Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cassius.clay
senior tag
Srácok tud valaki nekem usb driverhez letöltő linket adni, mert download modeban nem ismeri fel a telefont a gép és nem is talál a win update hozzá drivert. pedig otthon műküdik, csak ez melós gép...
Feltenném kézzel a drivert, ha adtok linket. (win 7 32bit) Köszi.Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
DjBlero
őstag
válasz cassius.clay #43451 üzenetére
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
-
w333
félisten
Annak idején Defy-vel szét romoltuk az agyunkat mert ugye emlékszel a 2.2.2 volt a vége aztán jött a CM7 majd wajkiui te meg már a végén a miui germany-t, mondhatnám azt is hogy a te telefonod nem szerette "Wajk" romjait
Egy kicsit már elegem van a főzött romokból hogy mindig van valami gáz, szóval egyik sem 100%-os csak 99% így mindig van valami ami nem működik vagy nem úgy működik ahogyan szeretnénk[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
tween
őstag
na most! ugye adott a dominós micro simem,amivel vettem a telegrácsot és adott az 1 éves előfizetői simem,amin más a mérete kissé a fém lapkának...a kérdésem az,hogy melyik irányba másoljam rá a micro sim méretét? mindegy csak középen legyen a fém?
-
cassius.clay
senior tag
Köszi srácok, sikerült a frissités. Jelenlegi rom:
Alapsáv verziója: I9300XXEMC2
Build száma: JZO54K.I9300XXEMC2
Android verziója: 4.1.2Akkor ez most "teljesen magyar régiós" rom? kapom a frissitéseket Ota-n majd, ha wifi közelben leszek?
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
Gizmo94
veterán
Ahogy Lafaty is írta, életképesebb custom romok aromájában teljesen testreszabhatod a romot, tartalmától kezdve a témázásig. Vagy bele is nyúlhatsz az aromába, ha még extrább igényeid vannak, tehát azt is a saját ízlésed szerint alakíthatod. Ha úgy tetszik, összelegozod magadnak egydi igényeid szerint. De úgyis olyan customot választ mindenki, ami már eleve alapból is leginkább megfelel neki. Van sok, van választék bőven.. Szerintem.
-
Gizmo94
veterán
Jobban jársz, ha nem vagy tisztában a kompatibilitással, ha nyirbálod, mert meg lehet csinálni, de el is lehet rontani. Sokféle sim van, többféle érintkező elhelyezéssel. Vagy vidd el és vágasd meg vágóval, vagy kicseréli a szolgáltatód díjmentesen, amennyiben megfelelsz a feltételeknek.. Csak úgy per, mint feljebb írták, hogy automatikusan cserélik, nem.. Vannak feltételei.. Pl. Telenornál olyan,,hogy két éven belül nem volt ingyenes sim cseréd, stb..
Vagy keress itt a tiéd kiosztásának megfelelő megoldást és ha találsz, megvághatod magad is.
migabi24 Nem azt írtam, hogy nincs igaza, csak azt, hogy részben nincs, amit leírt, annak a felét gondolja át. Egy normális fejlesztő általi custom rom az igényeid szerint még alakítva sokkal jobb lehet a gyárinál, a leaked-eknél meg pláne.. De ez egy szabad választás. Aki akar használ custom romot-aki nem akar-nem.
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
-
lafaty80
addikt
Azért aki a vágásra adja a fejét, annak egy kis segítség, talán kevesebb rossz sim lesz
(Én ezt használom, ha valamelyik jól kereső kolléga nem képes elmenni cseréltetni a kicsi kis fizetéséből).
Ja és megvan az első céges "döglött" telefon... kb. 1 méterről esett le "arccal", kijelző törött, GG sértetlen. 4 nap használat után.....csak gratulálni tudtam neki.
[ Szerkesztve ]
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
koxminator
senior tag
válasz Gizmo94 #43469 üzenetére
én vettem microsim vágót ugyan az enyémen kívül eddig csak 1 másikat vágtam meg (az is S3-ba ment), de mindkettő jó a mai napig. Kaptam hozzá 2 műanyag adaptert is, még a színét is kiválaszthattam (nem akartam buzirózsaszínt, mert gyárilag azt adtak hozzá)
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
apaszka
veterán
Ezt szoktam mondani én is,hogy az XDA-n sok ROM,valójában csak átskinezett vacak!
Főleg,ha az alap is hibás?
Természetesen vannak jók,is amibe van munka szépen,és őket érdemes kipróbálni!
Én is olyant használok!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
kengyel
nagyúr
-
cassius.clay
senior tag
Felraktam a Cm2-es gyári romot, de az Applied the CSC code: ALB. tehát változatlan az előző romhoz képest. Ebből kifolyólag wifin sem lát frissitéseket a készülék, mikor azt mondtátok, ezzel a rommal kell látnia. Mi a teendő, hogy lássa a frissitéseket? Át kell írni a régió kódot? Ha igen, akkor mire és hogyan?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz cassius.clay #43479 üzenetére
Na várjál.... MC2-re nem is fog találni az az első, a második meg, hogy akkor rootold AutoROOT-tal, majd csc selector a Play Storeból, ott XEH installál. Ez csinál egy full wipeot, tehát mindent töröl. Utána újra ráhúzod az MC2-es romot mint most és eltűnik a root.
Számlálód nem ugrik, minden marad gyárin.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz koxminator #43483 üzenetére
Nem is volt borsos ára Köszi
(#43485) apaszka Ez valami nagyon jól néz ki
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
apaszka
veterán
válasz dancsuri #43481 üzenetére
Igen,igazad van! Én NOVA használó vok!
Én mappa párti vagyok,abban szeretem az appjaimat tárolni![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
tipuka
addikt
lenne egy egyszerű, de számomra fontos kérdés. tudnék venni a webshopban a té-nél a számomra megfelelő áron S3 LTE-t (igen még mindig nem vettem meg, de már a héten muszáj lesz valahol )
a kérdés az lenne, hogy volna valami hátrányom a t-s telefonnal a függetlennel ellentétben?
itt a rootra, romra, root visszaállításra gondolok, a garanciás dolgok végett elsősorban
illetve egy bizonyos play-es cumóval ezt is tudom függetlenül használni e ?több most nem jut eszembe, megköszönném a válaszokat rá.
-
cassius.clay
senior tag
válasz Richard #43482 üzenetére
-Az autoroot-ot hogy csinálom meg? ( rákerestem, nem találom egyelőre)
-CSC selector használata egyelőre logikusnak tűnik Google Play képek alapján ( Mi van akkor, ha nem működik, mint ahogy páran írják is a program alatt megjegyzésben? )
-Mire állítsam? XEU? Ez a magyar régió?Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
őstag
válasz cassius.clay #43489 üzenetére
CF Auto Root. Letöltöd, Odinban PDA-ba betallóz mintha romot tennél fel és start.
Működni fog nyugi. Akiknek nem megy azok bénáznak valamit.
XEH a magyar.
#434900: Tudom, de itt elvileg tiltott.
[ Szerkesztve ]
-
-
cassius.clay
senior tag
válasz Richard #43492 üzenetére
Cf autoroot kész. Amugy normálisamikor délután telepitettem a romot, hogy a jelenlegi romban megjelent a Play Zene, mint zenelejátszó, mint gyári alkalmazás a samsung saját gyári lejátszóján kivül?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz cassius.clay #43494 üzenetére
XEH, majd az install vagy telepít gomb vagy mi. MINDENT TÖRÖL!
Normális a Play Zene, MC2-vel jött.
[ Szerkesztve ]
-
dns86
tag
http://m.mobilarena.hu/tema/re_samsung_galaxy_s_iii_csucstamadas/hsz_43416-43416.html
Erre vki?Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
GeneraL_XTX
veterán
Vissza szeretném àllítani a product kódomat, az úgy működőképes h visszarakok odinnal egy 4.0.4-es romot és ott a tàrcsàzóban lévő kóddal visszaàllítom THM-re?
-
őstag
válasz GeneraL_XTX #43497 üzenetére
Most lett leírva pár hsz-el lentebb. Miért keresi mindenki a bonyolultabb megoldást?
-
dancsuri
veterán
válasz #01696768 #43499 üzenetére
erre mondom én: kinek a pap kinek a..........
(#43497) GeneraL_XTX
bizony nemrég volt róla szó + ha a keresőbe beírtad volna produkt kód visszaállítása akkor meg is lenne a megoldás[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest