Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin107
tag
válasz coyote55 #8951 üzenetére
Köszi! Ezt a lépést meg kell csinálni? 5.) xda-ról letöltöd, és felmásolod a telefonra az "Universal_kernel_flash_v1.09.apk"-t
14.) boot után ellenőrzöd, hogy a SuperSU működik-e, ha igen, elindítod az "Universal_kernel_flash_v1.09.apk-t
15.) betallózod a kernel.bin.md5 fájlt és telepíted[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Megjelent a greenify újabb verziója playen. Frissíteni akartam letöltötte, telepíti és kiírja, hogy nincs elég tárhely.
(220mb szabad hely van)
Mitől lehet ez?(A greenify a függőben lévő appoknál azt írja, hogy a kijelző kikapcsolása után röviddel hibernálva lesznek.
Nem lesznek nálam. 15perc után sem. Megnyitom újra és ott vannak ugyanúgy. Kézzel kell őket hibernálni erre megoldás?)[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Martin107
tag
Minimal ZERO ROM-ra létezeik KitKat theme? xda-n?
-
Martin107
tag
Ripple Effect-Ink Effect-AOSP Lockscreen-Combo for Minimal ZERO
Feltettem ezt, de szerintem lassabb a teló. Flashelni kellett a zip fájlt. Hogyan tudom törölni?
Illetve a telefon ezt irja: 1,20GB összes terület belső tárhely. Nem 4GB körülinek kellene lenni?
[ Szerkesztve ]
-
-
Martin107
tag
válasz quailstorm #8973 üzenetére
Neem, itt olvasgattam vissza aztán valaki azt írta. De Root Explolert is ismerem.
-
Martin107
tag
Sikerült. KitKat themet nem tudtok minimalist ROM-ra? Ami xdn-n fennvan az csak cm10-re jó?
-
bad-Mc2
tag
válasz Martin107 #8977 üzenetére
Nem,cm10.1re meg 10.2re is.. Nem rossz-nem rossz,de nekem valahogy jobban bejön a trasX.. Memoria meg csak papíron 4giga... Még anno 1éve mikor megvettem,faggatoztam a samsungnal meg a t-nél is, hogy ez mi..de csak sűrű elnezeséseket kértek meg mondták, h. az oprendszer meg a memória megosztás miatt annyi...
New Galaxy Note 9 user
-
Martin107
tag
-
singandrew
újonc
Üdv.
1 hete hogy frissítettem a telefonom Gingerbread-ról Jelly Bean-ra. Azonban akadt vele egy aggasztó problémám: Eddig a frissítés óta csak 1-2-szer töltöttem fel az akksit, de akkor nem meríttem le kikapcsolásig. Most a hétvégén viszont igen. Miután feltettem töltőre 2 óra elteltével majdnem fel is töltött, de 93% kiírta, hogy "Akkumulátor leválasztva", az akkumulátor jele villogot és nem töltötte tovább. Kihúztam a töltőt, visszadugtam, töltött 1%-ot és megint kírta. Az újraindítás sem segített, csak a ki- és bekapcsolás.
Szeretném tudni, mi okozhatta ezt, hogy máskor ne történjen ilyen.
A segítséget előre köszönöm. -
vasn
tag
Kellene 1 kis segítség. CM 10.2 van fenn a telón. Frissíteni akarom 1 újabb CM 10.2-re. Ha meg akarom tartani az összes programomat, akkor a recoveryből csak a .zip-et rakjam rá és kész? Kell vmelyik wipe?
-
coyote55
őstag
Miért nem használsz Titániumot?
Csinálhatsz másolatot minden programodról, beállításodról egy lépésben. Arra figyelj, hogy a mentés könyvtára a külső (fizikai) SD-n legyen. Visszaállítani ugyanúgy egy lépésben lehet. Root kell hozzá!
Ha kész a mentés, lepucolhatsz mindent.[ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
aelod
veterán
A gravity box-ban hol tudom állítani a hívásrögzítőt?
Be-ki kapcsolás ilyenek?"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Martin107
tag
mg2, dkernel, minimális zero, ttengine ről mit. kell tennem, mi a folyamat, ha
1, cm et akarom feltenni
vagy
2, gyári 2.3.6_ot? -
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok!
Kb fél éve vettem egy Samsung Galaxy Ace 2 telefont (telenoros). Kb egy hónapja feldugtam a számítógépre, megkérdezte, hogy akarom-e frissíteni, sajnos akartam… Azóta iszonyat lassú lett a teló. Kiderült, hogy valamilyen újabb fajta androidot tett rá, nem tudom, hogy ez okozhatja-e a lassúságot. Ha közületek járt valaki így, megköszönném, ha megosztaná a tapasztalatait, illetve ha van rá valami egyszerű gyógymód, kérlek ne tartsátok vissza.
Előre is köszönöm!!!
-
GEPESZ66
veterán
válasz prtvlogan #8995 üzenetére
Gondolom, leírásod alapján, hogy nem igazán olvasol fúrumot, nem vagy jártas az android világában.Számodra a legegyszerűbb megoldás, ha garanciális a telefon, hogy beviszed a szervízbe, s kérsz újratelepítést. De olyat, hogy 624 MB legyen a RAM. A felrakandó JB többfájlos legyen.
-
prtvlogan
aktív tag
válasz GEPESZ66 #8996 üzenetére
Jól látod, egyszerűen nem érdekelnek az okostelefonok. Az Ace2-t a b.nőmnek vettem, ő használja. Még garanciális. Ha jól értem, azt mondod, hogy beviszem a Telenorhoz, és ők felrakják rá a JB-t úgy, hogy az normális sebességgel fusson? Annyira nevetséges így kiadni frissítést, utána meg rohangálhat az emberfia, hogy jól működő telefonja legyen....
-
ronin79
addikt
Érdekes nézőpont. Minek vesz valaki okostelefont ha nem ért hozzá? Azért nem értek hozzá mert nem érdekel. Akkor mi a sz@rnak vetted? Jó, lehet rohangálni szervizbe is, de minden értelmes embernek ott az összefoglaló a topik tetején, elég elolvasni, megcsinálni 5 perc bosszankodás meg futkosás helyett. Nem rosszból, de ez a szervizes dolog nagyon tré
-
prtvlogan
aktív tag
válasz ronin79 #8998 üzenetére
Mondom, hogy a barátnőmnek vettem!... Használja is rendesen, de a háttérkép változtatáson, internetezésen, viberen kívül, nem igazán kell neki másra. A rom cserélgetés, nem igazán érdekli, használni szeretné, amit most nem tud úgy, mint frissítés előtt..
Az összefoglaló a topik elején nagyon jól összeszedett írás, annak, aki használja az androidot, de ültesd le elé a csajodat, vagy a szüleidet, és cseréltess Rom-t velük a telódon. Ugye, hogy nem is olyan egyszerű..
A fórumban olvastam, hogy ahhoz, hogy a belső tárhelyre tudj telepíteni, valamit szerkeszteni kell az androidon. Tudom, hogy az újakon már javították ezt, de akinek nem új verziója van, vagy olyan telefonja, amit nem lehet frissíteni, akkor az vegyen másikat csak azért, hogy ne a 100-600 MB-os belső helyre telepíthessen alkalmazásokat?? Szerintem ez a tré dolog, nem pedig az, hogy beviszem a szervízbe, hogy javítsák ki azt, amit elb@sztak. Hozzáteszem, ha van valaki Kecskeméten, aki ért hozzá, és reális áron meghackeli, hogy überf@sza legyen, az dobjon nyugodtam privit, megspórol nekem egy fél délelőttöt, mire elolvasgatom pl, hogy az onedin mire való...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest