Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz Shyciii #8528 üzenetére

    Na jó, de ezek közül melyik okostelefon? ;] A szifont leszámítva :O A zenfone tényleg egész korrekt telefon lenne, kár hogy nincs benne tele obi, wireless töltés, és nem a Samsung gyártja.
    -
    #8532gordonfreemN
    Ugye te vagy az aki éjjelre repülő üzemmódba teszi, mert minek hívná őt bárki ha lehet egyből mentőt és a rendőrt hívni? Ilyen kimért felhasználással lehet tényleg kibír több napot is, de azért ha olvasod a topikot te is nagyon jól tudod hogy nem ez a jellemző.
    -
    Én amúgy nem mértem nekem mennyit bír eddig a + modell, nem akartam csalódni a választásomban, mindig lazán megvolt az 1 nap, viszont én nagyon keveset használom, ezért inkább idle módban merült, most meg azt vettem észre hogy nagyon keveset merül ha nem piszkálom, lehet az utolsó frissítés javított valamit a készenléti merülésén?

    Továbbra is tartom hogy a + modell felseslegesen nagy, nem fére el a zsebben, és csak az akku miatt vettem, ha lenne rá mód kisebb modellt választanék. Ennek ráadásul a súlypontja is magasan van, egy kézben tartva a mutatóujj fölött érzem hogy sokszor átfordulna.
    Szóval akinek a sima 22 van örüljön hogy az egy tökéletes méretű telefon, habár nem bírja olyan sokat, de legalább zsebre lehet tenni.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák