Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajki7
senior tag
válasz mgTerminator #51565 üzenetére
Majdnem egy honapig birtam szegeny note2t,utana elcsereltem erre az ltere note2 elott meg volt vagy 3db sima S3am
iPhone 11 Pro
-
Piwi
veterán
válasz mgTerminator #51565 üzenetére
Nem kell tapadós nadrágot húzni mint az asszonyok
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
kelzsoca
félisten
válasz CHIPman #51570 üzenetére
Szerintem sincs, egyébként arról lehet szó, hogy cache-ből fut a cwm recovery, de megnézem, hogy bárki is Samsung validált csomag nélkül miként oldja ezt meg, mert szerintem sehogy, ahol ez megoldható, ott a kulcs amit ellenőriz egy mezei testkey, tehát bármelyik vérpistike meg tudja oldani egyszerűen.
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Ok, köszi az infót.
Esetleg az általad készített logout cikket ki tudnád egészíteni?
Egészen pontosan arról beszéltünk, hogy jó lenne ha bekerülne a Triangle Away használatához, hogy amint újraindult spec. módban a telefon és lefutott a nullázó script, nem szabad megvárni, amíg a telefon újraindul, mert abban az esetben a számláló ismét 1-re ugrik. Éppen ezért a script lefutása után, amint újraindul a készülék, de még a samsung logo megjelenése előtt ki kell venni az akkut.
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
Majd valamikor a jövőhéten ha lesz egy kis időm átnézem ès kiegészítgetem.
( #51574 ) kelzsoca: majd este ha hazaértem meglesem otthon a gépemen, hogy még van-e valami az s2-ről, mert már azis régen volt. A p6200-é viszont ott van a logoutos írásomnál az ics rootnál asszem.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
freeknight
őstag
Sziasztok! Nem egészen két hete egy új T-Mobile-os S3 LTE boldog tulajdonosa vagyok.
Nem vagyok kezdő az androidos világban, két éve nyúztam már egy motorola defyt. Ott a stock rendszer megállt a froyoval a kőkorszakban, szóval evidens, hogy rengeteget romoltam, de azért lenne pár kérdésem, mert mióta megvettem a telefont, olvasom a fórumot, és azért meglepően nagy különbség van a két készülék piszkálgatása között.(Előre is elnézést, ha láma kérdéseket teszek fel, de ezekre nem találtam eddig egyértelmű választ!)
1. Az első legfontosabb különbség, hogy ha jól tudom, a samsung bootloadere alapjáraton nyitott? A defyben nagy biztonságérzetet nyújtott a zárt bootloader, mert szinte lehetetlen volt téglázni a telefont. Itt gondolom, ez a veszély fennáll.
2. A defyre pont a zárt bootloader miatt nem léteztek custom kernelek, ezért nem is tudom, ezek mire jók. Milyen előnnyel jár, ha például felteszek egy siyah kernelt? A másik kérdés ezzel kapcsolatban, hogy lehetséges-e custom kernelt feltenni gyári rom mellé?
3. Egyelőre nem érzek késztetést romolni, tetszik a rendszer, a 2 giga ram miatt kellően smooth is, de olvastam, ha Kiessel teszek fel gyári romot, az okozhat problémákat. Az Odint ajánlja mindenki. Na most, ha gyári rendszert teszek fel Odinnal, a custom ROM számláló fog növekedni? Illetve hol tudom megtekinteni ezt a számlálót?
Most ennyi jutott eszembe, bocs a kérdések tömegéért, de szeretnék végre tisztán látni ezekben a dolgokban.
Üdv!
-
DjBlero
őstag
válasz freeknight #51578 üzenetére
1, igen lehet téglát gyártani
2, fel lehet tenni a custom kernelt gyári romra is
3, gyári romnál nem ugrik a számláló,de custom kernelnél igen
4, download modba tudod megnézni a számlálot (hang le+ home+bekapcs egyszere )csak arra nagyon figyelj mit teszel fel,nehogy össze keverd a sima s3 dolgaival
[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
freeknight
őstag
válasz DjBlero #51580 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Oda fogok figyelni mindenképp a romolásnál, erre már a defyvel is rászoktam, ott is két modell volt (MB525 és MB526) .Más: használ itt valaki S-Line szilikon tokot? Nekem ma érkezett meg, és ha rajta van a telón a microUSB nem fér be! Ez másnál is előfordul, vagy csak én kaptam hibás darabot?
Ezért tervezek venni egy slim covert. 3500 ftért láttam a boltban. Ez reális ár érte, vagy nézzek szét ebayen?
[ Szerkesztve ]
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek S3-a van, s a gomb helyett a fülhöz helyezhető hangszórót nyomta meg erősebben, s elmozdult neki. (még nem láttam a telefont)
Erősebb nyomástól be is szakadhat? Vagy ez fixen be van oda építve, s kibírja a nyomást?
Üdv,
GBoy -
lafaty80
addikt
válasz gameresboy #51583 üzenetére
Hát ha elmozdult, akkor annyira nem fix. Bár nem hiszem hogy itt bárki is szétszedte volna még a telóját
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Gizmo94
veterán
válasz gameresboy #51585 üzenetére
Én szétkaptam már párat. Fixen van.
-
nbukta77
addikt
válasz freeknight #51581 üzenetére
nekem s-line van , de tokeletes.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
zlatan77
aktív tag
Aksira 1 vagy 2 év gari van?
-
zlatan77
aktív tag
válasz mgTerminator #51590 üzenetére
Köszi.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Későn jutott eszembe megkérdezni a szervizes srácot, aki kint volt hogy most az alaplap cserével maradt a garancia ugyanaz ? Vagy csere esetén magára a lapra hosszabbodott a garancia ? És nem tudom már ki kérdezte ,de ezt a TMX csinálta a Budaörsi útról és ez áll a garanciapapír bélyegzőn is
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
padi68
senior tag
Sziasztok, ca. 1 hónapja vettem a készüléket, de a hoba csak 1,5 hét után jött elő:
a készülék fogja magát és kiírja, hogy a sim kártya eltávolítva. Van amikor 1,5-2 napig nem csinálja de van hogy naponta többszőr is....
Mi lehet a baj és a megoldás?
- Kártyahiba
- Készülék
- Esetleg softver/ minden gyári rajta.A nagymérteü kártyámat németeknél vágták kissebre, a vágószerszám nem kimondottan a magyar kártyához lett kialakítva, de ha napokig működik akkor talán ezzel nem lehet gond....
Válaszokat előre is köszönöm!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest