Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz Divinity #30900 üzenetére
Már miért ne tudta volna háttérbe rakni a hívást az alma? Megnyomod a home-ot, ledobja a hívóképernyőt, akármit csinálhatsz mellette, felül, a státuszsávban zölddel jelzi, hogy közben megy a hívás, arra bökve vissza is léphetsz a hívóképernyőbe.
AOD-ról jut eszembe, röhögni fogtok: 2013-2014 körül volt Moto X-em, mindig azt csinálnám az AOD-n, amit annál. Most is bejön egy email és ott az óta alatti értesítőre kellett rányomni (vagy lehúzni?). NA, az a mozdulat van még mindig a kezemben élsőre, utána kapcsolok, hogy itt alul, a virtuális home gombot kell passzírozni
Szerk: valami normális vezeték nélküli töltő kellene majd nekem is egyszer, de nem ilyen Nillkin, meg hasonlók... nekem ne sípoljon. Asszem a Telekom akcióban kellett volna bugázni egy jó Samsungot.
[ Szerkesztve ]
-
Divinity
őstag
válasz madgie #30902 üzenetére
Nem a futó hívásnál, amikor csak csörög, nyomkodtam bármit nem rakta sehova, ha felvettem onnan már lerakta háttérbe de amíg csörgött addig az a képernyő volt ott és annyi.
Ha van rá lehetőséged próbáld ki de nekem sehogy se jött össze.[ Szerkesztve ]
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
Peterzon94
tag
[ Szerkesztve ]
-
ozeviktor92
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés. Nektek is kicsit jobbra néz az iris scanner vagy nekem mozdult el a modul benne? Ha szemben tartom az arcommal akkor kicsit el kell billentenem balra a telót, hogy a körben legyen a szemem. -
Zsozsoka 74
senior tag
válasz ozeviktor92 #30920 üzenetére
Lehet hogy kancsal vagy
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
Mr.Silkó
veterán
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz ozeviktor92 #30923 üzenetére
Egyébként megnéztem nálam is pont szembe van.
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
Mr.Silkó
veterán
válasz ozeviktor92 #30923 üzenetére
Amíg nem zavar a használatban, én nem bolygatnám a dolgot a helyedben.
[ Szerkesztve ]
-
SeatZola
őstag
Srácok!
A One Drive-ban miért nem kapom meg a 100 GB helyet. Az S8-on pár napja nyekergett, hogy lejár az 1 év és meg fog szűnni a 100 GB és visszamegy 5 GB-ra. Ez meg is történt. Ma megjött az új S8+. Itt ugyan felkínálta a 100 GB-ot, de nem adta meg mégsem. Próbáltam már az alkalmazás beállításokban adatok és gyorsítótár törlést és újra belépést, de semmi. Marad az 5 GB
Zoli
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz bitpork #30928 üzenetére
Nem zavaró egyáltalán a ventilátor hangja – nekem is van ilyenem június óta –, pedig én minden neszre felriadok könnyen, de ez halk.
Természetesen a töltés sebessége a telefon megfelelő menüjéből kapcsolható, akár hagyományos, akár QI töltést választunk.
Más: Vettem egy Huawei P10-et hosszas tanakodás után, természetesen az S8+ mellé, nem helyette. Nagyon kis kezes jószág az is, ha valakit érdekel még plusz infó, írjon.
[ Szerkesztve ]
-
Tujmos
tag
válasz SeatZola #30926 üzenetére
előszöris helló mindenkinek, múlthét szerda óta vagyok s8+ tag, nekem előtte nem volt samsung telefonom, iphone 6s plust váltottam. onedrive nekem se sikerült elsőre, meg kellett nyitni egy microsoft alkalmazást (word excel stb), ott bejelentkezni és utána elérhetővé vált a 100 gb. remélem tudtam segíteni
-
iceQ!
addikt
válasz Mr.Silkó #30935 üzenetére
Elég jó a P10. Nekem volt Mate 8; P9. Cégnél P10 liteok vannak (már azok is nagyon jó telók),+1 P10.
Prémium teló az biztos.Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
ShadowLac
addikt
válasz icecave #30897 üzenetére
BT os hangerő probl nincs. Gps probl nincs. Valszeg valami bekavar. Lehet a play röl letöltöttél valamit ami nem volt 100%os.
Pl: egy T sistem nél dolgozó mesélte hogy a Bkv hoz írt programjukat a play egyböl elfogadta. Az iphonnak csak sokadik javitás után tudták/engedte/ feltölteni.
Ezért is stabilabb az iphone. Bár mostanában olvastam hogy a gugli is kezd szigorkodni.
Az enyém magyar független.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
madgie
titán
-
-
ShadowLac
addikt
válasz icecave #30897 üzenetére
A néha ugrik és szaggat.
Nálam is volt kocogás közben.Megoldás: arra a karomra tettem fel a telót amelyik oldalon volt a bt fülhalgató elektronokája.
Van jbl és egy gagyi bt fülhalgatóm. És így ok mind a kettő.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
ista76
csendes tag
Sziasztok! Letezik olyan sotet tema ami megtartja a keretes ikonokat? Eddig amit letöltöttem, egyiknél sem maradtak egyformák az ikonok, pedig a téma tetszett volna. Van egyáltalán ilyen? Nem baj ha fizetős. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- DIGI kábel TV
- Bluetooth hangszórók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest