Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DomToretto
tag
válasz Beni2360 #7300 üzenetére
Igen, leszedtem a hátlapot. (Előtte szépen körbe melegítettem hőléggel -de hajszárító is megteszi-)
Sajnos ki kellett szedni az alaplapot is, mert anélkül nem fértem hozzá. (szalagkábeleket lecsatlakoztatni stb.)
Akinek nincs ilyen irányú "ambíciója" nem ajánlom hogy belevágjon.
Szóval odafigyelve, nehézkesen kicseréltem a hibás gombsort, majd összeszereltem a telót, és a külön erre a célra rendelt ragasztóval visszaragasztottam a hátlapot. (ha már szét volt szedve, jó lett volna kidobni az akksit is, de az nem volt nekem "raktáron" :-) ) -
®abstract®
őstag
válasz DomToretto #7301 üzenetére
profi munka
alapvető gombok cseréje miatt darabokra szedheted a mobilodat..
az a baj az utóbbi években a telefonokkal,hogy ilyen szinten össze vannak ragasztva,de nemtom,hogy miért..vagyis de-sejtem-ha elromlik akkor kidobhatod vagy drágán megjavitjak[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Beni2360
félisten
válasz DomToretto #7301 üzenetére
Koszi a reszletes leírást. A 2. Kerdesemre is az aksi ügyben meg van a válasz.
Mar csereltem kijelzőt a 8" Lenovo tabomba mert a patom rá csucsult. most volt marciusban 3 éves a telóm. Az aksi csere végett erdeklodtem de még szuper az aksi.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
DomToretto
tag
Vásárolt már valaki a telójába (Note 8 Pro) gyári akksit?
Amennyiben igen, hol tudok gyárit beszerezni? (ami nem gagyi, utángyártott, felpuffadós...) -
Aurig@
őstag
válasz DomToretto #7304 üzenetére
Én a fiam telefonjában /Note 8 Pro/ tavaly cseréltettem a Mobee üzletben, Corvin köz 4. Kapott rá fél év garit, egy órán belül megvolt. A régi akkut visszaadták.
Teljesen hibátlan.<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
Beni2360
félisten
A lényeg le maradt a hsz- ből.
Mennyibe került az aksi csere?
---------
Más, nektek is kikapcs majd bekapcs után nem fogadja el az ujjlenyomat feloldást? Csak a pin szám sorra nyitja ki.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz ®abstract® #7307 üzenetére
Nekem is eredeti minden csak amik jöttek frissítések vannak fent. 0-07 h ig ki van kapcsolva a mobilom.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Szancsó
aktív tag
válasz Beni2360 #7306 üzenetére
Ez szándékosan van így: indítás után csak PIN -re old fel, illetve normál használat mellett is meg kell adni időnként (naponta?), nem lehet napokig csak ujjlenyomattal feloldani.
(Ki szokta írni, de csak párszor futottam bele, mert egyébként is vegyesen oldom fel.)My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Beni2360
félisten
válasz Szancsó #7310 üzenetére
én is így gondoltam.
Na még valami. Eltűnt gyors töltésem. Ez lehet a már gyengülő aksi jelensége?
-
Beni2360
félisten
válasz ®abstract® #7312 üzenetére
Az igen veszélyes tud lenni ha nem?müködik az ujjlenyomat olvasó. Én vagy már 4 x törőltem a bent lévőt és csináltam újat. Mi van ha nem tudod vele kinyitni?
-
Szancsó
aktív tag
válasz Beni2360 #7311 üzenetére
Lehet csak a töltőkábel nem csatlakozik rendesen: én pl. zsebben hordom tok nélkül és időnként ki kell pucolni az USB + jack csatlakozókat - hihetetlen mi zsebpiszok belefér ezekbe és olyankor nem érintkeznek rendesen.
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Beni2360
félisten
válasz Szancsó #7314 üzenetére
Mágneses kábelek vannak es rádugtam rendes kábelt is és ott sem jött fel a gyorstöltés villám ikon a buborékban, mint régen. De nem igazán gond mivel javarészt itthon vagyok. Kocsiban is van töltési lehetőség. Csak gondoltam a gyengülő aksi miatt a vezérlő letiltotta.
-
guyver
senior tag
Búcsúzom, poco f3-ra váltottam. Ha a custom romok nem merítették volna alvó állapotban ennyire a telót, nem váltok, de úgy tűnik a qualcom procik még mindig előnyben vannak e téren. Mindezt leszámítva jó a teló, majdnem 4 évig használtam és akciósan vettem 2020 januárban a 6/64eset 65ért újonnan.
Poco F3 & Gear S3
-
®abstract®
őstag
én teljesen jól elvagyok 3 éve 9 s droidon miui 11 l. 2020.09. vettem 65eft ba.
direkt ezt a régebbi droidot raktam fel,mert jobb lett,mint előtte volt.
faxa minden,remek üzemidő,stabil funkciók.
kollégám váltott pocok f4 re, elégedett vele.[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Ez a céges mobilunk is. Egy munkatársam most megy el tőlünk és meg akarja venni a telefont a cégtől 20 000-ért. Szerintetek érdemes még?
Végül is 0 használat van benne, tehát sztem szoftveren rendben van, max. rá kell frissíteni, onnantól kezdve meg nem tudom, mi lesz. Én azt mondtam, hogy ennyiért megéri, végülis az enyémnek nagyobb baja nincs, mini SW-s hibák (néma üzemmódból ha hívást indítok, visszavált hangosba), de amúgy nyúzom 3 éve.
Nektek mi a véleményetek? -
zoyoxy
tag
-
Zizmand
aktív tag
válasz MadGame #7318 üzenetére
Szerintem 20 ezret simán megér még ma is, pláne így ismert előélettel.
Én több, mint 3 éve használom a saját Note 8 Promat, sokat nem írtam ide a topikba, mert igazából nem volt miről. Hibamentesen üzemel a mai napig, akksi is rendben van, kevés használattal még most is megvan a 2 napon üzemidő. -
MadGame
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
-
zoyoxy
tag
Mivel a telót eladtam, de több tok is megmaradt, amikkel nem tudok mit kezdeni, ezért akinek kell, ingyen odaadom Fehérváron. Balról jobbra: Nilkin, nem mágneses, gyári, Spigen, CaseMe. Az első kettő gyakorlatilag soha nem volt használva. Akinek kell, privátban üzenhet.
-
bali66
tag
Sziasztok. Ha valakinek meglenne ez a két firmware: miui_BEGONIAEEAGlobal_V12.5.15.0.RGGEUXM_cd5652a4c4_11.0.zip
begonia_eea_global_images_V12.5.15.0.RGGEUXM_20220826.0000.00_11.0_eea_b8c6b15c15.tgz
feltenné tárhelyre, mert az összes oldalról ahonnan elérhető kb nulla sebességgel jön. Köszönöm. -
bali66
tag
válasz ®abstract® #7324 üzenetére
Ez tényleg jó, nagyon köszönöm.
-
szpetri
tag
Sziasztok,
páromnak van ilyen készüléke, és azt tapasztaljuk, hogyha telefonál, akkor nem kapja meg a Messenger/WhatsApp üzeneteket, hívásokat mobilneten, csak a hívás befejeztével. Ha fel van kapcsolódva WIFI-re, akkor megjönnek az értesítések. Olyan, mintha lekapcsolná a mobilnetet a hívás idejére. Nekem a Note8T-n nincs ilyen problémám, hívás közben simán pittyeg a Messenger ha üzenetem jön és nem vagyok WIFI-n. Van tippetek, hogy mi lehet elállítva? Én végigböngésztem a beállításokat, nem találtam meg a hiba okát.
-
szpetri
tag
Szia,
ez egy érdekes kérdés. A saját NOTE8T-men a SIM kártyák beállításai-nál a mobilhálózat pontban vannak a következők:
-Hozzáférési pontok nevei
-Preferált hálózattípus
-Mobilszolgáltatók
-VoLTE-használatA páromén csak az első három pont van. 8Pro-n máshol kell keresni a VoLTE-t?
Ami érdekes még, hogy nekem a mobilhálózatot T-Mobile H-nak nevezi, neki Telekom HU-nak...
MIUI az utolsó friss nálam is, nála is. -
MadGame
senior tag
válasz szpetri #7329 üzenetére
Először a szolgáltatónak kell sms-t küldeni, hogy szeretnél VOLTE/WOWIFI szolgáltatást, ezek a szolgáltatók honlapján található meg, de ha beütöt a Google-ba, hogy pl. Yettel WOLTE, akkor kidobja elsőre Ha aktiválták a szolgáltatást, akkor jelenik meg a telefon menüében a SIM beállításoknál a WOLTE használat. Legalábbis nálam így volt.
WOWIFI ugyanígy. -
LK
addikt
Sziasztok! 33 üzenetemet 57-nek számlázta ki nekem a Yettel. Azt írják, hogy a telefonban vagy a sim kártyában van a hiba.
Word-be átmásoltam az sms-eket és leszámoltam a karaktereket, így 40 karakter/sms-re jön ki a szám. Alkalmazás vagy sim kártya rendelkezhet ilyen hibával?"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
gegsite
tag
Ha megnézed az "á,ó,í,ú,ű" betűk kb 8-10 karakternyit használ, ezért is szoktak a szolgáltatók is fura SMS-eket írni....kiírja hány karakter van vissza az sms app a harmadik sor után hány karakter van még a 160 ból.
CNC marás, 3D nyomtatás. Akksi időre, és uptime-ra gyúrok.
-
Gallac
senior tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy ez a típusú telefon bármilyen csatlakzotatott eszközzel csak monóban szól, tehát az egyik oldal süket?
''..Mobiltelefon vonóhoroggal eladó...''
-
Gallac
senior tag
-
DomToretto
tag
-
Gallac
senior tag
válasz DomToretto #7338 üzenetére
Beállításoknál el volt állítva a balansz balra...
Köszi a segítséget.''..Mobiltelefon vonóhoroggal eladó...''
-
gegsite
tag
Noh lassan ideje lesz lecserélni a címben lévő telefonom.
Annyi, hogy jó lenne ha Xiaomi maradna az OS miatt, de végül is lehet más is.
Elvárások sorrendben:
Kijelzőtől jobbra a gombok
Dual sim
Értesítési led, vagy rendes AOD (magyarán mindig is legyen)
SD kártya támogatás
Jack dugó
Infra port
Max 150.000 FtÉrveket meghallgatom, de makacs fajta vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
DomToretto
tag
válasz gegsite #7340 üzenetére
Én màrciusban vàltottam.
Sokàig szemeztem a Xiaomi 13T/13T Pro pàrossal, de a te esetedben ezek nem jàtszanak, mert nincs jack.(Valószínűleg a vízàllósàg miatt)
Redmi Note 13 pro az közelebb van a 150ezerhez, de ebben a kategóriàban a Xiaomi 10mp-es AOD-ot ad. :-)
Az àltalad említett àrkategóriàban, az újabb Xiaomi szériàk közül nekem nem rémlik hogy a felsorolt listàból valami ne hiànyozna.
Én végül a Nothing Phone2 mellett döntöttem. Eddig nem bàntam meg.
Jack témàra egyébként ha nem vagy finnyàs, akkor létezik USB-C--> Jack àtalakító, és akkor vezetékes fülesed van.
-
Beni2360
félisten
válasz DomToretto #7341 üzenetére
Én meg új aksit nézegetek az Alin. Igaz még bőven kitart több mint egy napot.
Mennyiért tudtad eladni?[ Szerkesztve ]
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Mostanában meghülyült a teló, visszateszi a galériába a törölt képeket. Az a vicces, hogy a lomtárat is ürítettem, és úgy is visszateszi! Azt hogy?
Más is járt így?Valószínűleg hard reset lesz, de azért kíváncsi lennék, hogy mi okozza...
-
gegsite
tag
válasz DomToretto #7341 üzenetére
Most a Poco x6 pro -t de még nézegetem.
Ár - tudásban eléggé jó a gép.
SD, Jack hiányában így jártam, de valóban USB-SD és USB-Jack is van ha kellene.
Még nézek mi érné meg.CNC marás, 3D nyomtatás. Akksi időre, és uptime-ra gyúrok.
-
Beni2360
félisten
válasz gegsite #7346 üzenetére
Én két éve rendeltem SIM kártya kivezetőt. De van SD kártyás is. De mivel én az egyik SIM kártyát cserélgetem így azt vezettem ki a hátuljára ragasztva. Tökéletesen müködik már 2 éve. A tok mindent eltakar.
[ Szerkesztve ]
-
gegsite
tag
Na egy kis szumma akinek kellene:
Redmi note 13 pro:
Jobb kamera összességében (200 MP főszenzor)
Van jack dugó
Snapdragon 7s gen2 (AnTuTu: 581979)
Ufs 2.2
Csak a wifi 5 öt tudja
Bluetooth 5.2
Több a mély hangzásban.
2023-as kiadásPoco x6 pro:
Kamera hozza az elvárhatót (64 MP főszenzor)
Nincs Jack dugó
2x jobb proci Mediatek Dimensity 8300 ultra (AnTuTu: 1396547)
Ufs 4.0
Tudja a wifi 6 ot
Bluetooth 5.4
Összességben hangosabb a hangszóró.
2024-es kiadásÉn a poco x6 pro ra tettem le a voksomat (a jack nagyon zavar hogy nincs rajta, de a dupla sebesség meggyőzött)
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kompakt vízhűtés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Proxmox VE
- Hálózati / IP kamera
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs