Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
borsodika
őstag
válasz kengyel #51747 üzenetére
Sajnos tényleg ennyi, régebben írtam is róla, hogy amikor az s3-as telefonomhoz hívtam a szervizest a samsung mondta, hogy még az előző helyszíni javítás óta nem telt el a 90 nap. Mondom nekik az egy másik készülék volt (S2) de sajnos az lényegtelen. Bármilyen készülékhez hívod a szervizest csak 90 napos időközönként teheted meg más esetben vagy futár vagy személyes leadás.
[ Szerkesztve ]
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
kengyel
nagyúr
válasz borsodika #51751 üzenetére
Értelek ,én ezt nem tudtam hogy annyi időnek el kell telnie a két javítás között. Remélem nem kell az adott időn belül szervizeltetnem, de ha mégis akkor viszem a szervizbe Köszönöm a teljes tájékoztatást a témával kapcsolatban. Mindig többet tud meg az ember
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
kelzsoca
félisten
válasz Kh@oSz #51750 üzenetére
A módosítatlan szoftver ugye tudod mit jelent?
CM extrák nélkül, tehát egy full-full gyári stock Android rendszer, minden Samsung sallangot mellőzve, igen, a kamera is olyan lenne mint CM-ben, tehát még mindig szükséged van arra a stockra?
Mert ha igen, és lesz időm, akkor talán nekiállok egy AOSP romnak, a Samsung forrásokat felhasználva, és akkor lesz egy ilyen szoftver.
Szép lesz-gyors lesz-alap lesz, de ki fogja használni?
Megéri beleölni több 10 órát pár user miatt? -
pcsabat
őstag
szerintetek létezik, hogy ez eredeti gyári akku legyen?
-
Kh@oSz
aktív tag
-
MunezXBK
nagyúr
Tisztelt XXXXXXXXXXXXXXX!
Köszönjük, hogy kérésével hozzánk fordult.
Sajnálattal értesültünk, hogy még nem történt meg a szervizes kollégák általi kapcsolatfelvétel.
Jelen esetben sürgősséggel továbbítottuk az illetékes kollégáknak az ön kérelmét, a kapcsolatfelvételig szíves türelmét kérjük.Megértését és türelmét köszönjük.
Bízunk abban, hogy válaszunk teljes körű és hasznos volt Önnek. Amennyiben további segítségre van szüksége, az Ön szíves rendelkezésére állunk e-mailben, a honlapunkon megtalálható online chat szolgáltatásunkon keresztül, vagy a díjmentesen hívható 06-80/726-7864-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon.
Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt.
ÜgyfélszolgálatNahát..el lettem felejtve...
-
[P]laci
senior tag
válasz suspect #51719 üzenetére
Szia! Ez a The Weather Channel app miatt van ott.
Amikor a helyet hozzáadtad vedd ki a pipát a kritikus jelzések elől (nézi az adatbázist és ha pl. narancssárga riasztást adtak ki az adott régióra, ő külön figyelmeztet erre is). -
csabika69
tag
Engem is ma hívtak mert már 1,5 hete jelentettem a szervíz igényemet, de már 2x hívtam az ügyfélszolgálatot és csak utána hívott ma, hogy nagyon sok munkájuk van így csak későn tudnak jönni még a jövöhét se biztos..persze felájánlotta h küld egy futárt de mondtam inkább várok.
-
Jaffa75
őstag
-
Disla87
csendes tag
Sziasztok!
Megtetszett a MIUI és gondoltam kipróbálom. Rootoltam a telót, mentettem az EFS mappát és most jönne a MIUI telepítése. A teló alapból 4.1.2 de a MIUI csak 4.1.1. Ha most frissítem a ZIP fájlal a telót, ez a verziókülönbség nem fog problémát okozni?
Előre is köszi a válaszokat!
LG G2 --> LG G4 --> iPhone 7 --> Honor View 10 --> Xiaomi Mi9
-
htq
csendes tag
Sziasztok!
Most lettem tulajdonosa egy S3-nak és lenne rögtön egy kérdésem, hogyan lehet leállítani a samsung billentyűzetet, hogy egy másikat tudjak használni? A leállítás gomb "szürke" azzal nem tudom.
A válaszokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
-
Disla87
csendes tag
válasz pincehely #51778 üzenetére
Eddig minden rendben, zökkenőmentesen megy, de még fedezem fel miket tud. Az már plusz pont, hogy hívásnál azonnal lehetőséget ad hívásrögzítésre. Nekem amúgy pont az tetszik benne (többek között), hogy nincs külön app drawer, a gyárin sem szerettem, hogy van 5-6-7 főképernyő, plusz még az app drawerben is lapozgassak.
LG G2 --> LG G4 --> iPhone 7 --> Honor View 10 --> Xiaomi Mi9
-
balazs1022
őstag
Sziasztok! szeretném frissíteni a telefonom. A "I9300XXEMC3_I9300NEEEMC1_I9300XXEMB6_HOME.tar" szeretném felrakni, ugye ez 1 fájlos. Szeretném ha mindenem törlődne. Ezek szerint bepipáljam a "re-partition"-nt? Mik lesznek még a következményei? ( IMEI eltűnik?)
Köszönöm!
(am olvastam az 1. hsz-t ott nem volt leírva h mire jó, csak h nem kell)
-
-
nggabi
félisten
válasz balazs1022 #51783 üzenetére
a repartot ne pipáld be. imei 1 fájlos romtól nagyon ritkán megy el... persze ha pont te vagy a 100ból 1 az szívás
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz balazs1022 #51787 üzenetére
ahhoz több fájlos rom kell, és ott sokkal nagyobb a kockázata h elmegy az imei.
"szenyor dzsíííí"
-
balazs1022
őstag
és az h lehet h letöltöttem a nemzetközi verziót (XEH) és a KIES koreainak (KOR) írja a telefont? (magyar billentyűm sincs)
-
HUTCHDB
nagyúr
melyik a legmegbizhatobb program, ami jol mutatja, hogy mi fogyasztja az akkumulatoromat?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
-
blt.62
őstag
A képernyő beégést pihentetéssel nem lehet gyógyítani? Vagy pihentethetem az örökké valóságig? Ha igen akkor ez volt az utolsó amoledes mobilom. Imádom a Samsungot és az amoledes kijelzőt, de sokat játsszunk a mobilon és ha ez a beégés előfordulhat sűrűn, akkor váltanom kell. LG Optimus G-t veszek, mert jobb állítólag mint a HTC ONE, VAGY HTC ONE +. Ami pedig a lényeg, hogy ott nincs képernyő beégés.
MegtorloXp
-
nggabi
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- Milyen videókártyát?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.