Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz DeathAdder #4927 üzenetére

    ez még kevés a cseréhez... :)
    a pontok általában nem érdekelnek, teszteket nem is szoktam futtatni, de megnéztem azért korábban sok benchmark és társai tesztet - csak a miheztartás végett -, és ott sincs egyértelmű győztes, valamiben az egyik jobb, másban meg a másik, vakon venném bármelyiket, ha épp fordítva lenne, mert a szolgáltatóm adta volna az exynos verziósat és a független lenne a snapdragon, akkor most nem f-es, hanem c-s note 4-em lenne.
    később elvileg előnyt jelenthet majd az exynos, már ha a gyártó...stb is úgy akarja és meg is valósítja, de ezen ráérek majd akkor gondolkodni, ha már valóban aktuális lesz, mert néha enélkül is sűrűn cserélgetem a telefonjaimat.
    az exynos kapcsán élénken él még bennem az i9500 kontra i9505 párharc, ahol előbbi exynos lett a takarékosabbnak tervezve a 4 + 4 magos procival, de a gyakorlatban fordítva sült el a dolog, jobb lett az utóbbi snapdragon akkumulátoros üzemideje, mert a hardver nem minden, ha nem adott hozzá a jó illesztés, szoftveres támogatás...stb.

    mbalazs1981; akkor ne sajnáld, legalábbis ne nagyon, mások által hallani és videón látni nem minden, nem szomorkodnál, ha a gyakorlatban is kipróbálnád azonos feltételekkel a két típust - én megtettem -, mert tényleg nincs semmi olyan komoly eltérés a működésben, ami miatt egyértelműen a másikat választanád.
    nem véletlen, hogy a benchmark és társai tesztetekben nincs egyértelmű győztes, mert az egyikben az exynos a jó, a másikban viszont a snapdragon.
    mint fent is írtam, a későbbiekben lehet előnye a 64 bit képes hardvernek, de az még a jövő zenéje, elég akkor gondolkodni rajta, ha a gyakorlatban is megvalósul.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák