Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz Jack Oneill #40855 üzenetére
Pedig én még abba szerettem bele, de halisten mire megjött az elhatározás, megjelent az s7e.
-
enginev3.0
félisten
Sok app frissült
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
no more
veterán
-
Urmy
tag
Üdv.
Segítséget kérnék.
Én is váltottam eme telóra és maximális megelégedéssel használom , viszont valamiért nem frissíti a widgeteket a teló, illetve azokat nem amihez netes hozzáférés kell.
Természetesen van neki net, a többi widget frissül is de pl időjárás valutaárfolyam nem csak ha belépek az alkalmazásba és ott frissítem.
Ez mitől lehet ?Köszi a segítséget.
[Samsung] Galaxy S23 Ultra & Galaxy S22 Ultra & Galaxy Watch 6 Classic
-
Cry0
őstag
skacok.
a samsungnak megvan még a márka szervize ahol nem a tmx-be küldik tovább ?
illetve hogy lehet kipróbálni garancia keretein belül hogy vizálló marad-e a készülék?
illetve ez a Smart és prémium szerviz hogy működik ?
illetve ha alaplap csere történik akkor a S/N illetve az Imei szám is változik ugye?[ Szerkesztve ]
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
gerner1
nagyúr
-
gerner1
nagyúr
válasz Jack Oneill #40867 üzenetére
+1 👍
-
Jack Oneill
veterán
Ti milyen felbontasban videoztok?
-
KTibxx
aktív tag
Hír
Hát kíváncsi leszek... -
Don't Panic
senior tag
sziasztok tudom volt már sokszor kérősbe is írtam mindenki mást ír... a lényeg a kijelző csere lenne!
hivatalos, félhivatalos, fusiba samsungos szerelő? hol érdemes megcsináltatni
előre is köszi. -
gerner1
nagyúr
válasz Don't Panic #40872 üzenetére
Amennyiben garanciális, akkor hivatalos szervíz. De, ha már nem, akkor esetleg vedd fel vele a kapcsolatot...
-
kisnokia
aktív tag
válasz kutyek #40861 üzenetére
-Köszi, rájöttem a dörzsölésre.
-A Double Tap To Lock végül is működik az Always On kikapcsolásával. Túlzottan is jól: a fizikai a képernyőn kopogtatni kell (be lehet állítani a számát) a vissza gombot viszont elég csak hosszasan megérinteni a feloldáshoz. Így viszont a NoLed is működik-így az értesítések is megjelennek a képernyőn. -
Cry0
őstag
válasz dragon1993 #40873 üzenetére
ez jól hangzik.
én pestre tudom vinni.Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
no more
veterán
Erről hallottatok már? Samsungra Blackberry biztonság!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Szerintetek megéri a kb. 40e felárat az S8?? Tudom hogy új, most fogtam kollégának van, nem rossz, kézre áll, csak újabb mint az S7 edge.
Mit gondoltok?
Tapasztalatok jöhetnek.Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
gerner1
nagyúr
válasz mediumgecso #40878 üzenetére
Hivatalos 1+1év Samsung garanciával, azért "picit" nagyobb az árkülönbség, de ezt neked kell eldöntened. Nyilvánvalóan újabb készülék, néhány újabb feature -rel. Az iris-scanner -t, bixby, stb leszámítva nem nagy a különbség, még kamera minőségben sem. Ugyanakkor az S7E -hez képest, későbbi dátumig lesz hozzá támogatás.
-
dragon1993
őstag
válasz mediumgecso #40878 üzenetére
Ismerősöm most vett S8-at, sokkal jobban kézreáll mint az S7 Edge, plusz mintha a szinek is jobbak lettek volna azonos körülmények között.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #40869 üzenetére
Erre valaki?
Eddig full hd-t hasznaltam, mert ott van hdr. De a qhd szebb.[ Szerkesztve ]
-
xedos
addikt
válasz Jack Oneill #40881 üzenetére
Én általában 1080p 60fps, de sokszor használom a 4K-t is. Lassan már úgyis 4K TV-k jönnek...
-
gerner1
nagyúr
válasz Jack Oneill #40885 üzenetére
UHD
-
tibike8
őstag
válasz dragon1993 #40880 üzenetére
Én is a közelmúltban intéztem a családban valakinek egy S7 Edge-t amivel semmi gond nincs, de engem piszkosul zavar, hogy az AOD nem aktív az aktív tok becsukásakor. Itt akkor beszélgettünk is kicsit erről. A hétvégén volt a kezemben egy S8+ amiben viszont az AOD a tokban sem kapcsol le így nálam ez döntötte el a kérdést, hogy S7 vagy 8. De szerintem ezzel az okkal egyedül lehetek
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz Jack Oneill #40888 üzenetére
Nem tudok róla.
-
gerner1
nagyúr
válasz Don't Panic #40890 üzenetére
Falsch infó. Nekem is cseréltek kijelzőt garanciába, pixelhiba miatt (idén áprilisban..).
-
gerner1
nagyúr
válasz Don't Panic #40892 üzenetére
No igen. Erre valóban nem terjed ki a garancia. De, ezt az aprócska körülményt, nem is írtad...
-
taranis
addikt
Nem tudom ki ajánlotta korábban a Shocksockot, de ezer hála, nekem ennyi bőven elég, használat közben úgyis úgy szeretem fogni, ahogy az isten (Samsung) megteremtette.
colorizer.net
-
Bdanyy
addikt
Hello!
Volt pár hónapja egy merulos firmware tmobileos készülékekre. Van azóta újabb annál? Utóbbi pár oldalon nem volt róla semmi, így gondolom nincsen, de azért rákérdezek
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
kkdesign
senior tag
válasz Jack Oneill #40897 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy XEH-ra azaz magyar függetlenre mért jön ki később mint a T-mobile-osra kb amióta váltottam független romra, azóta figyeltem meg ezt.
Szerintem én vagyok az oka
-
_ak_
addikt
válasz Jack Oneill #40897 üzenetére
Nekem az új frissítés óta éjszaka 8 óra alatt 40+%-ot merül, ellenben az előzővel, ahol semmi gondom nem volt.
Cache ürítés megvolt. Azt hiszem megy fel a XEH, már ha még Odinnal át lehet állni.
Let's begin, de gozaimasu!
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik