Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz nünüke1975 #30499 üzenetére
Nem. Kamu QR kód, nem szabvány samsung logó.
My name is Bond, James... Dean.
-
Apone33
őstag
Már egyre többször olvastam ezt a beégés témát a kijelzővel kapcsolatban. Pl ha 10-12 órán át használom a navit annál is előfordulhat ez?
[ Szerkesztve ]
Play Hard!!!
-
-
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok
Nem létezik olyen tok az s8-hoz ami alul felül rálóg a kijelző kávájára és ezáltal nem kapja le az edzett üveget?
Ilyenre gondoltam
Vagy ha valaki használ ilyet megosztaná a tapasztalatát?
Jól tudom 360 fokos toknak mondják?Milyen anyagból van?[ Szerkesztve ]
-
válasz nünüke1975 #30515 üzenetére
Nekem olyan van, teljesen jó. Pár hete raktam fel róla képeket.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
törölt tag
válasz Apone33 #30506 üzenetére
Az egy dolog, hogy te nem hallottál róla, attól ez a jelenség az amoled technológia sajátja. Változott, javult a helyzet de azért még mindig jelen van.
Az amoled kijelző sok előnye mellett talán ez az egyetlen hátránya. Nem vennék mást szerintem soha, lehet rá vigyázni. Amúgy minden kijelzőtechnológiának vannak érzékeny pontjai, pl sárgulás, ragasztás hibák, stb, magasabb fogyasztás.
Az amoled beéghet ha sokáig fix képpontok világítanak magas fényerőn.
Az általad említett s6, s7 stb nem jobb mint az s8, kb ugyanazt várhatod ebből a szempontból az s8-tól is.
Én viszonylag sokat navigálok, erre a célra vettem egy A5 2016-ot,had égjen, emellett nem szeretem, ha csörög a navigáció .
Az utolsó beégett kijelzőm egy s7-ben volt, sokat naviztam vele de nem a navi hanem az opera böngésző felső sávja és az opera logó égett bele. Garanciában cserélték, kerettel együtt, szinte új telefont kaptam vissza. Kb 1 hete eladtam egy s7e-t ami 10 hónaposan már halványan de szintén az értesítősávon mutatta beégés jeleit.
Az AOD-ot én nem használom de a többiek itthon igen, nem látom higy valamelyiken beégett volna. Szerintem nem tesz kárt a kijelzőben.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #67656192 #30518 üzenetére
A beégés(akár az értesítősáv akár az AOD) a *#0*# menüben a kék szín alatt gyorsan ellenőrízhető, kék színben látszik először .
Az AOD-ról még annyit, hogy az ígéretekkel szemben, mérhető fogyasztást produkál ami 5-15% is lehet, fűggően attól, hogy mennyit van zsebben vagy éppen erős fény alatt a készülék.[ Szerkesztve ]
-
válasz nünüke1975 #30517 üzenetére
Linket nem tudok. Miskolcon vettem egy mobilos boltban. 5000 JMF volt.
A hátulján a fémlap nem tartozék. Én ragasztottam rá, kellett a mágneses tartóhoz.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Grande Ale
őstag
Van egy régebbi nexusom. Szerintetek használjam azt navira, vagy túlreagálom ezt a beégés dolgot?
-
madgie
titán
válasz Grande Ale #30523 üzenetére
Használj többféle navit, akkor nem ég be olyan könnyen Pestig Waze, hazafelé Here
-
partyanimal
csendes tag
Sziasztok!Kb. 1 hónapja vettem meg a s8-t 3 év s5 után.Nagyon szeretem csak egy problémám van vele,a gyári email alkalmazást használom msn.com-os email fiókkal de kb. hetente jön egy értesítés,hogy nem tudja frissiteni az emaileket.Ilyenkor újra be kell jelentkeznem aztán megint hibátlan egy ideig.Valakinek nem volt hasonló problémája?
-
törölt tag
Miért ne?
Legalább a hosszabb navikra. Rövidekre, max városon belül használom az s8-cat de többórás útra nem.
A sygic egyébként kíméletes, valamennyire változtatja a fix képpontokat, de....[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
Túlparázod. Ha nincs fullon a fényerőd, illetve kinyomod a kijelzőt hosszabb szakaszokon, akkor nem hinném, hogy baja lehetne. Ráadásul például a waze a legújabb frissítés óta tud olyan lehetőséget, hogy két manőver között leveszi a fényerőt (megfelelő távolság esetén).
-
Csak egy gyors visszajelzés. 90-95%-ig töltve valóban minimális használattal kb 1,5 nap. talán kicsit több mert 40%-nál már töltőre tettem.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
hevepapa
senior tag
válasz nünüke1975 #30515 üzenetére
Én ilyen 360 fokost használok. [link]
Az anyaga olyan keményebb műanyag, de kellemes puha fogású. Van vele egy fólia is, de azt nem próbáltam.Ami miatt főleg szeretem: a kamera/ujjlenyomat olvasó rész 3 részre van tagolva és nem fogdosom össze a kamerát feloldáskor. Próbáltam hasonló kialakítású, de másféle tokot, de az nem volt olyan komfortos.Nekem ez vált be! Persze ez már egyéni szoc.prob. Mennyire véd? Talán... de nem tennék rá nagyobb összeget, hogy 1 méteres betonra esést túlélne benne a telefon. -
Lac-coo
őstag
Ha már szóba jött a Waze ...
újból bekérdezem , hátha ..
Hogy lehet S8-on lehalkítani ?? Sehogy nem sikerül, régebbi telefonomon a media hangerő állította itt semmi ....[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
Zsolaf
addikt
Aki szép tokot szeretne, és szerintem gyári samsung a tok, innen rendeljen. Merem ajánlani kicsit kivul gumis belül puha plus szerű. 1500 ft nagyon megéri. [link] samsungos dobozban jött.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Jut eszembe gyári dolgok, az alig egyhetes Samsung kijelzővédő-fólia már elkezdett felválni a két felső "szarvnál". Oké, ott dörzsölődik, mikor zsebre teszem a telefont, de bakker, ennyi idő után? Mit tegyek erre a frincifranci edge kijelzőre már?
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
Löktem egy facotry-t a telónak. Nem segített. Ugyan úgy ott van az unaccounted idótaság. 2x jobban meríti az akksit mint ha a kijelző bekapcsolva lenne.
Mi lehet vajon?
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
89Csabi89
tag
Beletrafáltam a témába látom. xD Galaxy Alpham volt eddig, 3 évig használtam soha nem figyeltem rá ilyen tekintetben, és most sem érdekelne, ha nem lenne az AOD amit nagyon megkedveltem (nekem a naptáros van kint). Itt legtöbbet a fehér színnel operál, és amikor kint van az íróasztalon az elég jól megvilágított irodában, ott azért van fényereje rendesen. S mivel már nem megy arrébb percenként, csak akkor ha aktiválom a kijelzőt és újra zárom, így merült fel bennem a kérdés, hogy most akkor mivan?? Kérdés mennyire hasonló ez a plazma technológiához aminél a pixel úgymond túlhasználódásából ered a probléma az adott helyen. Nyilván az AMOLED sokkal tartósabb ilyen szempontból, de mivel az AOD elég fix most, így kétségeim támadtak ezzel kapcsolatban.
-
Kywyy
csendes tag
Sziasztok. A világító szelekkel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ha volt már ilyen kérdés, akkor bocsi, de elég sok hozzászólás van, nem szeretném végig nézni mindet. :/
Olyan problémám van, hogy a messenger üzeneteknél nem világít a kijelző széle. Ahol be lehet állítani, hogy melyik alkalmazásoknál világítson, ott nem mutatja a messengert. Valaki esetleg tud valamilyen megoldást?
Előre is köszönöm a segítséget. -
Apone33
őstag
Azért írtam, hogy nem halottam róla, mert az s7-nél nem nagyon verték ez nagy dobra szvsz. Itt a topikban többször belefutottam. Egy kicsit akkor megnyugodtam, hogy nem olyan érzékeny mint ahogy gondoltam. Az, hogy az aod mennyire eszi az akkut az nem érdekel. Majd nézek egy olcsóbb telót a navira.
Play Hard!!!
-
törölt tag
válasz Apone33 #30539 üzenetére
Akik itt vagyunk a topikban, jórészt az s7/s7e topikból jöttünk, nameg azelőtt s6 stb topikokból. Több ilyen készüléket használok, bátran mondhatom, hogy beégés szempontjából nem rosszabb az s8 kijelző mint az elődeié. Az AOD-ról leírtam a véleményem, lehet bátran használni, akit nem zavar a fogyasztása.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Van arra lehetőség, hogy a készüléket úgy tudjam aktiválni, hogy IRIS-re kapcsoljon be ha felemelem ?
Azaz ne kelljen semmilyen gombot nyokodni ?Köszi előre is !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Ákkk
addikt
-
sgeza
veterán
válasz 89Csabi89 #30537 üzenetére
Az AOD-nak elvileg változtatnia kellene a helyét, de többünknek az utolsó frissítés óta - feltételezhetően egy bug miatt - mégsem teszi ezt kikapcsolt állapotban, csak akkor, ha történt időközben egy kijelző bekapcsolás. Remélhetőleg ez valamikor javítva lesz. Addig is esetleg erre odafigyelhetsz, ha biztosra akarsz menni, hogy vagyis még kisebb legyen az esélye a beégésnek!
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest