Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox One
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
dancsuri
veterán
válasz leslieearth #36050 üzenetére
nézd csak mi az aláírásom álltalában ő a bűnös
(#36051) Yeffy DJ
igen mert ugye a köztudatba elsősorban a pénztárca funkciórol hallottunk[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
leslieearth
tag
válasz dancsuri #36052 üzenetére
sztem is, mert hogy aszongya:
"Hiányzó hardverazonosító
A windows nem tudja azonosítani a következőhöz csatlakoztatott eszközt: SAMSUNG Mobile USB Composite Device.
További segítségért forduljon a hardver gyártójához"csak a ciki az egészben,h így nemtom elérni a belső memóriát sem, h felmásoljak bármit is a telóra
-
dancsuri
veterán
válasz leslieearth #36054 üzenetére
drájver ujrarakása megoldja a problémát
-
Lacko84
aktív tag
Ha Londonból hozadéka s3-at azt ugyan úgy tudom használni mint amit itthon veszek? Mibe különbözne esetleg?
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
dancsuri
veterán
-
senior tag
Na nálam ma volt kint a szervizes és alaplapot cserélt kapásból
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
lela
aktív tag
Üdv!
Ezek közül a kábelek közül melyiket ajánlanátok.[link]
[link]Van esetleg olyan akinek ez a nem gyári piros van?[link]
[link]Illetve otg/usb-ben milyet érdemes venni.
Ezt a tápos verziót meg kell e venni vagy érdemes e?
[link]
Elég sokféle van és nem szeretnék lyukra futniKöszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz Black Phone #36060 üzenetére
na és gari szempontjábol tüzetesen átnézték a rendszert [link]
-
senior tag
válasz dancsuri #36062 üzenetére
download érdekelte ott nézte meg,hogy stimmel minden
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
rankesz
veterán
válasz Black Phone #36063 üzenetére
Arra lennék egyszer kíváncsi hogy mit szólna a szervizes ha szénné romolt telcsivel várná valaki
Mondjuk S2-nél volt rá precedens hogy isminek megnézte, srác majd infarktust kapott mikozben a szervízes rakta be download módba mert a számláló ilyen 60+ körül volt...
Erre a szervízes elvigyorodik és ennyit szól: Végre valaki aki ért is hozzá... -
senior tag
-
Zsolaf
addikt
Használ valaki picasa-t? mondja már meg melyik az igazi mert a play-en van vagy 5 belőle.
-
-
Zsolaf
addikt
válasz rankesz #36073 üzenetére
Gondoltam, azért volt smiley, nekem is S2.m volt sokáig ott voltam én is, tudom mik mentek ott
(#36074) dancsuri: NEM, a 4.2.1-es romon már úgy van hogy ha be van kapcsolva folyamatosan kint van a szem halványan és csak mikor ellenőriz akkor erősödik be a szem.
[ Szerkesztve ]
-
RockCNC
senior tag
-
vfeco
aktív tag
S3-hoz szeretnék venni karszalag tokot. (futáshoz kéne)
Nem nagyon találtam. Lehet itthon kapni?
Ha nem, honnan lenne érdemes rendelni és milyet?[ Szerkesztve ]
-
bencze
senior tag
válasz Icetee #35959 üzenetére
Én utánaolvastam kicsit az akkumulátoroknak, főleg az xda-n és nekem is az jött le, hogy a gyárinál nem biztos, hogy van jobb. Valaki nekiállt leméregetni a valós kapacitást, a jobbfajták max elérték a gyári paramétereit. Ami többet tartott az csak az egyes(!) nagyméretű akkumulátorok voltak. Viszont azokról is olvastam negatívumot, hogy pár hét / hónap után már érezhetően csökkent a kapacitásuk.
Az én fantáziám az itt régebben említett 6300 mah zerolemon mozgatta meg ami akciósan volt 25$ amazonon, de sajnos nem szállítanak ide. Nem tudom milyen minőség de többen írták, hogy tényleg 3 napot viszi a készüléket. Hogy mennyit tart, azt nem tudom... de az tény, hogy gyakorlatilag egy tripla 2100 akkumulátor hátlapba beépítve, ami nagy és ronda de legalább hihetőbb, hogy működik
Ja, azt írják fél nap feltölteni.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2102546
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
veterán
Ez a topik sokkal jobban pörög mint a Note2 topik.
Visszahúz a szívem.
De mivel Note2 van,így marad az olvasás[ Szerkesztve ]
-
Intel q8200
senior tag
-
veterán
válasz Intel q8200 #36091 üzenetére
Hát igen,van valami igazság,de a Note2 is jó készülék.
De igazából az SIII jobban tetszik.
Egy kicsit benéztem a váltást. -
RockCNC
senior tag
válasz Intel q8200 #36091 üzenetére
A magyar xella is újraindul amikor rájön az 5 perc...
-
Piwi
veterán
válasz Intel q8200 #36097 üzenetére
szintén cserélnék,csak eddig nem láttam senkit aki Note 2-öt cserélte volna S3-ra
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
RockCNC
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest