Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
g947
tag
Kérdésemből látszik, h abszolút kezdő vagyok rootolásban.
Szeretném kipróbálni az Xperion v5-t, de már ott elakadtam, h az xda-n lévő Xperia Ice v5.zip az tulajdonképpen a mindenhol Xperion v5.zip-nek nevezettel megegyezik?
Sorry, ha esetleg nagyon primitív volt a kérdés.[ Szerkesztve ]
-
g947
tag
Végigolvastam a fórumot és telepítettem az xperion v.5-öt, sikeresen.
Nagyon tetszik a ROM, teljesen elégedett vagyok vele. Köszönet az alkotónak és a hozzászólásokkal segítőknek. Pár napig csak gyönyörködtem benne, de ma már elkezdtem belenyúlni, rongálni a telepített ROM-ot.
Sikerült az sms jelzést kijavítani és még állítgattam pár dolgot, de hogy mivel rontottam el azt, hogy a zárképernyőről most eltűnt az addig igen szeretett akku töltöttséget csak szövegesen jelző kiírás, azt nem tudom. A widget beállításoknál Általános résznél be van jelölve az akku állapot megjelenítése, pozicióra alapértelmezett van jelölve.
Valami még hiányzik, de vajon mi?
üdv. -
g947
tag
Kérdezem az xperion v5-nél hol lehet beállítani, hogy frissítse a g-mail bejövőket?
-
g947
tag
Kb. egy hete teljes megelégedéssel használom xperion v5-t. Ez volt az első általam telepített rom, azelőtt a gyárit használtam.
Olvasva a fórumokat, szeretném kipróbálni a xda fórumon most aug. 20-án megjelent és általuk stabilnak minősített cm 10.1.3 romot. Kérdezem próbálta-e már valaki közülünk? Másik kérdés, ha a leírás szerint telepítem ezt a romot, tehetem-e az xperionra, vagy kell egy közbülső rom. Harmadik kérdés, hogy vissza lehet-e állítani közvetlenü lxperionra, ha úgy látom, hogy az jobb nekem?
Több kérdésem nincsen most, hacsak valami gond nem akad telepítés közben. Előre is kösz. -
g947
tag
válasz -PLevi- #32405 üzenetére
Köszönöm válaszodat.
Az xda-an olvastam pár sort "Jenkins"-ről. A linket is megnéztem, de ott csak letölthető fájlokat találtam (ami nem utolsó dolog).
Ennél bővebben nem látok utalást arra, hol lehettovábbi információkhoz jutni (pl. vmilyen fórumon) a CM11-ről, ami onnan tölthető le.
Ha feltetted a telefonodra a CWM 6.0.4.6-ot, azzal vissza tudsz tenni pl. CM 10.1-et is? vagy a rajta maradt a gépen a CWM 5. ... is?üdv g947
[ Szerkesztve ]
-
g947
tag
válasz -PLevi- #32413 üzenetére
Köszönöm válaszodat.
Nem tudom hogyan tudom majd elérni a Logoutos cikkedet, ebben kérek útbaigazítást.
Közben feltettem Mardon 0111-i változatát. Működik, meg vagyok elégedve vele. Sajnos annyira megtelt a memóriatár, hogy a link2sd-t már fel sem tudtam tenni, szóval nagyon szűkösen vagyok.üdv. g947
-
g947
tag
válasz kirk01 #32426 üzenetére
Én magam, de gondolom nem vagyok egyedül, szívesen kipróbálnám az általad "összeollózott" ROM-ot, mert én csak műkedvelőként olvasgatok és próbálgatok ki újabb fejlesztéseket. Ráadásul már a CM 11-nél korábbiakra visszamenni sem igazán egyszerű a CWM 5. ... használata nélkül. Szóval, ha lehet itt maradok a CM 11-nél és gondjaim vannak a tárolási hellyel.
Szerencsémre sok hozzáértő kolléga van a fórumon, aki elakadás esetén segít, amit külön köszönök.
A link2sd-t feltettem kézi telepítéssel, mert a play store-ral nem lehetett, mikor be akartam indítani "parse error"-t jelzett, amivel nem tudok mit kezdeni.üdv. g947
-
g947
tag
Jelenleg a jan. 16-i CM11 experimental-t használom és szépen feltelepítettem, amit gondoltam, hogy fontos lehet. (Ezért, elnézést Kirk-től, hogy most nem próbálom ki a feltett változatát.) Letöltöttem hozzá egy Gapps light filet is, ami müködik, kivéve a naptár szinkronizálását. (Lehet persze, hogy én valamit letöröltem és azért nem megy.) Azután külön feltettem két filet a naptárhoz ( egy szinkronizálót és egy providert), de semmi. Kérdésem nálatok megy a naptár szinkron?
Más. A link2sd is kifogástalanul működik.
Más. A Gapps-KK-4.4.0-Signed.zipet, ha egyszer már feltettem és flasheltem, szabad mégegyszer ezt megtenni, mert lehet, hogy töröltem belőle valamit.üdv g947
-
g947
tag
válasz kirk01 #32468 üzenetére
A naptár szinkronizálást nem sikerült javítgatással megoldani, de ekkor feltettem az általad készített ROM-ot és szépen működik. Beállítások közben párszor újrabootolt és néha kiírta a gép, hogy "Unfortunately the process, androi.process.media has stopped",de ezt az alap ROM experimental jellegéből adódhat. Ilyenkor a reboot segített.
Köszönöm mindenki segítségét és figyelem az újabb fejleményeket a KitKat témában. (Ma is kijött a Jenkinsen egy újabb darab, de én legalábbis nem találok utalást arra, hogy ez miben más pl. a jan. 19-i változattól.)
üdv g947 -
g947
tag
Egy banális (h.lye) kérdésem lenne:
Recovery menűbe menni azonos állapotot jelent, ha a kikapcsolás menüből választom, vagy a power és home gombok (egy helyen még a volume up is) egyidejű megnyomásával. Gombnyomásokkal nem sikerült még elérnem a recovery módba jutást.
A naptárral továbbra is gondban vagyok, eddig csak kirk01 saját kialakítású ROMja volt stabil. Ott viszont a wifi-t felejtette el a gépen nagyon gyakran.
üdv g947[ Szerkesztve ]
-
g947
tag
válasz Farkas86 #32525 üzenetére
Magyar T-mobile-os rom:
S5830XWKT7_S5830TMHKP1_TMH.rarOdin és Cooper_v1.0.ops is van mellette.
Szeretném CM11-ről visszaállítani a gépemet fenti ROM-ba.
Odin elindul összeköttetés megvan a pc és a telo között, de(<1> set up connection....) itt leragad a letöltés.
Próbálkoztam több usb porttal is, de nincs eredménye. Régebben már használtam az Odint, akkor múködött, de akkor CM7.1-ről mentem vissza.
Ha valakinek van ötlete szívesen venném.
g947 -
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest