Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rengete
aktív tag
Ez egy módosított készülék! Nincs elérhető frissítés!
Felraktam az Li5 öt és ezt írja ki az elején. Ez a béta verzió miatt van?
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz maxim01 #9751 üzenetére
mc3 angolul az első mentés után kilépve már magyarul is elindul!
omega LI5 másnak is olyan mint ha a tevékenység megörzés ki lenne kapcsolva?
opera háttérbe 2mp után bezárul(függetlenül attól hogy mivan megnyitva), widgetek is bezárulnak állandóan.így a + 200mb szabad ramot nem nehéz tartani...
Rengete: ha gyári rom van fent nem kéne kiírnia, ha custom akkor normális.
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz zeroo5ux #9803 üzenetére
A romban levő V6 Supercharger script miatt van, ha gondolod elküldöm a zip-et amivel recovery-ben ki tudod kapcsolni
Én is most reggel kikapcsoltam, inkább fagyasztok pár nem használt app-ot,
de ez vicces hogy 250 mega szabad ramnál jön egy hívás és utána újratölt az opera -
Rengete
aktív tag
-
Pipiripi
senior tag
válasz Rengete #9806 üzenetére
Akkor ez a gond. Tárcsázóba *#272*imei#, a listából válaszd ki a BTU -t, és alul install.
De vigyázz, mert mindent töröl a telefonról.szerk: ezt nem tudtam, hogy beta-ban nem lehet változtatni. Én még az utolsó hivatalos UK romnál változtattam meg, és arra toltam rá a beta-t.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
válasz Rengete #9809 üzenetére
A hívást nem kell megnyomni kapásból be kellene jönnie miután beütöd az utolsó kettős keresztet, szerintem addig míg nincs itt a végleges JB ne csinálj semmit pár nap és itt van én is ezt teszem addig kibírom, de ha nagyon át akarod állítani a Play-en van egy program ami előhozza csc changer asszem S2-höz volt.
[ Szerkesztve ]
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy aggasztó problémám amiben a tanácsotokat kérném.
Lényeg, hogy most vettem észre hogy a képernyő bal szélén végig könnyedén bemegy a por, van egy hézag a panel alatt ami átlátszó és bemegy alá a por és ha nagyon észre akarom venni és a szélét nézem akkor eléggé látszik. Jobb széle tökéletes.
Csináltam is róla képet:
https://www.dropbox.com/sh/ria8vi6r81ekdif/DGDV6WasZo
Nektek is ilyen és ez természetes vagy ez valamiféle hiba? Gyanitom sajnos, hogy hiba mert jobb oldala tökéletes és semmiféle hézag nincsen.
Amugy inkább azoktól kérdezem akiknek kék telefonjuk van mert lehet fehérnél észre se vehető, nem tudom.
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
-
heidrich
senior tag
válasz Pipiripi #9817 üzenetére
Vékony papirlappal próbáltam de nem hogy kiszedte inkább rondább lett és csak arébb sorodtam a porszemeket... elég zavaro hogy a jobb széle teljesen jol illeszkedik és nem tud bemenni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
lajki7
senior tag
válasz R2D20208 #9822 üzenetére
En tuti hivnam a helyszini javitast:-D nalam mar voltak,persze nem emiatt. 2 jofej csavo csinalja ezt a szerviz futarkodast,ok mennek videkre is. Oda hivjatok,megmutatjatok h szeria hiba,csereli is a kijelzto:-) ne legyetek papucsok!!! 200kilos telefon majdnem...szo nelkul ki csereli! Sot premium kategorias,gondolom ez tudjatok. Nekem ha ilyen lenne (lesz) hivom is:-D
R2 rajottem h te miert olalkodsz itt ebben a topicban:-D sanszos h az LG az viz lesz...josz vissza S3ra ugyan ez volt S2nel is,egy ket hetig topicban aztan jott a csere)
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
heidrich
senior tag
Hát igy hogy mondod lehet hivom egyet.
Csak igy elképzeltem hogy hülyének néznek ha elkezdem magyarázni hogy nézzétek srácok meg napfényben közelről beporosodott a képernyőm
Mert azért egyáltalán nem durva, de ha nagyon akarom akkor bizony látom hogy a bal széle tiszta por (pláne napfényben)
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Esélytelen hogy S3 legyen újra. 2 hete került hozzám egy, másnap el volt adva. Pedig itt volt nálam LG is . Nekem ami Topicockban vagyok az könyvjelző, és olvasgatom néha hol mi történik. Nekem nagyon fontos az anyagminőség, összerakás. S2 - ben is jobb volt mint S3 - ban. Hiába nagyon jó teló. Ja, és a nappali, utcai fényerő sem volt számomra megfelelő. És a forma amit nem tudtm megszokni. Ennyi. Amúgy 4X - ről most nem váltanék, mert megtaláltam azt, ami nekem kell.
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
-
lajki7
senior tag
válasz R2D20208 #9831 üzenetére
Nah,beloled Samu ver folyik...egyebkent kivancsi vagyok arra az LGre,megyek mst be az uszodaba l,elotte meg is nezem a momparkban h milyen is az:-)
heidrich: Miert szerinted nekem h kellett mutatni a kijelzo beegest :-D egyebkent is egyedul jon ugy h nem kell aggodni:-D masreszt nem nagyon nezegetik,legalabbis nekem nem igazabol leszarta,gondolta h nem vabankra hivtam:-) vegul meg kinaltam kaveval meg cigivel aztan nem csak kijelzo csere lett hanem az egesz telot kicsereltuk:-D mondta neki tok mind1,oda irja h szeria hiba...ennyi. basszak ki a kukaba:-D
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
Pipiripi
senior tag
válasz heidrich #9826 üzenetére
Nem tudom, nekem eszembe sem jutott. Azt hittem, hogy ez mindegyiknél fennáll, mert nem lehet 100%-osan illeszteni a kijelzőt a kerethez a kialakítás miatt. Mondjuk főleg napfényben látszik, így annyira nem idegesít. Küldj egy pü-t légyszi, ha hívtál emiatt futárt, és kicserélték.
Nemrég pofára ejtettem a telőt, és egy elég mély karc lett a kijelző egyik sarkán. Én is kicseréltetem, ha játszik a dolog. -
heidrich
senior tag
Amugy ilyen esetben (persze ha foglalkoznak egyáltalán vele) akkor az egész panelt kicserélik?
Mert hallottam, hogy kijelzőcserét is megcsinálnak helyszinen csak nem értem, hogyan mert videot nézve eléggé bonyolult művelet és hosszú idő.
http://www.youtube.com/watch?v=_70-W9JjVjg
[ Szerkesztve ]
-
arsenix
tag
válasz heidrich #9826 üzenetére
Én is arra kérlek, hogy amennyiben cserélte a futár, írj egy post-ot ide a topicba!
Enyém is ilyen, de jelenleg nem zavar, viszont 1 év múlva kihívom őket és lesz egy zsír új kijelzőm
Bár szintén azon a véleményen vagyok, hogy bizonyos méretű hézag mindig marad a szélén, ugyanis ez a kb 0,01 mm méretű hiba a tűréshatáron belül van, tehát nem kivitelezési, hanem tervezési hiba. Persze azt aláírom, hogy ha nagyon ráfeszülsz akkor idegesítő tud lenni.
Az S2-nél mivel jóval nagyobb volt a hézag, én először azt hittem hogy szándékosan, a készülék hűtése/szellőzése miatt van ott rés.
-
R2D20208
addikt
válasz heidrich #9836 üzenetére
9:18 - tól azért érdekes látni azt a Gorilla glast.
(#9838) nggabi ugyanaz az anyagfelhasználás, és ugyanaz a forma. Nem tudom a kijelzőfényerő javult - e. Egyenlőre nem gondolkodok Samuban.
(#9840) Psytech és megvárom a foktesztet is előtte
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Meg kell, hogy én is erősítsem: az LI5
kurvajóAhogy nézem Kevin's ma úgy ébredt, hogy megint HOX kell neki, legalábbis a "konkurencia" topic alapján, lol
Tudáttok, hogy Samsungos bolondok vagyunk? Lehet, de Samsungos bolondok a legjobb androidos telefonnal a zsebünkben. Ezt bárki vállalná szvsz...
[ Szerkesztve ]
-
Psytech
őstag
válasz heidrich #9836 üzenetére
Azért a Samu futár nem így cserél. Ez a videó azt a célt szolgálja, hogy végeredményben ki lehet cserélni külön is, csak a ragasztás miatt problémás a történet. Ez azért ilyen aprólékos, mert alapból a digitizer meg a kijelző egybe van ragasztva és előbb felhevíti, hogy a ragasztó elengedjen.
Samu futár meg egy gyárilag egyberagasztott touch+lcd kettőst szerel be. Nekik ez szerintem 10 perc ha kávézik is közben[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz ForRedGlory #9841 üzenetére
" Lehet, de Samsungos bolondok a legjobb androidos telefonnal a zsebünkben. Ezt bárki vállalná szvsz... " Ne szálljunk el . Kinek mi a legjobb. És ki milyen szemszögből nézi a dolgot. Mondom mint Samsung Fan. Ez nem a legjobb telefon. Olyan nem létezik. És már kivétel vagyok. Én nem vállalnám. Tehát már téves az eszmefuttatás...
Na megyek, mert jön a halálos Samus támadás, mert véleményt írtam. ( én be is fejeztem )
[ Szerkesztve ]
-
heidrich
senior tag
Amúgy kétlem, hogy a porosodás miatt kicserélne a futár egy amúgy tökéletes kijelzőt.
De lehet tévedek.
-
oyko
tag
Sziasztok!
Nem tudok bejelentkezni telefonon keresztül a googleplay -be, hogy alkalmazást letölthessek!
LI5 rom van fent!
Ez most a rom hibája, vagy a store nem működik átmenetileg?Üdv
M. -
Psytech
őstag
Szia,
mit ír ki a telefon?
Beállítások/Alkalmazások/Google Play/Adatok törlése és cache ürítése utáni próbálkozás már megvolt?(#9846) heidrich szerintem kellemesen fogsz csalódni Amúgy ha az adatlapodon lévő város valós tartózkodási hely, akkor tőled a futár el fogja szállítani nem helyben javítani.
A helyszíni javítás tudtommal csak Budapesten vehető igénybe(vagy már kiterjesztették volna?).(#9851) rankesz ó, ez szép lépés tőlük köszi az infót
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest