Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilasz007
aktív tag
Amúgy Samu miatt nem aggódnék. CSC váltás nem illegális. Knoxot nem üti át, gari marad. Én eddig semmi hátrányát nem láttam.
Az hogy nem kellett gyalulni a telefont külön előny.
Persze most egy életre elég creditem van. LOL. Ezen sokan jól járnak.Barátom meg mutatja Xaumi-án hívásrögzítés alapból megy. Sőt saját videó lejátszó ami youtube-ról szűri a reklámokat.
Nekem ez a Samsungos régiós tiltás egy f.ságnak tűnik. Nem Samsung követne el törvénysértést hanem te amikor használod. Ez még a te döntésed. Gyilkosságnál se a fegyvergyártót ítélik el... Utálom mikor a fejem felett előre gondoskodnak rólam. :p
-
TODI1111
veterán
válasz szilasz007 #3056 üzenetére
"Barátom meg mutatja Xaumi-án hívásrögzítés alapból megy."
Ha jól tudom a xiaomiknál van európai meg kínai verziós (mindenféle rommal). Amennyiben itthon vásárolsz akkor azokon sincs alapból hívásrögzítés. Ha tévedek majd kijavít valaki. -
adamklark
senior tag
válasz szilasz007 #3056 üzenetére
akkor is megy a rögzítés amikor nem akarod. Micimackó figyel , viccen kívül én is örülnék ha alapból menne EU-ban, csomószor egyszerűen nem értem mit mond a másik és nem akarok mindig vissza kérdezni
-
Tybike81
őstag
Aki kérte a Tmx-s beszámítást mit küldött vissza a készüléken kívül? Mindent be kell küldeni vagy csak a telót?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
-
axlfsi
veterán
Mi van ezzel a Sakivel? ... nekünk ez megjött már 3.31-n, emlékszem ...
Vagy mit nem értek?˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz polonic #3071 üzenetére
Igen, ez talán még igaz is lehet, de amúgy ismerem a csávó csatornáját, szoktam követni és amúgy minden másban meglehetőúsen naprakész, sőt, van, hogy pár órán belül jönnek is a videók, ahogy kint a frissítés, ... na, mindegy (lehet, hogy most az Exy <-> Snapi között volt ekkora difi (és neki meg Snapija van akkor)). Mindegy, csak furcsa volt...
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Nagyon hozzáértőt kérdeznék.
Yetteles, S22U, használok rajta Google Payt, illetve egy Galaxy Watch 4 Classicot vérnyomásmérésre és EKG-ra.Ha CSC-t cserélek (mondjuk Ukrán, israeli vagy egyesült arab emirségek) -nemtudom melyik lenne a legjobb?- akkor a Gpay illetve a watch4 működninfognak rendesen?
Milyen hátrányokkal járhat a CSC csere?
-
JockeyEwing
aktív tag
válasz Zsoleszhun #3079 üzenetére
Igen, amiatt szeretném. A watch4 EKG és társai is működnek az indonézzel?
Lesz ennek bármilyen hátránya?
-
TODI1111
veterán
Ez már nem az s21 ultra. Itt nem lehet egyszerűen a XID romot home csc-vel feltenni.Az egységes EUX romnál már csak csc csere lehet.
[ Szerkesztve ]
-
JockeyEwing
aktív tag
A XID az nem Snapdragonos verzió? Indonéziában szerintem nem az Exynost forgalmazzák.
-
TODI1111
veterán
válasz JockeyEwing #3083 üzenetére
-
szilasz007
aktív tag
válasz JockeyEwing #3078 üzenetére
SEK, ukrán.
Minden megy. EKG, vérnyomás, android autó, stb.
Mondjuk váltás elött mindent belőttem, hátha számított volna, de váltás után, se volt semmi különbség. -
JockeyEwing
aktív tag
válasz szilasz007 #3085 üzenetére
Szuper, ez jó hír.
Garanciára ez milyen hatással van? -
Kasya
nagyúr
válasz JockeyEwing #3086 üzenetére
Semmilyen. Nem befolyásolja.
-
eami
veterán
válasz JockeyEwing #3086 üzenetére
miért éri meg cserélni?
-
axlfsi
veterán
Írta. A hangrögzítés miatt.
Kérdezném azokat, akik már cserélték: ha bármilyen okból kifolyólag vissza szeretném cserélni (mondjuk kiderül, hogy nem megy a GPay vagy valami újfent, ami eddig működött, holnaptól nem), akkor az újabb token-t igényel, vagy a visszaállítás nem jár költséggel?
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Saccco
nagyúr
No sikerült hibátlanul felrakni az üveget, egyelőre úgy néz ki, hogy 10-ből 9 alkalommal hibátlanul felold ujjlenyomattal. Az első üveget nem sikerült megfelelően lenyomni az olvasó körül így az nem igazán működött. A második alkalommal nagyon ügyeltem, hogy az olvasó körül kör alakban ne kössön a ragasztó, majd azt lenyomva igazítsam helyre. A széleken teljesen megkötött, így amikor lenyomtam kiment középről a ragasztó, viszont nem folyt ki oldalt, reggelre viszont repedések lettek a kötésben. Semmit sem olvasott, sőt felvenni se lehetett vele új ujjlenyomatot. Harmadik üveggel már ügyeltem rá, hogy csak fent kössön meg rendesen és a felétől lefelé csak kis mértékben. Nyomás hatására az alsó részen oldalra és lefelé távozott a felesleges ragasztó. Úgy néz ki így hibátlan a dolog. Nincs is fényben jól látható durva horpadás az üvegen, mint a korábbi két esetben.
Ahonnan rendeltem az a link már nem él. 4000ft volt 5db üveg. 500D
Felrakás előtt érdemes megfigyelni, hogy pontosan hol is van az olvasó. Oldalról látszik a téglalap forma. Ráadásul nem is teljesen középen van.
Érdekes, hogy a ragasztó mennyiséget nagyon jól számolják, ha nem bántja az ember, akkor egy csepp sem távozik az üveg alól. Korábbi üvegeken (Note9) mindenképpen volt túlfolyás.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Topikgazda
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Erre a telefonra érdemes feltenni G-Cam-ot? Ha igen, kérem linkelje be valaki a legjobbat.
Köszönöm!
Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra (Burgundy színű) 12/256GB DS Garanciális újszerű állapot
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512Gb Dual, Kártyafüggetlen, 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest