Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Az elmúlt hetekben sokan végigkövették a kálváriámat, ezért gondoltam adok egy kis visszajelzést, hogy mi a helyzet most mert van pár apró érdekesség:

    Először is ismételten köszönöm a segítségeteket, pláne dekrer kollégáét aki privátban segített, hogy az összes stock rom flasheléssel kapcsolatos ovodás szintű kérdéseimre válaszolt, ezekkel nem akartam a fórumot szétspamolni viszont érteni is szerettem volna amit csinálok, nem csak lépéseket követni.

    Szóval végrehajtottam a 4 fájlos flashelést, ugyanerre a verziójú romra hátha csak beakadt valami. Eddig jónak tűnik bár volt egy érdekes pillanat:
    Pénteken jött meg a GearVR amit külföldről rendeltem és elkezdtem tömegesen appokat telepíteni. Sokat bénáztam a GearVR-ba való be és kivétellel, egyszer csak újraindult a telefonom, de nem tudom, hogy az része volt-e valami telepítési lépésnek vagy sem. DE most legalább nem került boot loop-ba, csak egyszer indult újra ez volt pénteken, azóta nem volt vele gond bár alig használtam.

    Szóval most még tesztelés alatt áll a dolog, de legalább elmondhatom, hogy friss stock rom van rajta 4 fájlos flash után. Gondolom ha ismét produkálja a bootloopot, akkor az már HW hibára enged következtetni, akkor tutira megy gariba. Bár én személy szerint emiatt is várnám a főverzió váltást, hátha csak a BTU romban rontottak el valamit a decemberi frissítés során... Meglátjuk mindenesetre amint jön a 7-es
    android, menni fog rá a frissítés!

    #bootloop #újraindulás #fagyás

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák