Új hozzászólás Aktív témák

  • p87

    senior tag

    válasz ForRedGlory #3969 üzenetére

    Sajnos igen, én Note 20 ultra után vettem kézbe és sokat tesztelgettem egymás mellett a két telót és rohadt nagy csalódás fogott el, hogy ennyire telt 1,5 év alatt a samsungtól?
    A legfajóbb, hogy alkalmazásindítas, és böngeszésben, oldalak megnyitasában 1-2 alkalomtól eltekintve mindig a Note nyert, nem is beszélve az élményről, mert görgetéskor az s22 szarrá akadozik, reddit appban gyakorlatilag ég és föld a két telefon, mintha valam olcsó J szériás telót használtam volna.
    Nemtudom miért ilyen, remélem elég hamar kijavítják ezeket mert akkor nekem csak visszalépés lenne. Illetve elgondokodom, hogy megrendeljem-e újra igy.
    Igaz akkuban tényleg jobban bírja.
    Kamerát is hasonlítottam, kevés fénynél minimálisan jobbakat csinál, zoomos képek viszont tényleg jobbak, de nekem is sokszor csinált homályos képeket mikor ráközelítve a részleteket inkább elmossa.
    A másik ami nagy csalodás és nem hagy nyugodni, hogy az s22 u böngészeskor nagyít a betűméreten és note 20 u-hoz kepest kevesebb tartalom jelenik meg a képernyőn, elég rosszul tördelve igy a tartalmat. Próbaltam a méretezést de semmi hatasa nem volt. Pedig minimalisan kisebb csak a kijelzője simán maradhatott volna ahogy note-on.
    Erre nemtudom van-e valami megoldás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák