Új hozzászólás Aktív témák

  • ConCord

    csendes tag

    válasz boksz #1813 üzenetére

    Üdv mindenkinek!

    Ez az első csamcsungom, legalábbis az okos telefon időszakból, egy kicsit féltem TW-től, főleg az előd HTC One sense-je után de nagyon tetszik.

    Zene
    A telefon memóriájába próbálgattam én is zenét másolni, de a gyári lejátszó valóban nem jelenítette meg, de ES explorerbe rábökve lejátszotta, bár csak kis ablakban. Kicsit küszködtem vele, újra indítgattam meg más mappába tettem át meg ilyenek, de feladtam, annyira nálam nem fontos a zene jelenléte a telefonban.
    A csengőhangot sem tudtam hozzáadni a megszokott módon (ringtone mappa), csak ha jól emlékszem az Alkalmazásbeállítások/Hívás/Csengő- és billentyű hangok útvonalon sikerült nagy nehezen.
    Tegnap vettem egy memória kártyát, az arra pakolt zene már "szabályos módon" jelenik meg, és játszódik le. Bár amikor a kártyát a gépbe dugtam, majd a telefonba, a felmásolt tartalom eltűnt, de ha a telefonba lévő kártyára másolok az hibátlan.
    Valakinek még az elején volt egy feltételezése, hogy az L közeledtével a szokásosnál is kevesebb időt fordítottak az optimalizálásra, ehhez én is csatlakozom, és kíváncsian várom, hogy az 5.0-ás frissítés megoldja-e ezeket az apró (vagy nagyobb) bugokat.

Új hozzászólás Aktív témák