Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nospa
tag
Sziasztok!
Beléptem én is az S7 klubba!
Remélem legalább annyira beválik mint az elődje, az S4!Így indulásra tud valaki jó minőségű fóliát a edge kijelzőre ebay vagy más forrás is szóba jöhet.
Köcce előre is!
[ Szerkesztve ]
Asrock Z77 Pro 4 M, Core i5 3300, gigabyte R9 280X oc 12Gb DDRIII 1600 Ram,Asus Wh222D moncsi
-
Csillag01
aktív tag
Sziasztok
Olyan poblemam lenne hogy az s7 azt irja ki kell kapcsolni a kepernyofedvenyt addig nem tudok jatszani se hatterkepet berakni se semmit. Miaz a kepernyofedveny?
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Phone 6
-
veterán
-
veterán
-
roka.32
csendes tag
Megcsináltam először a wipe cache partition-t aztán a wipe data-t.Elsőnél kiírt valamit hogy E meghajtóval van gondja. Pirosan, de nagyon gyorsan eltűnt nem lehetett elolvasni. wipe data után ezt nem írta ki de mégsem töltött be. Bejött a warningos kék kijelző, rámentem a nemre. Ekkor csinálta megint ugyan ezt az újraindulgatást. Fogtam magam, Downoad módban felraktam rá a legújabb romot semmi hibát nem írt ki minden rendben lefutott. De így is ugyan az.... :S Azért ennek így nem örülök két hét után, jól kezdjük az ismerkedést....
-
veterán
-
Csillag01
aktív tag
válasz TheBikerider #9054 üzenetére
Hello
Kifejtened bovebbenmi a hiba? Bocs de nem ertemAsus Rog Phone 6
-
törölt tag
válasz #18001664 #9008 üzenetére
Ha. Ismétlem ha be van kapcsolva, hogy a home gomb dupla nyomására elinduljon a kamera, onnan ha, ismétlem, ha olyan ruhában van amiben a bőr érzékelhető a kijelzőnek, és esetleg izzad picit, akkor ha ismétlem, ha nagyon rossz helyen érzékeli ezt a kijelző, akkor be tud lépni a galériába. Ott meg arra a videóra rányom ami ott van ahol a galéria ikon.
Életszerűtlen, erősen.
De az élet mindig produkál furcsa dolgokat. -
törölt tag
válasz #67656192 #9026 üzenetére
A szó amit nem ismertél eddig almaügyileg a Calvados.
Más.
Az utolsó 22x megás frissítés óta elkezdett melegedni a töltőkábel micro felőli vége gyorstöltésnél. Valahogy elkavartam a gyári madzagot, az most vagy pesten van, vagy angliában. Az S5 mini kábelét használom most. Eddig nem melegedett ennyire a cucc ha töltöttem, annak ellenére, hogy jó ideje használom ezzel a kábellel. Most meg igen. Nem forró, de kézmelegnél jelentősen melegebb. Merem én ezt így tovább tölteni? -
Csillag01
aktív tag
Az letezhet h nemet orszagba nem lehet a mortal kombat x-et letolteni? Magyarba volt itt vettem a telot, most meg nincs ujratelepites utan.
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Phone 6
-
roka.32
csendes tag
SD kártya kivétele után sem működik, mondjuk mostmár nem újraindulgat, hanem a villogo samsung logot tölti be ami így pulzál 5 percet aztán fekete képernyő és ennyi.
GSM boltban vettem most pár hete, elvileg 1 év gyártói garancia van rá. -
veterán
-
törölt tag
válasz #33253120 #9065 üzenetére
És az rendes pia?
Van itthon nekem is vékonyabb kábelem, az melegszik, a vastag amit a gyorstöltőhöz adtak nem. A vékonyabb is csak a töltés elején meleg a végén kb 90%-tól már nem. Javaslatom a visszakapcsolás lassú töltésre amig nem lesz meg a hozzávaló .
Másrészről meg lehet, hogy nem a kábel a te bajod hanem esetleg nem vetted észre, hogy egy teljes feltöltés alatt ciklikusan többször melegebb, hidegebb az egész kábel, telefon, töltő bermuda háromszög.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TheBikerider #9071 üzenetére
Szerintem az egy függetlenített knoxos telefon. Remélem tévedek.
-
Ákkk
addikt
válasz #33253120 #9065 üzenetére
Lehet a kábeled kezd elfáradni vagy a telefon usb aljzata. Vagy összeszedett valami szöszt a zsebedből amiatt nem megfelelő a kontakt.
Roka.32
Hát ezesetben sok szerencsét kívánok a szervízeléshez.
Knoxot nem nézted amikor működött mert ha az ugrott akkor garancia a gyártó által tuti nem lesz.[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
veterán
válasz #67656192 #9075 üzenetére
Nem biztos.
Külföldi gyári független is lehet,amire itthon csak akkor érvényes a hivatalos gari,ha van garilevele. De lehet az is,amit Te mondasz. Minden esetben ott a bolti garancia,oldják meg! Az már nem érdekel hogyan. Vállaltak rá garanciát,ebben az esetben övék a felelősség. Nem?
Szerintem...[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
DoItYourself
addikt
válasz DoItYourself #5013 üzenetére
Továbbra sem tudom a "100GB-os OneDrive ajánlatot" alkalmazni. Van akinek ez működik?
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
veterán
válasz DoItYourself #9079 üzenetére
Újonnan vetted a telót,vagy használtan?
-
törölt tag
... hogy rohadna meg a Telekom ( app )!
