Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
válasz Norbi8719 #10051 üzenetére
Megint egy hülyeség....
Van közük egymáshoz egy cég és ha van raktáron akkor cserélni is fogják. (Ilyen esetben viszont már ne biztos hogy továbbra is él a 8 napos elállás...). Sőt elállás esetén fel is küldik neked "belső" postával ingyen, tehát még költened sem kell erre...
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Dr. X
aktív tag
Hát nem tudom mit gondoltok, de nem lett túl nagy durranás ez az új iPhone. Ez a hosszú uborka kivitel meg még rosszabb, mint a sokak szerint tégla SIII.
-
kakuk100
őstag
Biztos igazad van, de ez a legjobb az eddigi JB teszt romok között az LI5 alapú. Én most a Turkbeyt tettem fel, mert a múltkor a Criskelo-nál telepítés után nem kapcsolt be a telcsim. Csak a Samsungig jutott el, de azért letöltöttem a 11 est is hátha újra megpróbálom. Nekem nagyon tetszik pl. az új Galéria. Még várok egyenlőre nem veszem le. Zavaró hibát nem találtam eddig. Ezt is meg kell szokni.
[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
válasz Psytech #10010 üzenetére
igen GB volt S2-n mert az ICS-ben bugos volt a hidden SSID wifi,ugyanis egyáltalán nem kezelte,igy melóhelyi wifit nem tudtam használni...
első gondom: érintés visszajelzés rezgéssel nem működik,ha smst irok pl,akkor igen,többi esetben felejtős.
tárcsázó: hivás után egyszerűen mintha befagyna,és a hanghivás minőségére is volt ma panasz a másik félnek hogy nem hall rendesen.
most meg amint látom feltöltött a teló,viszont eldobta a hálózatot
még mielőtt irná valaki: elolvastam hogyan kell felrakni,minden wipe megvolt ami csak létezik,ezután lett csak felrakva a rom
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Tessier
csendes tag
Az LH1 frissítés (t-mobile) óta nálam rosszabbul bírja az akku, mint az LFB esetén. Tippem a zenelejátszó lenne: bár ez a verzió eltünteti a lejátszás közbeni random sercegését, de a médiaszerver/zenelejátszó páros elég előkelő helyen szerepel az akksi használatnál - összesen kb 15% egy nap alatt, 2 óra zenehallgatással.
És MP3 lejátszás közben nem megy deep sleep-be a cpu, 500-800 MHz között ugrál (arra sajnos nem emlékszem, hogy LFB-nél is ez volt-e).Egyedi gond, vagy másnál is hasonló a működés?
-
ray blu
tag
válasz Norbi8719 #10060 üzenetére
Kezdem azt hinni, rohadt szerencsés vagyok..Vettünk eddig T mobile webshop-ból 3 iPhone-t, 2 SGS3-at, 2 MacBook Pro-t, mind bontatlan, hibátlan, folt és ujjlenyomatmentes, tökéletes készülék volt..
Szomorú, hogy ilyen előfordul.[ Szerkesztve ]
MacBook Pro Retina 15" 2,6 GHz, MacBook Air 13" 2013 - Lumia 1020, iPhone 5S
-
No.01
őstag
Sajnalom h a JB csak oktoberben jon, de mivel a jelenlegi ROM sem rossz igy nem hinnem, h az a 2-3 het kibirhatatlan lenne.
Van 1 felesleges tokom, Ha v.kit erdekel irjon pu-t.
[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon úgy néz ki, hogy karácsony körül le tudom cserélni az S2-ömet egy S3-ra.
A csavar csak annyi hogy egy vodás S3-ra váltanék, és nem függetlenül vásárolnám.
Párom hűségnyilatkozata fog lejárni kari körül.
Kérdésem az lenne (Főleg azokhoz akik a vodánál kaparintottak meg egy készüléket), hogy valami kezdő összeg befizetése után el lehet hozni szerződéshosszabítással egy ketyerét, úgy hogy a törlesztőt az előfizu kiegészíteseként fizetem? Valamint ugyebár az én sim-em menne a telefonba. Szerintetek megoldható hogy az én simemből legyen microSim és ne pároméból?Tudom hogy a kérdésem nem telejesen a telefon topicjához tartozik, de itt van a legnagyobb sanszom, hogy ezen a téren informált emberre bukkanjak.
Azt tudom hogy arányosan nem érdemes s2-t s3-ra cseréni, de nekem birtoklási vágyam van mióta bejelentették az s3-at.
[ Szerkesztve ]
-
Psytech
őstag
Az S2-re vonatkozó részét azt tudom, hogy ezért használtad azzal, figyelek én, ez csak inkább szurkálódásnak ment. Ha kevésbé volt vicces, akkor sorry
1: nekem rezeg, operában is, play-ben is ha pötyögök be valamit, hogy keressek rá, sms szintén
2: tárcsázósat sem tapasztaltam még, de ezt lehet csak nem vettem észre, általában telefon letétele után zsebre vágom a készüléket, de ma majd megfigyelem. Hívásminőségre nem panaszkodtak, de rákérdezek erre is, hogy éreznek e valami különbséget.
3: hálózateldobásom nem volt, egy olyan akadt tegnap, hogy ott ahol HSPA+ is van tutira, csak Edge-re volt hajlandó felmászni, de reboot megoldotta. Én ezt inkább a custom romnak tudtam be, mint LI5 modemének, de az sincs kizárva.
ui: tudom, hogy tudod hogyan kell romot feltenni
Egyébként ami nálam létező hiba, az akkumulátor használatának kijelzésénél valami gikszer van, ez olykor hajlandó érdekes dolgokat mutatni. A tényleges felhasználással nincs gond, annyit bír mint ICS, de a kijelzésben anomáliák előfordulnak olykor.
-
caius marius
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, tapasztalt e valaki olyat, hogy a kijelző különböző irányokból nézve más színtónusokat produkál.
Tegnap volt nálam a Samsung házhoz kiszálló szerelője és a kijelzőt cserélt.
Törlés előtt csináltam biztonsági másolatot a Samsung fiókra, viszont nem sikerült visszaállítanom semmit, még az s jegyzeteket sem. Látja az üres jegyzeteket de a tartalmukat nem.
Az s jegyzeteket a Google docs-ra mentettem ott a felét meg is találtam, de csak kép formátumban.
Van valami ötletetek arra, hogy a Samsung fiókból hogyan lehet elővadászni az elmentetteket?往前看同志! Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note10.1 Már nem vagyok Samsung fan. Kiábrándultam a szarjaikból. Samsung miért csináltok olyan telefont ami mindig elromlik?
-
Zsolaf
addikt
válasz caius marius #10078 üzenetére
Ezzel én is szívok mindig, szerintem ez a Samsung fiók nem tökéletes még, nem tudtam még én se vissza állítani 1x sem.
-
maxim01
aktív tag
Sziasztok! Váltottam Apex launcherre ami tetszik is. Egy dolog ami hiányzik, nagyon megszoktam a Tauchwiz időjárás/óra widgetjét... hogy lehet ezt Apex alatt használni, ha lehet egyátalán...
Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
Psytech
őstag
-
csabicska
senior tag
Erről tudtok vmit?
:[link]-Galaxy S20 - The best-
-
Norbi8719
tag
válasz FragMaster #10071 üzenetére
De az micsoda?
Hiba , nem hiba , garancia? -
bordi10
senior tag
2 röpke kérdés:
1. Ha van egy CWM ICS backup-om a mostani romomról és mondjuk feldobok egy LI5-öt, ami előtt full-wipe kell, engedi visszarakni az ICS mentésem, és visszakapom a teljes ICS romom ha esetleg úgy döntök?
2. Mit töröl a full-wipe, csak a system-et a telepített cuccaimmal együtt vagy a saját fájljaimat is törli(képek, zenék etc)?[ Szerkesztve ]
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
-
FragMaster
addikt
válasz Norbi8719 #10086 üzenetére
Hiba is meg nem is. Nem hiba, mivel kisebb-nagyobb mértékben az összes samoled kijelzőn előfordul, hiba abból a szempontból, hogy erre hivatkozva kicserélik neked a kijelzőt de nagy valószínűséggel a következő is olyan lesz, vagy akár "rosszabb". A technológia miatt ilyen, engem nem zavar főleg, hogy alig szembesülök vele.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
sanyikk
tag
Miui-ban valamilyen bevált magyar nyelvűt tudtok ajánlani?
-
kalapaacs
tag
Használ valaki itt S3-on Better Terminal Emulatort?
Vannak itt lányok akik a nagy őt keresik? Mert szólok nekik, hogy SHIFT és az ENTER-től balra kettővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest