Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alonso69
senior tag
válasz World-Soft #40642 üzenetére
Szia.
S Phone info progival tudod megnézni,hogy milyen régióba készült a teló.
De valószínű, hogy Eu piacos ,ahogy azt te is sejted.
Ezzel sincs baj,saját tapasztalat.A bolt ahol vettem a telót megszűnt, a Samsungnál elküldtek,hogy nem belföldi piacos ,osztrák volt .Írtam az osztrák Samsungnak és 6000 ft (értékbiztositással)elküldtem nekik,rá egy hétre vissza küldték kijelzőt cseréltek benne,onnantól megint egy év a gari.Xiaomi 14
-
Keem1
veterán
válasz szevassag #40649 üzenetére
Igen, mivel odinnal gyári romot tudsz feltenni. Custom romok recoveryből mennek általában, de a leírásban úgyis írják.
Ettől függetlenül ha gyári romot teszel vissza odinnal, az lepucol rootot, custom romot, custom recoveryt.De egy custom romot ne is akarj gyári frissítéssel frissíteni, hanem ahogy az adott rom készítője előírta Amíg az fent van, addig a stock romok körüli dolgok téged nem érintenek.
[ Szerkesztve ]
-
szevassag
tag
Ja, csak jelenleg ott tartok, hogy nem tudok custom rom-ot se telepíteni, mert a TWRP nem hajlandó írni a belső tárhelyet. "Unable to mount storage" és "failed to mount data" okosságokat ír ki. Rootolni viszont sikerült, tehát most van egy gyári rendszerem ami rootolt... Járt már valaki így a TWRP - vel?
-
szevassag
tag
Na most jó lett. Annyit kellett csinálni, hogy formáztam a belső tárhelyet és úgy már hozzáfért a twrp. Most a batman rom van fent. Eddig jó, csak zavarnak az s8 navigációs gombjai alul.
-
gerner1
nagyúr
válasz no more #40658 üzenetére
Már egy éve is, ezek voltak a legnagyobb "merítők" . Mivel rengeteg szemetet gyártanak, és hagynak maguk után a gyorsítótárban, ahová azután már a készülékek nem tudnak optimálisan tárazni. Ezért a SoC is jöbban pörög, erőlködik, ami többletfogyasztással jár (és azok után, már bármelyik más app futtatása is ebbe a gondba ütközhet, és tévesen az az app jelenik meg a nagyobb fogyasztók listáján, elől..). Ezen felül, ezek monitoroznak is mindenkit a felhasználói szokásaikról, és az így nyert adatokat kisebb mértékben a telóval dolgoztatják fel, majd extra adat forglamazással, és SoC használattal küldik vissza azokat a központnak. Korábban, és most ilyen app még, az insta is. Újabban pedig a waze, és már sajnos a youtube is ..
-
g4mer
senior tag
Próbált már valaki mikrokarcokat eltüntetni a kijelzőről? Olvastam ilyen fogkrém, szódabikarbóna, autó fényszórópaszta home remedyket
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
Áh. nagyon parányi karcok, csak úgy látszanak, ha előtte letöröltem a kijelzőt valamilyen alkoholos cuccal, és a fény irányába forgatom
Ma jött meg az üvegfólia amit rendeltem, direkt a legdrágábbat választottam, remélem nem dobja le
(de a biztonság kedvéért rendeltem sima fóliát is)
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
gerner1
nagyúr
válasz nggabi #40660 üzenetére
Átlag ~5,5 - 6 jön össze nekem is, de nálam ezek nincsenek telepítve, csak a youtube, és ezt szoktam is használni. Teljesítmény módban használom a telót. LTE -nem használom, mert többnyire olyan helyen vagyok, ahol 3G -n jobb a térerő. Az én felhasználói szokásaimmal, 4G -n, és akár még ezek valamelyikét (app -ok) használva nem jönne össze ez az eredmény, csak valami energiatkarékos séma alkalmazásával.
Ismeretségben többen lemondtak ezekről, és náluk is javult a verdikt. De, ahogy a példa is mutatja (nálad) van kivétel, vagy ezek használatának napi mértéke nem köszönön a többségével ... -
palee69
senior tag
Kérnék szépen egy kis segítséget.
Visszaraktam az utolsó XEH-es 6.0.1-es romot,nem akarom,hogy frissítsen.
Hol és mikor tudom ezt letiltani?
Emlékszem,hogy volt ez valamikor téma de nem találom. -
alcapone386
őstag
-
alcapone386
őstag
Esetleg ha valaki szeretne temát csinálni magának: [link]
-
alcapone386
őstag
válasz alcapone386 #40676 üzenetére
Egy idő után visszaáll a téma. Vajon adhellel lelehet e tiltani... Kiderül.
-
alcapone386
őstag
válasz alcapone386 #40678 üzenetére
Hiába tiltom a téma áruházat sajna visszaáll
-
gerner1
nagyúr
válasz alcapone386 #40679 üzenetére
A Témák, és a Samsung themes -t is tiltani kell...
-
Cry0
őstag
válasz alcapone386 #40681 üzenetére
ha adhellel tiltod akkor miután letiltottad beállitások--> fejlesztői beállitások---> futó szolgáltatások majd itt megkeresed a témát és leállitod
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
h_benjamin
aktív tag
Sziasztok. 10 mácodpercnél hosszabb zár idő létezik valahogy?
i5 10600KF + Z590 + RTX 3070 + 32GB + 1 TB SSD + 120GB SSD + 2TB HDD // iPhone 14
-
kisnokia
aktív tag
Facebook és Messenger nélkül is eléggé merül.... Csak annyi megjegyzés, hogy a (Ringke) átlátszó szilikon tok és a hátlai Screen Knight olyan nagyon nem szereti egymást. Olyan sáv jelenik meg hátul néhány nap alatt, mintha kopás lenne, viszont a tok leszedése után eltűnik, tehát vszleg levegőzárvány gyűlik össze.
-
Keem1
veterán
válasz h_benjamin #40685 üzenetére
Sajnos nem. De nem is kell, állványon, 1.7-es rekesszel még csillagokat is fotóztam, ennél hosszabb záridő esetén kiégne a kép, plusz a szenzor méretei miatt értékelhetetlen lenne.
Szóval tapasztalat, hogy nincs rá szükség mobilos berkekben. -
proly01
őstag
Tegnap nálam frissült a messenger és a FB.
Kíváncsi leszek.......Pr:)ly....
-
Keem1
veterán
válasz dannyl #40688 üzenetére
Te írsz butaságot. Próbáld ki
Érzésem, hogy lövésed sincs a fotózáshoz
Hosszú záridőt szűk rekesszel használunk, nem pedig f1.7-tel.
De ez logikus. Nagy nyíláson hosszú ideig sok fény jut az érzékelőre.Meg ne akarjunk már egy fél körömnyi szenzorral világmegváltást.
[ Szerkesztve ]
-
samen
tag
Sziasztok!
T-re jött frissítés!
Igaz a biztonsági javítás az maradt augusztus![ Szerkesztve ]
-
szakallasgy1
tag
Sziasztok!
Van egy galaxy s7 edge telefonom, amit 2017.02.12 és 2017.11.12 között 10 havi részlettel vettem meg. A 10 havi részletből 9 havit kifizettem. Az lenne a kérdésem, hogy ADÁSVÉTELIVEL eladhatom-e a telefonomat, miközben van 1 havi utolsó törlesztésem? (novemberi). Az utolsó törlesztést is természetesen ki tudom fizetni.
szakallasgy
-
bandi0000
nagyúr
válasz szakallasgy1 #40696 üzenetére
tök8 hogy adod el, mert el se adhatnád a hűség alatt, annyit lehet írni adás vételibe hogy te letiltás ellen valami pénzvisszafizetési garit vállalsz, persze aki megveszi annak ez se életbiztosítás, de több mint a semmi
Xbox One: bandymnc
-
taranis
addikt
válasz szakallasgy1 #40696 üzenetére
Szerintem bármikor befizethetsz bármennyi törlesztőt, ha ezen múlik. (Telekomnál legalábbis.)
[ Szerkesztve ]
colorizer.net
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik