Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz MadGame #6900 üzenetére
Próbáld meg törölni a kapcsolatot majd egy tisztítás és újból félvenni a jegyzekbe.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tyll30
tag
Sziasztok.
kb. egy hónapja telefonon történt egy rendszer visszaállítás gyári állapotra. (mert többminden nem működött megfelelően, fagyogatott)
Napokban többször feldobta a képen látható elemek visszaállítását.
Hiába nyomok a most nem re, nem történik semmi, vagy rövid időn belül újra feldombja az alábbi választási lehetőséget.
Nem szeretném visszaállítani mer végre normálisan működik a telefon.
Hogy tudom beállítani ne jelenjen meg újra a visszaállítás.
Segítséget előre is köszönöm.
-
guyver
senior tag
Érdekes dolgot kezdett el csinálni a telóm. Bármilyen médiaforrás alkalmazástól függetlenül egy idő után lentebb veszi a hangerőt. Maga a hangerő csúszka nem mozdul, de halkabb lesz a hang, majd szép lassan emelkedik, majd újra halkabb lesz. Tisztítottam hangszórót, ujraindítás sem segített, factory resetet meg nem akarok. Azt se tudom szoftveres vagy hardveres e a gond. Találkozott valaki hasonló esettel?
Poco F3 & Gear S3
-
Pityu.
nagyúr
Nekem is van egy kérdésem nem tudom,hogy telefon vagy hálózati dolog lehet e de két sim kártya van a telóban az egyik vodafone amiről telefonálok a telekomos meg a netezésre.Szóval mostanában olyan van,hogy kapom az sms-t,hogy volt egy nem fogadott hívásom vissza hívom az illetőt és azt mondja,hogy azt mondja egy hang,hogy a vonal foglalt próbálja meg később,csak eddig ilyen nem volt a telóra meg anno nem rég jött egy frissítés nem tudom köze lehet e hozzá vagy simán csak vodafone szarság,de fura nálam ki sem csörög csak kapom az sms-t,hogy nem fogadott hívás.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Beni2360
félisten
Elő választási hivasok. Nekem is jönnek a 30 ra. Én kikapcsoltam a hívás fogadást. Csa SMS k jönnek.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Pityu.
nagyúr
válasz Beni2360 #6910 üzenetére
De most akkor ez a telefon végett lenne?Mert most is hívtak volna és kaptam az üzenetet a nem fogadott hívásról felhívtam az illetőt azt mondta foglalt voltam közbe meg nem is.De most akkor mit is kéne vagy hogy?
-
Beni2360
félisten
Ezt már nem tudom, de hívd fel magadat másik telorol és hallgatozzal. Nálam csak a 30-ra jönnek amit a netre használok. 1x egy felmeresnel azt adtam meg, de már atkerűlt a tabletba a net végett.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz Beni2360 #6912 üzenetére
Na erre nem is gondoltam 2 sim van a telóban a vodafone a elsőnek van beállítva hívások sms ilyesmi a másodiknak meg a telekomos kártya az csak mobilnetre van beállítva a hangposta szám az üzenetben 70-es meg oda van írva vodafone nem tudom nem e keveredik a két kártya de majd tényleg megcsörgetem magam aztán ha más nem felhívom még a vodafonet is.
-
kzkz
őstag
Van valakinek bevált módszere az SMS-ek és a hívásnapló mentésére és visszaállítására? j
ROM-ot szeretnék cserélni és nem szeretném ha utána nem lennének meg.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Sms backup & restore appal kimented google drájvra aztán új rendszernél felrakod a progit vissza letöltöd a cuccokat de be kell állítani elsődleges sms küldőnek,miután vissza töltődtek az sms-ek meg törlöd az appot. Vagy gépről egy myphone explorer porta le. Vagy mind kettővel csinálsz mentést.
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
Sziasztok
Egy kerd sem lenne. Adott egy 8pro amit függetlenül vettem. Le tudnâm tiltani ugy hogy nincs nálam? Esélyes hogy el lopták.
KöszönömIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
-
senior tag
Szia,
igen van rá megoldás (ha valamikor csatlakozik a nethez a telefon és még nem resetelték!!): https://www.google.com/android/find
- Belépsz azzal a Google accountoddal ,amit a mobilon is használtál, és tudod csörgetni... zárolni vagy épp a tartalmat törölni. Ha szerencséd van és a helyadatok is be voltak kapcsolva elvileg még azt is látnod kell, hol van épp a telefon
Ja igen...: amennyiben épp nem csatlakozik a hálózathoz a telefon, de kiadsz rá egy parancsot, azt (elvileg) azonnal végre fogja hajtani, amikor legközelebb a netre csatlakoznak vele...
Sok sikert !
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
MadGame koszonom sracok, be van kapcsolva a nyomkovetes sikerult letiltanom, jeleztem a rendorsegen is bar itt angliaban nem kapkodjak el ezt. annyit legalabb elertem hogy az adataimmal nem el vissza senki.
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
gzoll
tag
Ha be volt kapcsolva az ujjlenyomatos azonosítás akkor maximum az sd kártyát tudják kivenni és megnézni aki azon van, ha volt benne SD kártya, egyébként nem tudnak belenézni a telefonba számítógépről sem (ha gépre dugod alapból csak tölti a telefont, fel kell oldani a telefont és engedélyezni a fájlműveleteket, addig nem tudnak belenézni)
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Más is járt úgy, hogy egy-egy új téma alkalmazásakor nem jelennek meg a képernyőzáron az értesítések? -
phf2021
friss újonc
Sziasztok!
Ma újraindítottam a telefonom, és a pin kód megadása után megjelent egy pillanatra egy kis fej az értesítő sávban, majd hirtelen el is tűnt mire megnéztem volna.
Még 1x újraindítottam, és rögtön lehúzva hagyva az értesítő sávot, kis idő múlva megjelent két értesítés:
először egy omacp felirat kb 3 másodpercig, majd el is tűnt. Utána pedig megjelent a visszajelzések felirat a kis fejjel és ez is magától eltűnt.
Mi ez az omacp, tudja valaki? Ez így normális, másnak is megjelenik?
MIUI global 12.5.3 stabil (RGGEUXM) van , android verzió 11RP1A.200720.011, bizt. frissítés 2021.08.01 -
II.Démonlord
tag
Sziasztok,
Van arra valami megoldás, hogy a névjegyeket bluetoothon keresztül átküldjem egy másik (nem okos)telefonra? Sajnos csak egyesével sikerült megoldani, de mivel több, mint 500 van, így ennél egy kicsit jobb megoldás érdekelne.
A rendszer Android 11 + MIUI 12.5.3 -
Pityu.
nagyúr
Én egyet nem értek,ha kihangosítom a telefont beszélgetés közben akkor miért recseg a hangszóró?Vagyis nem tudom,hogy az recseg e mert ha a hangszórót zenére vagy bármi másra használom tisztán szól és mehet a legnagyobb hangerővel is,csak telefonálás közben recseg.Ez lehet a vonal minősége is vagy mi a frász lehet?
-
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Hiába kerestem a keresőbe nem leltem meg.
Kérdésem, hogy miképpen tudom megosztani a mobil netemet egy wifis tablettel. 1x már össze jött de most nem tudom.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Faterkam #6935 üzenetére
Igen ez meg van de akkor a wifit bekapcsolja és nekem a mobil net osztás kellene. De már látom a wifi ikon alatt nincs kapcsolat. Ez avart meg, hogy bekapcsolt az ikon.
-
nyepi
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, hátha találkozott már valaki ilyen problémával.
Ma reggel minden előjel nélkül azt éreztem, hogy a telefon rezeg a zsebemben. Újraindult magától. Viszont nem kapcsolt be, hanem kb. 10 mp-enként kikapcsolt a kijelző majd be a "redmi" felirattal. Próbálkoztam a gombjával újraindítani, de semmi. Fel volt töltve, kb. 80 %-on volt, de azért feltettem töltőre. Végül nagy nehezen bebootolt, de akkor meg ha feloldottam a kijelzőt, állandóan kikapcsolt, vagy az a képernyő jött fel ahol ki lehet kapcsolni, újraindítani, repülőgép üzemmódba rakni. Olyan mintha folyamatosan be lenne nyomva a "bekapcs" gombja. (bocs ha nem szak szavakkal írom, nem igazán értek hozzá)
Viszont a gomb érzetre telejesen jól működik, nincs beragadva. Most frissítettem a telefont, de semmi javulás.
Szerintetek ez szoftveres vagy inkább hardveres probléma lesz?
Előre is köszi a segítséget! -
nyepi
tag
válasz PainKiller69 #6939 üzenetére
Igen, már nekem is az a tippem.
Tegnap este megkockáztattam egy frissítést ebben az állapotban, szerencsére sikerült, közben nem volt gond. Utána még hülyéskedett, aztán egyszer csak megjavult. Ma egész nap hibátlanul működött.
Szerinted egy szétszedés, takarítás segíthet rajta? Vagy felesleges? Lehet ezzel valamit kezdeni?
Köszi! -
Faterkam
addikt
Van új EEA Stabla Rom!
Redmi Note 8 Pro – EEA Stable
Lstest
V12.5.4.0.RGGEUXM(History)
MIUI
12
Android
11.0
Update at
2021-11-08 18:34:14"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Aurig@
őstag
-
-
PainKiller69
csendes tag
Nova Launcher segítségével elő tudtam csalogatni a régi MIUI-s frissítő felületet.
Widgeteknél a Nova Launchernél a Tevékenységek-et kell választani:
Majd utána meg kell keresni a Frissítés alkalmazást, azon belül a Frissítés alpont:
Ez után a kezdőképernyőn meg fog jelenni egy új Frissítés nevű ikon, azt elindítva a régi frissítő felület jön be.
-
Pityu.
nagyúr
válasz PainKiller69 #6949 üzenetére
Köszi a tippet működik 🙂 de nem értem hagyományosan meg miért nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs