Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marquess
tag
válasz kengyel #6747 üzenetére
Voltam a Mediamarktba kb hetente kétszer,jártam ,hogy teszteljem,de valamiért nekem túl nagynak tünt az s10 plus...Lehet nekem van kis Gnome kezem,nem tudom... De látod...Bulika" Lapátkezű" és még neki is nagy a telefon
[ Szerkesztve ]
Good Heal, Long life.....:),The Naaru never forget you:)
-
legenda
Egyéni preferencia és döntés kérdése, valakinek megéri úgy és annyival olcsóbban, másnak nem, ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hiszen az ő pénzéről van szó.
Én is a hivatalos hazai viszonteladókat és a mobilos szolgáltatómat (egyenértékű az előbbivel) preferálom, mert ha drágább is, így nyugodtabban alszom, de ettől persze megértem és elfogadom, ha valaki az olcsóbb árazást választja és bevállalja cserébe a kompromisszumosabb jótállási feltételeket.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nagyúr
-
PeteePeti
őstag
válasz bulikavagyok #6745 üzenetére
Tökmindegy hogy néz ki, tökmindegy ki hány kézzel használja! Egy dolog miatt sír mindenki, és az az üzemidő! Szal ha másért nem is, de ezért mindenképpen érdemes a pluszt választani.
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
szab120
tag
válasz Marquess #6743 üzenetére
Én S9+-ról váltok hamarosan (mindig a nagyobb kijelzőket részesítettem előnyben, illetve a nagyobb RAM, akksi miatt esett ezekre a választás), de most az s10 jobban megfogott, az s10+-nál kicsit zavar a dupla kamerakivágás. A sima 10-es jobban kézreáll, de ahogy a többiek előttem is írták, be kell menni üzletbe és megnyomogatni, melyik tetszik jobban (illetve az akksiidőben jobb egyedül most a nagytestvér, számomra a dupla cam nem mérvadó, sőt inkább hátrány )
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Marquess
tag
válasz szab120 #6758 üzenetére
Én sima s9ről váltok Voltam sokszor és kipróbáltam,de nem voltam benne biztos,de most már fixre mondom,hogy ha a sima 10-et veszem meg 6,1coll az még oké és akkor abba benne van minden ,ami kell...aksi meg majd beáll pár hét után,mint mindig! Zenét szoktam hallgatni,youtubet nézni meg fényképezni sima full Hd-s felbontással 50% fényerővel ennyivel biztosan elfog menni 4 óra Sot...
Good Heal, Long life.....:),The Naaru never forget you:)
-
mSchumi87
senior tag
válasz Marquess #6760 üzenetére
En is S9rol valtottam de en S10+ ra. Az S9 nagyon kicsi volt. Nem volt sima S10 a kezembe de nem banom hogy S10+ valasztottam. De az S10 szerianal az a jo hogy szelesebbek mint az S9 volt. Ugyhogy szerintem sima S10el is mar elore lepes lesz kepernyo meretben is es meg mindig kompakt telefon lesz a kezedbe
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
PeteePeti
őstag
válasz bulikavagyok #6759 üzenetére
Nem is írtam, hogy te voltál aki panaszkodik az üzemidő miatt. Ettől függetlenül a topik kb. 50%-a szól a (epénisz méregetés szerű) SOT-ról. Ebből már könnyű következtetni arra, hogy az üzemidő a legfontosabb a készülékek paramétereit illetően.
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
nagyúr
-
TODI1111
veterán
Akik a nagy kijelzőt "kifogásolják" (nem érik el a kijelző tetejét) probálták már az egykezes módot?
Nagyon könnyen hozzá lehet szokni mert a gyakorlatban (nekem legalábbis) nem gyakran kell magasra nyúlnom. Amennyiben mégis akkor ott az egykezes mód ami nagyon jól működik. Szerintem érdemes kipróbálni. Így néz ki és ugyanúgy működik minden mintha a teljes kijelző lenne.[ Szerkesztve ]
-
dikan
tag
Ha be van kapcsolva a ne zavarj mód, miért jeleníti meg a bejövő hívásokat vajon? Másnak is ezt csinálja vagy én állítottam be valamit rosszul?
Mate20, S10, 🍏XR, mi9SE, 1+7
-
dikan
tag
válasz thedarkfox #6771 üzenetére
De akkor az mitől más, mint a néma üzemmód? Pont az lenne a lényege, hogy ne jelenítsen meg semmit. És elvileg a beállítás is ezt mondja
-
-
dkovizoli
addikt
válasz TODI1111 #6774 üzenetére
Én is nagyon régóta használom a funkciót és szintén a kedvenceknek adok csak kivételt. Teljesen jó is ez így. Az egyetlen dolog rossz és ez már a 8-ason is így volt, hogy nem lehet több időpontot beállítani, pl hétvégén később kezdje és tovább tartson, mint hétköznap. Azért ezt már a G3 is tudta. Nem is értem ezt a Samunál.
[ Szerkesztve ]
-
dikan
tag
válasz thedarkfox #6773 üzenetére
Ez rendben is van, de a többit nem akarom látni max egy ikon jelzésként. Lehet ez csak nekem fura így, mert más szoftverek ezt máshogy kezelik és azt szoktam meg.
-
szab120
tag
Na, [link] 100 ezret esett az s10 ára, 2 év gyártóival, hivatalos forgalmazótól, mondjuk mindig májusban szokott egy óriásit esni az ára.
-
lasse001
senior tag
Nem akarok senkit elkeseríteni de ahogyan gyengül a forint ez csak drágulni fog.
-
gusthy
veterán
válasz szab120 #6781 üzenetére
Ez olyan, mint az egyszeri Kohn bácsi a tojásárus, amikor Grün méltatlankodik, hogy nála két pengő a tojás, amikor a szemközti árusnál csak egy.
"Akkor vegye ott!"
"De ott elfogyott!"
"Hja, ha nálam is elfogy, akkor nálam is csak egy pengő lesz."(Egyébként ez így esélyesen fogyasztóvédelmileg nem oké, akció esetén a kereskedőnek bizonyítania kell, hogy van neki az áruból.)
[ Szerkesztve ]
-
szab120
tag
Ki van írva, hogy 2 hét múlva készleten lesz, szóval ha megrendeled, és tudsz várni teljesen okés ennyiért. Nyilván, akinek tegnapelőttre kell, annak nem pálya, egyébként az is durva, hogy a német Media Marktban "csak" 60 ezer forinttal olcsóbb, mint a hazaiban közel 1 hónapja
-
addikt
Tegnap vettem egy zöld s10et a feleségemnek. Én voltam az első, aki kinyitotta, a gyári csomagolást. A telefonon levő fólia erősen ujjlenyomatos volt. A soron az illető tett a cérna kesztyűre... Azért az durva, hogy a samsung csomagolás terén már elbukhat a xiaomi mögött.
My name is Bond, James... Dean.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest