Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz S e t h #4382 üzenetére

    "Ezek az emberek ha a discóban több ugyanolyan stílus zene megy, akkor odamennek a dj-hez és elküldik a pitsába, hogy már elég lesz?"

    Igen. Ezért vannak különböző stílusú termek a jobb diszkókban, és ha adott diszkó nem tud megújulni zeneileg, fellépőkkel, vagy vendég DJ-vel, akkor elszokik a közönség.
    De egyébként nem a Snap vs gyári vitával volt a gond, mert ezzel nincs semmi baj. Hanem a féloldalas posztokkal amiben mindenki ismétli önmagát, szinte szóról-szóra hetek óta. 1x elég leírni úgy gondolom, aki megérti elsőre is meg fogja, aki nem, az akkor sem ha 25x lesz leírva u.a. :U
    De látom nem jött át senkinek, hogy nem a vita volt ami kivágta a biztosítékot sokaknál, hanem az, hogy 66x le lett írva u.a.

    Kell csinálni egy "off szobát" ahol a Note4 fényképezési képességeit és egyéb alternatíváit lehet vesézni oldalakon keresztül.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák