638 üzenetére
Énminden nap ahogy kijön, teszem is fel, és várom a csodát, hogy mikor csinálják már meg végre az aksimerülést..... Az összes droidos eszközömön szívja az aksit a kworker.... Ahogy frissítgetem S3on, azt vettem észre hogy 1x jobban, 1x kevéabé szívja. Ma pl 5 órás üzemidő alatt az android os 1 órán keresztül volt ébren ÉS 1 órán keresztül használta a procit.... Minimális használattal rotty 30%-nak.
Egyszerűen nem tudom elhinni hogy hogy nem képesek ezt javítani mikor minden eszközön jelen van a probléma, és kb 1 hónapja áll fent... -
kelzsoca
félisten
válasz mgTerminator #51670 üzenetére
Arra még nem gondoltál, hogy valami folyamatosan ébresztgeti a telefont alvó módban, mert azt mutatja a kworker, ami a linux kernel része.
-
mgTerminator
veterán
válasz kelzsoca #51677 üzenetére
A kernel a procit használja, nem ébresztgeti. Próbáltam ráguglizni, de csak annyit találtam hogy a linux alapú rendszereken is pörgeti a procit. És tényleg.... én évek óta használok cpu használat jelzőt és van hogy alapból dolgozik mind a 4 mag holott üresen a homescreent nézem... appokat kilövöm, semmi...
-
Varszegig
veterán
-
padi68
senior tag
válasz mgTerminator #51683 üzenetére
hát én vodás vagyok( még)
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
padi68
senior tag
köszi, az gyári képviseletben voltam....menjek olyan viszont eladóhoz? ( Győrben nem tudom hol lehet ingyen cseréltetni....)
Ráadásul a kezdetektől vodás vagyok most meg mióta az átállt vodához már 5db flottás sim van a nevemen...
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
dbius
veterán
válasz padi68 #51688 üzenetére
Bármelyik voda képviselethez bemehetsz, akár ugyanoda is, ahol voltál, a lényeg, hogy másik ügyintézőhöz kerülj. Nyugodtan mondd azt, amit én is, ha pedig azt mondják, hogy 7.000 lenne, akkor felhozhatod, de akár meg is mutathatod, amit pl. én írtam - hogy akkor másnak miért adták ingyen -
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
Ma a Samu szervizben nagyot csalódtam! Természetesen holnap felhívom őket,és elhajtom a halál f@@zára mind!
Mindkettő telót bevittük,és azt mondták,hogy a Samu egy hete bevezette az alábbit!
Töltő csere nincs,csak ha 2 hétre leadom a készüléket kivizsgálásra mert ez szoftveres probléma! Nem a töltő a szar!
Mondom a tagnak,hogy akkor más töltő miért tölti fel???? Ja azt meg nem szabad,mert nagyobb amparrel tölti!
Mondom neki,hogy egy éjjel alatt 20% tölt,és többet merül!!! Ember!!! Nem tölt annyit,mint merül ennyi idő alatt!Szóval a fiamét elküldtük,kijelző és töltő cserére,de az enyémet haza hoztam! Holnap felhívom őket,és kapnak!
A héten be vagyok rágva,és jobb lesz ha vigyáznak!
Szerintem ez volt az utolsó samu a családban! Eladom mindet,és veszek mást!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
mgTerminator
veterán
válasz mgTerminator #51681 üzenetére
A 10.eivel nagyon bevadult a kworker, 1 óra alatt 4% merülés, természetesen hozzá se nyúltam, 1x sem...
-
blt.62
őstag
Szio! Sokat játszott a haverom a SLot Maschine játékkal és most látszik halványan a játék 6 négyzete. Ez a képernyő beégés? El lehet ezt tüntetni? Mert így hogyan fogja eladni?
MegtorloXp
-
szasza87
tag
Hello mindenki!
A kérdésem csupán annyi lenne hogyha a mysamsung oldalon törlöm a telefon regisztrációját akkor újra lehet regisztrálni ugyanazt a készüléket egy másik email címmel?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest