Új hozzászólás Aktív témák

  • sgery

    őstag

    Van esetleg bárkinek valami sejtése arról, mi lehet a gondom a következővel kapcsolatban?

    Van nékem egy Polk audio gaming n1 BT-os soundbarom. Erre sokszor csatlakozok telefonnan zenehallgatás végett.
    Pár hónapja vettem meg, de kb 3-4 hete kezdődőtt azon problémám, hogy teljesen szaggat a zene átvitele a készülékről a hifire. BT kikapcs, spotify újraindít - utána max 1 percig teljesen jól szól és megint szétesik. Telefon újraindít, jó esetben ekkor is 1 percig jó és megint szétesik. Értem ezalatt, hogy véletlenszerű szaggatással szól, de többet van csöndben mint hogy szólna. Sima zenelejátszóval is, youtubbal is szóval nem a lejátszó oldalon van a gond.
    Ha htc honor 7-essel csatlakozok a soundbarra akkor hiba nélkül szól.
    Tehát valahol az S7E-nél lesz a probléma, de fogalmam sincs hol és hogyan keressem meg. Arra sem emlékszem, hogy ez egy gyári frissítés után jött volna létre - programokat is ritkán teszek fel, esetleg valamelyik befrissített és gondot csinál?
    Plusz csavar: van itthon egy Logitech BT vevőegység is, na azon hibátlanul szól a zene, sőt a kocsiban lévő BT-os hifiről is (mondjuk az spotify-ból húzza át a zenét és a fejegységben konvertálja át, tehát nem úgy küldi a zenét mint a Polk-ra). Lehet ezek újabb BT szabványon kommunikálnak és ezért megy ezeken jobban, nem tudom.
    Ötletek?

    FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

Új hozzászólás Aktív témák