Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz World-Soft #10603 üzenetére

    megjegyeztem csak, mivel az eredeti kér(d)ésedben nem írtad, hogy feltétel a memóriakártyára történő rögzítés, a telefon saját tára pedig ilyen szempontból nem korlátos.
    amennyiben a telefonba helyezett memóriakártya fat32 formázású, úgy egyértelmű a 4 GB fájlkorlát, illetve a 32 GB tárolókapacitás mérete is, hiszen ez a szabvány korlátja, ha a telefon képes is mondjuk 64 GB memóriakártyát ilyen formátumra formázni, adódhatnak problémák az eredeti korlát miatt, és akkor az almappák, fájlok és bejegyzések számának a korlátjáról még nem is beszéltünk.
    exfat formátumra formázott memóriakártya esetén nem lehetne 4 GB fájlméret és másmilyen korlát sem - van persze kötött érték, de azt szinte lehetetlen elérni, pláne egy mobiltelefon és abban használt (külső) tárolódmodul esetén.
    utóbbit nem próbáltam, így gyakorlati tapasztalatot nem tudok írni, írt más, amit legfeljebb fenntartásokkal lehet kezelni az elmélet és a gyakorlat eltérése miatt, mivel nem minden feltétel ismert, és nem mindegy például, hogy a készülékbe helyezett memóriakártyát maga a telefon formázta meg, vagy más munkaállomással lett az eszközölve...stb.

    [ Szerkesztve ]

    Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...

Új hozzászólás Aktív témák