Az akku statisztika nem mutatta ki, bezzeg az Intelligens kezelő értesìtett!
[kép] -
DoItYourself
addikt
Új, de mire ezt leírtam, már meg is oldottam: a Play áruházban OneDrive eltávolítás-újratelepítés, és bejelentkezés után egyből felkínálta újra az ajánlatot. Valószínűleg, amikor első alkalommal felajánlotta, akkor a "most nem"-re böktem, és megsértődött.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
roka.32
csendes tag
nem is tudom mi az a knox. most komolyan egy programba be kellett volna lépnem, hogy legyen gyártói garancia amit a törvény előír nekik , hogy biztosítaniuk kell? azért ebből elég nagy pereskedés lenne szerintem. De bocsi ha hülyeséget beszélek hajnal 1kor. holnap utánanézek mi ez a knox
-
veterán
válasz roka.32 #9083 üzenetére
A knox nem csak egy egyszerű app.
Valójában 2 részből tevődik össze,a gari szempontjából nem az app a lényeg,az olyan hogy ha kell használod,ha nem kell,akkor nem,de a garihoz nincs köze a használatának.Nekünk a másik része a fontosabb,mégpedig ha babrálnak a telóval szoftveresen (root,custom rom telepítés),akkor Knox biztonsági rendszer ugrasztja egyet a telóban lévő knox számlálót (knox 0x1,ez az infó egy chipben tárolódik,nem törölhető,ha egyszer ugrott,akkor az úgy is marad),ami a gari megvonását vonja maga után.
Ez a knox kellemetlenebb része.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Ha van valaki, aki már huzamosabb ideje nyüstöli ezt a telefont, attól kérdezném, hogy a gyakorlatban mennyit bír az aksi ?
4g hálózaton, átlagos felhasználás mellett (nagyon kevés kamera, játék nélkül, zömében telefonálás, sms, email, fb-viber chat) kihozható a 1,5- max 2 nap készenléti idő?
A választ előre is köszi!Erősen gondolkodom egy sima s7 32gb vásárláson.
[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
veterán
-
törölt tag
-
Pöttön
őstag
válasz #67656192 #9089 üzenetére
Alapvetően azt nem szeretném, hogy olyan legyen mint anno a Snapi 800-al szerelt S4-em volt, hogy átlag használattal (telefonálás, sms) fél nap alatt képes volt lemerülni! Úgy hogy az aksija meg jó volt, viszont a telefon szinte állandóan forró volt...
És ha hozzá se nyúltam egész nap, és csak az asztalon pihent akkor is lemerült nap végére...
Kijelző időt most nem tudok mondani, ez már 1-1,5 éve volt, jelenleg meg egy Samsung S5610-et nyüstölök, amivel ilyen gond nincsen..A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
MPite
tag
Én igyekeztem optimalizálni a szinkronizálást meg ilyeneket, de én így is kb egyszer-kétszer tudtam 3,5 óra kijelzőidőnél kicsit többet kicsikarni belőle. Az tuti, hogy én egy hibás készüléket kaptam, és akár az akku teljesítményét is befolyásolhatja a gond, ezt majd remélem a szervizesek megmondják. Szóval nem biztos, hogy én vagyok a mérvadó, de gondoltam megosztom a tapasztalataim, estéig szinte mindig kibírja átlagos használat mellett.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az s4-nél az s5 kb 40-50%-kal többet tud. Az s6 nem sokat, talán 10%-ot hozott. Az s7 az s6-ra is ráver egy 20-30%-ot.
Ergo az s4-hez képest az s7 legalább a dupláját fogja hozni ha nem vagyok jó matekos akkor is.Ha hozzá sem nyulsz egész nap akkor reggeltől estig beéri egy minimális óránkénti 0,5-1 %-kal(Aod) nélkül, jól beállitva, volt, hogy 8 óra alatt 3%-ot merült .
Nekem este 6-7 óra körül 4 óra sot mellet van még 50% az akkuban.
Jó WiFi mellett több mint 1 óra folyamatos böngészés mellet párolog el 10% az edge-el, a sima s7 is 1 óra alatt 10%-ot visz el.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
terra052
őstag
Üdv a topiknak, beszállok én is egy feketséggel
Már majd egy napos, eddig pöpec. Sokat segített, hogy az első 4000 hsz-t végigolvastam, köszi mindenkinek , de közben megérkezett a készülék, ezért gyorsban kérdezek: az Adguard (ami egyébként kifogástalanul működik licensz vásárlással) folyamatosan kitesz egy értesítést a vpn-ről, letiltottam az értesítéseit de ez ott marad, van erre megoldás, vagy szokjam meg ?werkmania.hu
-
szevassag
tag
Hi all!
Külföldről készülök venni egy ilyen telefont. A hirdetés szerint gyárilag kártyafüggetlen, de mi van ha 1 Euróért előfizura vett, majd függetlenített, aztán 2 hónap múlva tiltják? Hogy tudom ezt ellenőrizni? A knox számláló ugrik a függetlenítéstől ugye? Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
600700
senior tag
válasz szevassag #9096 üzenetére
Kulfoldon pl nemetben gyarilag fuggetlen telot ad a szolgaltato nem kell fuggetleniteni.nem ugrik semmi sehova.Ha elofizura vettek soha nem jossz ra max kerd hozza a szamlait de meg az sem eleg mivel vasarlaskor pl kap olyat amin a teljes osszeg szerepel de megsincs kifizetve egyben majd reszletenkent kell.Ha nem fizet meg ...
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik