Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Valinas-
senior tag
Sziasztok!
Vett valaki innen S7-et firstphone-ról? Minden rendben volt?
Köszi előre is!
-
bzs73
őstag
-
veterán
-
Burt1793
veterán
válasz TheBikerider #9358 üzenetére
Soroljam fel, hogy hol nincs akadás?
Az viszont furcsa, hogy az appleblog szerzője (Magyarósi Csaba) azt mondta a tesztelt S7 edge-nél, hogy az elforgatás döcögős. Nálam az még egyszer sem döccent meg. Mondjuk tetszett neki a telefon, persze nem mondhatta azt, hogy jobb az iphone-nál. -
Sly189
senior tag
Sziasztok, vodafüggő a telefonom, van rajta ez a Vodafone Protect nevű app. Mire jó ez? Érdemes használni?
-
600700
senior tag
Nekem mondjuk sehol nem akadt/ roccent meg a telefon a gyari ROM-mal sem. En rootoltam ,most custom rommal hasznalom.Iphone 2 eve egy helyben all sokmindenben, a Samsung figyelt a vasarlok igenyeire es megvalositotta egy klassz telefonban.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
veterán
-
Burt1793
veterán
válasz TheBikerider #9363 üzenetére
Nem hiszem, hogy ebben lenne különbség. Amúgy én nem szeretem, ha elfordul, általában ki is van kapcsolva.
-
veterán
-
Burt1793
veterán
válasz TheBikerider #9366 üzenetére
A youtube magától elfordul. Az Edge és a flat S7 felbontása egyezik, az iphone kijelzőjében tényleg kevesebb a pixel, majdnem negyedannyi... így végül is érthető pár röccenés. Engem nem mozgat meg ez a QHD, persze bitang jó a kijelző, nagy fényerővel is jól bírja az aksi. FHD-val is kiegyeznék szó nélkül. Akkor lehet, hogy nem akadna meg a spotify listához adás görgetése.
-
Burt1793
veterán
-
wody21
tag
válasz TheBikerider #9366 üzenetére
"Több pixelt kell meghajtani ugyanannak hw.-nek."
Jelezném, hogy Nulla darab pixellel kell többet "meghajtania" (az edge-nek). Szerintem sem szabadna különbségnek lennie a két változat között...
edit: Burt már jelezte, így tárgytalan.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
törölt tag
válasz TheBikerider #9376 üzenetére
Ugyan, miért számítana? Annyi a különbség, hogy az edge-ben távolabb vannak egymástól a pixelek.
Ami eltérés lehet, az inkább szoftveres, pl. az edge ki tud tenni pár dolgot a lehajló részre, de a gyakorlatban kötve hiszem, hogy következetesen ki lehet mutatni bármilyen különbséget a két modell között, már ami az elforgatást illeti.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TheBikerider #9376 üzenetére
Semmit nem számít, ugyanolyan gyors mindkettő. Az edge üzemidőben viszont csak 10%-ot hozott, ott érezni lehet a nagyobb kijelzőt.
-
kekkola
senior tag
Bekapcsoltam egy hete az AOD-t, az SOT átlag 1 órával lett rövidebb az addigiakhoz képest. Átlag 5 óra környékéről átlag 4re esett. (Előtte 40-50%on tettem töltőre este, AOD-val 20-30%) Az én tapasztalatom az, hogy a készülék kb. 20%-kal fogyaszt többet.
O+8T
-
F-ECT$
titán
Hőn szeretett Timely ébresztőm ma nem ébresztett. Ránézve a Play Store-ban szomorúan láttam, hogy másfél éve nem jött hozzá frissítés, és többen is hasonlóra panaszkodtak telefontól függetlenül. Ki mit tudna helyette ajánlani?
Dive ever, work never.
-
okata
csendes tag
Kukk!
3 napja vagyok boldog tulaja egy fehér S7-nek. Az előző telóm egy WP8.1-es Nokia Lumia 820. Van olyan app, ami könnyedén megoldja névjegyzék átvitelt? Microsoft fiókkal nem tudok bejelentkezni, a Onedrive-ből pedig nem szinkronizálja (
vagy csak én vagyok béna)Köszi előre is!
-
veterán
-
veterán
-
Luser2000
addikt
Tudtok abban segíteni, hogy a DUAL verzió az dual ACTIVE, vagy dual STANDBY működésű? Köszönöm!
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
törölt tag
válasz TheBikerider #9392 üzenetére
Ez a Mogyorósi egy dildó!
Nem kell rá hallgatni, egyébként önmagához képest nem is ekézte a Samsungot. Tőle ez dicséret... -
Luser2000
addikt
válasz viewdetails #9397 üzenetére
Köszönöm!
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik