Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bad-Mc2
tag
válasz ronin79 #8294 üzenetére
Köszi,megvan..ez így bevált..eredeti cm zipből kimásoltam, aztán aromával bemásoltam az system/app-ba.. perfekt lett, visszaállt minden.. nálam az átlátszó téma teljesen jó, nem akad semmivel.. ami érdekes, hogy a statusbar nem látszik át alapjáraton, viszont pl. youtube-nál teljes képernyőn, teljesen átlátszó..
Szerk.: Valóban a gyári lejátszóval nem megy így a videó, se állítva sem fektetve.. MxPlayer viszont gyönyörűen viszi, fektetve teljes képernyőn..
[ Szerkesztve ]
New Galaxy Note 9 user
-
ronin79
addikt
válasz szekfizsolt #8300 üzenetére
A gond, hogy én sem, de xda-n szerencsére észrevették, mindegy úgyis átszabás alatt van, lehet megtalálom az okát.
(#8301) bad-Mc2
Én csak kipróbáltam a teljesen áttetszőt aztán maradt az Apex, ez van már megszokva. Ha nem telepítetted az új moddok valamelyikét akkor az első körből kimaradt az androidpolicy.jar és nincs áttetsző értesítési sáv.
Ez meg a mai termék - 60% meg a Jelly témából kivettem a gyorspanel hátteret a system témához de lehet ez fog menni az áttetszőbe is és a widget háttér meg megy vissza sötétre -
aelod
veterán
válasz quailstorm #8299 üzenetére
ki van véve...
szerinted miért kérdezem?"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
-
quailstorm
nagyúr
válasz quailstorm #8307 üzenetére
MG2-es oroszon nincsen ilyesmi kikapcsolt energiagazdálkodás mellett. 800-200 tartományban megy.
MF1=MG2, ezt meg már hexviewerrel megnézték. -
aelod
veterán
válasz quailstorm #8307 üzenetére
D kernel van fent
és pont hogy 400on akarom hajtani h ez legyen a max frek. de nem hajlandó mert a max mindig 800..."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
quailstorm
nagyúr
Jajólvan, akkor félreértettük egymást. Tehát hiába veszed le a dropdown menüben és okézod le, nem marad 400-on.
Erre az esetre nehéz mit mondanom. OC support nélkül is tudnia kéne fixálni. Mondjuk én antutu cpu mastert használtam legutóbb. Próbálhatod azt is. Vagy bekapcsolod az energiagazdálkodást -
szekfizsolt
senior tag
Megjelent új frissítés a cm10.1-re! Valaki valamit tud róla? Épp most töltöm le, hogyan érdemes az ilyet feltenni? Mintha új ROM-ot tennék fel?
Viszont hibás XDA-n a letöltési link, a jó link itt van.[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
ronin79
addikt
válasz szekfizsolt #8312 üzenetére
Nemsokat még két perc van a letöltésből Elméletileg csak a gyenge hangerő hiba maradt meg. Utolsó oldalakon van írva, elég wipe cache recoban és mehet fel így nem kell megint beállítgatni meg mindent telepíteni újból.
Na mire ezt leírtam már le is jött, úgyhogy lassan kezdjünk telepíteni
[ Szerkesztve ]
-
Lucifer6280
aktív tag
válasz quailstorm #8292 üzenetére
Köszönöm az infókat, és neked is köszönöm bad-Mc2
Az egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
-
ronin79
addikt
válasz szekfizsolt #8315 üzenetére
-
ronin79
addikt
válasz szekfizsolt #8317 üzenetére
A felhasználók alatt a haladóban a profilok fölött
-
bad-Mc2
tag
válasz szekfizsolt #8312 üzenetére
Király!Köszi..Még 1perc és nálam is letöltődik.. Csak fura h. a GooManager még mindig a 09.28-as nightlyt akarja leszedni.. No mind1, leszedem pcre, és úgy sd-re..
New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
Fene, kicsúsztam, az időkorlátból..Nah most bootol meg update-ol..
Nektek is ilyen pillanatok alatt telepítette a zipet? csak egy wipe, és zip alkalmazása..
CM Mod fiók..besz@rás..
Viszont eltüntette az AndroidWeather progimat.. Meg még tuti hiányzik valami,mert kevesebb cuccom van az alkalmazás fiókban..de még nem jöttem rá,hogy mi..
Az android weathert nem is hajlandó telepíteni sem..
De a legnagyobb gond, hogy a Play, azt írja hogy nincs kapcsolat.. :S Pedig net van, google fiók rendben..
Valakinek valami ötlet?New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz ronin79 #8322 üzenetére
Háát sux..:S Továbbra sem megy.. Azt írja, h. Nincs kapcsolat, és van egy ujra gomb.. ráklikk, pörög 1 kicsit, aztán ismét nincs kapcsolat.. :S
Nállatok akkor ezekszerint nincs ilyen gond a playel..
hm..akkor lehet marad a teljes újra-rakás..:Szerk.: Vagy lusta leszek, és visszateszek egy backupot cwm-ben..
[ Szerkesztve ]
New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz ronin79 #8324 üzenetére
Hát ez sem segített... Sőőt... Most el sem indul a play..se a gmail..és a menűben a fiók hozzáadásnál, katt a Gmail fiókra.. arra nem csinál semmit.. Úgyhogy megy a restore cwm-ben..
aztán összeszedem magam és rászánom a full újrarakásr.. repartos jb-vel kezdve..
Csak nem tudom, még most este rászánjam-e magam..
Amúgy valószínűleg a még régebben felrakott gapps a hibás ezek szerint.. Mert ugye elsőre nem ment azzal ami linkelve volt és másikat raktam fel annó.. az a 25-ei nightlyvel ment szépen, de ezekszerint ezzel az újabbal nem kompatibilis..vagy passzNew Galaxy Note 9 user
-
thompee
csendes tag
Szeretném visszatenni a 2.3.6-os androidot a telómram. Most MG2+kyrillos van rajta.
Ez alapján mehet? Valakinek sikerült már ez alapján?
Ha ezzel meg vagyok csak simán felteszem rá a Telenoros 2.3.6-ot amit letöltötök majd a http://www.samfirmware.com/ -ről: -
Moncsiii
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. 4 hónapja vásároltam a Galaxy Ace telefonomat. Eddig tökéletesen működött, viszont egyik napról a másikra már nem rezgett...Se hívásnál, se sms-nél semminél. (Be van kapcsolva hogy mindig rezegjen) Mivel garanciás így vissza vittem és csináltak rajta egy szoftver frissítést. Azzal egy napig megint működött a rezgés, viszont 5 perc alatt valami leszívta az aksit, úgy hogy semmi nem volt bekapcsolva. Ismét vissza vittem, 3 hétig ott volt de megint csak a szoftver frissítésig jutottak. kb 2-3 hétig működött, most tegnap óta bármit csinálok megint nem rezeg. Valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a gond? :S Jelenleg 2.3.6-os verzió van a telefonon.
Előre is köszönöm!! -
Moncsiii
újonc
Szerződésbe benne van, hogy ha nem tudják megjavítani, vagy nem tudják mi a baja akkor ugyan olyan állapotú telefont kell hogy adjanak. De nekem egy ismerősöm azt mondta, hogy az ilyen telefonokkal arra mennek ki, hogy a végén megunod hogy be kell adni, telefon nélkül vagy, nem működik stb., és veszel másik telefont. Én már nem viszem vissza az biztos. 4 hónapos, tokba hordtam, nincs rajta karcolás, nem ejtettem le.... és mégse működik. Mikor bevittem akkor elméletileg Samsunghoz vitték javítani, de 3 hét alatt szét se szedték csak ismét szoftver csere Azért írtam ide hogy valakinek hátha van jobb ötlete, mert engem nagyon zavar hogy nem rezeg. Selejtes telefon :S Pedig világ életembe Samsung telefonjaim voltak és még nem jártam így
-
Moncsiii
újonc
válasz torrente91 #8332 üzenetére
Nem egészen így működik. Ha most bevinném, akkor megint hetekig bent lenne és szétszednék...Legalábbis ezt mondták legutóbb. Addig pedig csere telefont nem hajlandóak adni.
-
bad-Mc2
tag
Megőrülök!
Feltettem megint az uj buildet a CM10.1 ből,a GAPPS -al..és megint ugyan az van mint a legelején..Nincs play-em..
Volt aki ezt a 20130812-es Gappsot tette fel? működött neki a dolog? Van play? Melyik Gappsot tegyem fel, hogy jólegyen? Ronin,szekfizsolt,Szaby? Nektek melyik van fent?
Wipeoltam mindent, rá a cm, rá ujraindítás nélkül a fenti gapps,majd wipe data/factory és úgy reboot..New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz ronin79 #8339 üzenetére
Ahham, sanszos, hogy akkor ez a gond.. még van egy olyan ötletem, hogy mountolom előtte az összes meghajtót, és úgy telepítem a gappsot, hátha ez a baja.. de ezzel már annyira nem akarok szórakázni most..mert melóba kéne mennem.. úgyhogy megint visszateszek egy restoret..
mondjuk, most azzal a másik Gappsal megy rendesen minden..fura ez..New Galaxy Note 9 user
-
SEMY
tag
CM 10.1 rendszernél ez a bug : " •Low volume on incoming calls" mindig jelen van vagy csak néha jelentkezik ?
Aki használja már ...mennyire halk a telefon ?Battle.net : SEMY#2518 Battlefield : SEMY_HUN Uplay : SEMY72
-
torrente91
tag
Sziasztok ! Vettem egy 32 Gb-os sd kártyát, de egyszerűen nem akarja felismerni a telefon. Valakinek valami ötlet ??
[ Szerkesztve ]
-
coyote55
őstag
-
coyote55
őstag
válasz torrente91 #8349 üzenetére
A Hot-swap-ot próbáltad?
A telefonban leválasztod a kártyát, kicseréled az új kártyával, és visszakapcsolod.Memento Mori!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest