Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
Nem kell linkelni semmit... Egyszerűen keress rá, hogy a Xiaomi hogy tervezi kiadni az újabb droid verziókat... A Note 8 Pro nincs rajta egyik jövőbeli terven sem. Ergo megszűnt a támogatás. Gondolom security patch még lesz hozzá (talán), de azon felül semmi.
szerk: kis Gúgli után... LINK
"The Redmi Note 8 Pro has reached the end of its life, so it will not be receiving any more platform updates or MIUI updates (except possibly MIUI 13), so if you’re looking for a device to use Android 15 on, it isn’t for you."[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
gzoll
tag
https://helloxiaomi.hu/ujabb-harom-telefon-tamogatasa-szunt-meg/
"Nem csak a Xiaomi vonalon kerülnek megszüntetésre egyes telefonok támogatása, hanem Redmi márkánál is. A listára most csak egyetlen telefon került fel, még pedig a Redmi Note 8 Pro. A telefon nagyon népszerű lett 2019 augusztusi megjelenésekor. Azóta és még mindig, több millió felhasználó élvezhette tudását. Az utolsó frissítést ez is, mint a Note 10, szeptemberben kapta meg, de a Redmi a végén. Bár a felhasználók nagyon várták a MIUI 13 frissítést, a telefon sosem kapta meg. Az utolsó is csak MIUI 12 volt, pontosabban V12.5.15.0.RGGEUXM."
-
RBJ
addikt
Sose volt ilyen telefonom tényleg ami ennyit bírt de megrendeltem az utódot remélem nem bánom meg. Realme gt2. Remélem az is kiszolgál 2-3 évet.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
®abstract®
őstag
nekem se,de en megtartom tobb mint 2 ev utan is remek darab,
mert a funkciok amiket ez a rendszer tud szamomra fontos= hivasfelvetel,screenshot,screen video,infraport,ertesito led,headphone jack,fm radio,diktafonos jegyzet.
manapsag nehez ilyet kifogni ami tudja mindezt.
2 dolog miatt nem kedvelem= a csuszos hatlap ,a 19.5.9 ostoba keparanyt!Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Beni2360
félisten
válasz ®abstract® #7256 üzenetére
Hol van ebben a telcsiben infra port lehetőség. Én még nem találtam meg.
Megtalaltam.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
MadGame
senior tag
Hívásfelvétel? Melyik app?
-
iMaverick
addikt
Az enyémnek sajnos már véres volt a torka, úgyhogy csere... (Sikerült széttörni a hátlapot, a hangerő le gomb nem működött, a mikrofont beszéd közben el-el dobta...)
Mivel a drágulás miatt felmentek a kategóriák árai, ezért használtan (10 hónaposan) vettem egy Redmi Note 11 Pro 5G-t. Így "megúsztam" 80e-be. (Karcementes, doboz, töltő meg van.)
Eddig nem rossz, az értesítési LED mondjuk hiányzik.
-
Beni2360
félisten
Szvsz a tok bizgálja fel. Volt mar rola szó, az eredeti sem jo. Ott a jobb felső sarkában ér hozzá.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
RBJ
addikt
Mit ajánlotok mentésre vagy új telefonra koltozeshez. Mi suite nekem ledobal de sima kabel kapcsolatnal is leakad.
Érdekes kocsiba is ha usb van állandóan dobálja az ablakot mit tegyen?Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
person
senior tag
Sziasztok,
esett egy nagyot a telefon, nem lehetett tölteni, kapott egy új töltőcsatlakozó panelt, megoldódott, 5 napig hibátlanúl ment, majd egyik reggel (éjjel nem volt töltőn) lefagyott, újraindult. Majd egyre gyakrabban és pár óra múlva már el sem indult, csak folyamatos restart Redmi feliraton 1-2 percet állva. Hangerő fel+bakapcsra ugyanez. Fastboot viszont betölt. Kérdés, van-e bármi mód adatmentésre?
(Tudom-tudom...nem most kéne... ez van..) Note 8 Pro 6/64[ Szerkesztve ]
-
person
senior tag
Szia, erre is gondoltam, de hátha lesz más megoldás.
Egyszer "sütöttem" VGA-t (ATI Radeon HD 3850) szóval nem ma volt, de azt hőlégfúvóval csináltam, pár hónapot ment utána. Ha van rutinod elfogadom a tanácsod.
ROM felrakás töröl mindent? (utoljára a Samsung Galaxy Spica-n csináltam ilyeneket.. semmi emlékem)[ Szerkesztve ]
-
gegsite
tag
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Hívás közben nálatok is tiltva van a mobinet? Ugyanez a telónk párommal, nála megy, nálam nem. Lehet, azért mert két simet használok? Már más nem jut eszembe...
-
MadGame
senior tag
Újdonság
Alapból Yetteles vagyok, de Telekomos a céges kártya. Azon volt a mobilnet, hagy fizesse a cég… Ma megfigyeltem, hogy ha Yettelről hívok (csak ezt használom hívásra) és a Telekomos mobilnet megy, akkor lekapcsolja a netet. Ha szintén Yettelről hívok, de átváltok Yettel hálózatra, akkor nem tiltja le!
Fene sem érti… -
-
iMaverick
addikt
válasz Beni2360 #7280 üzenetére
Igen, mert mindkétszer a hívást a Yettel-es kártyáról indítja, de az egyik esetben a másik kártya az adatforgalamas kártya, a másik esetben meg a Yettel-es kártya az adatforgalmas.
Egyébként szerintem ezzel meg is magyarázza magának a problémát: nem dual active-os a telefon...
-
Beni2360
félisten
válasz iMaverick #7281 üzenetére
Hát azt tudták sokan, hogy nem dual aktívos a telcsi.
-------
Más, van rá lehetőség azon a menü soron valtoztatni ami az adat küldésnel vizszintesen felugrik es hátrább van a Bt ikon? Azt előrébb hozni.[ Szerkesztve ]
-
person
senior tag
válasz MadGame #7279 üzenetére
Amíg telefonálsz az egyik SIM-en (nálad yettel) addig a másik SIM ki van lőve, hisz ha hívnak sem vagy azon elérhető, adatkapcsolat sincs. Ha átrakod a mobilnetet a yettelre amin épp telefonálsz azon elvileg nem szakad meg mert aktív a SIM, ahogy írtad is. Szerk : közben látom megválaszolták....
[ Szerkesztve ]
-
guyver
senior tag
Van aki nem miui-val használja a telefont? Látom pixel experience már nem lesz újabb. Crdroid-dal szemezek. Az asszony note 8-ára lineage os került, mert miui android 11el szinte már használhatatlan volt. Nálam is néha be lassul a note 8 pro. Gondolkodom a rom cserén, csak nem tudom melyik a legstabilabb. Tapasztalatok?
Poco F3 & Gear S3
-
guyver
senior tag
Hát megnéztem ezt a cdroidot, de csalódás. Hanghívás hihangosítás esetén visszhangzik a másik félnél (messenger és viber esetén is), plusz feltettem ma reggel tölteni a telót és reboot-olt. Igy megy vissza a miui, csak már akkor nem a globált teszem fel ha nem az eu romot, abból ha jól láttam van decemberi.
Poco F3 & Gear S3
-
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Találkoztatok már olyan jelenséggel, hogy néma üzemmódban, ha hívást indítok, akkor visszakapcsolja magát a teló normál üzemmódba? -
person
senior tag
Töltéste visszakanyarodva, engem az zavar, hogy a gyári töltőt leszámítva, egyik korábbi gyorstöltőmmel sem tölt 2000mA felett, pontra beáll 2000-re. Ezek a töltök a Note 8Prot max 3400 körül töltötték, meglehetősen gyorsan. Az autóban lévőről nem is beszélve, az jelenleg 4-500 mA-en csorgatja, Note 8-at az is 3000 körül tolta. Elég bosszantó, van 3-4 frankó semmitérő töltőm...
-
pch
senior tag
Gyerek telója bootloop-os lett.
Elvileg nem csinált vele semmit.
Másnál előfordult?http://sb-soft.hu - "A" számlázó
-
MadGame
senior tag
válasz DomToretto #7292 üzenetére
Hm, érdekes ötlet. De ha ilyesmi gondom van, akkor szerintem egy újraszoftvereléssel lehetne segíteni rajta. Annyit nem ér, mivel már nem garis, inkább akkor kapcsolgatom be/ki továbbra is
-
MadGame
senior tag
válasz ®abstract® #7293 üzenetére
Hm, nekem 12-es...
-
DomToretto
tag
válasz MadGame #7295 üzenetére
kb 1800Ft volt az alkatrész, kicseréltem magamnak.
Egyébként a rossz gombbal nehézkes volt bekapcsolni is, mert az indításnál bezavarta, hogy az UP gomb meg néha a power be van "ragadva" és ugye akkor bejött a kis robot, vagy recovery menü, már nem emlékszem. alig tudtam elindítani a telót. :-)[ Szerkesztve ]
-
MadGame
senior tag
válasz DomToretto #7298 üzenetére
Áh, nem mernék hozzányúlni.
Az szép lehetett -
Beni2360
félisten
válasz DomToretto #7298 üzenetére
Hátulját szedted le? Van valami videó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.