Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
vagy külső winyót a telefonra - Kihagytad a postás gumit a rögzítéshez a hátuljára.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
twollah1976
őstag
A Xiaomi Redmi 6nak van egy dual SIM talcaja es egy MicroSD talcaja is.
Nem allitom, hogy egy veszett gyors telefon, de navigalni, telefonalni, netezgetni, YouTubeon zenet hallgatni vezetes kozben nekem megfelel.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
kbyte1024
veterán
-
gthomma
senior tag
Ennek a google messenger az alap üzent küldője igaz? Tudja az időzített sms küldést ?
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
senior tag
Üdv!
találkozott már valaki olyannal, hogy nem lehet hívni a telefont? Feleségeménél 2 napja jött elő, hogy hívom, de legtöbbször nem csöng ki, hanem bontja a kapcsolatot (amikor meg sikerül felhívni sokszor nem lehet hallani rendesen a hangját)
Én antennára gyanakszok, de hátha valaki találkozott már valami hasonlóval és van rá szervíz nélküli gyógyír...
-
senior tag
válasz ®abstract® #6507 üzenetére
Hát megoldódott, de fogalmam sincs, hogy mi a probléma. Rendszer frissítés szerintem nem okozhatja , mert épp ma délbe frissítettem fel a MIUI-t hátha megoldja...
Viszont mivel nem oldotta meg a problémát, ment egy gyári visszaállítás... de az se segített, így utolsó ötletként belőttem a 3G-t előnyben részesítettnek a preferált hálózatoknál és onnantól működik (lehet hívni / tud hívni és hallatszik is minden rendesen)
Az már csak hab a tortán, hogy 4G-re állítva az emeleten teljesen jó minden, de amint lemegy a földszintre megszűnik az élet, kb. mintha egy atombunkerba menne be vasárnap óta...
Lehet ez is az Oroszok műve...
-
-
Beni2360
félisten
Gyereke én már több hete nem frissítettem a rendszert pedig itt a Redszer alkalmazás frissítés, anno olvastam gondokat. Most mi a helyzet? MIUI GLOBAL 12,0,7 (QGGMIXM) van fent.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
gthomma
senior tag
Azt meg lehet valahogy nézni hogy a készüléket mikor aktiválták először? Vagyis kb mikor vették.
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
Beni2360
félisten
válasz megyer11 #6513 üzenetére
A tied is GLOBAL mint az enyém? kb 2 hete jelzett egy újabbat de most nem jelez már.
-
gthomma
senior tag
Android 11 mikorra várható ?
-
elmo
aktív tag
Át. "Kicsit" el van dugva, illetve ROM függő, hogy benne van-e. Például 12-es EU dev-ben itt van:
Settings -> Sound & vibration -> Additional settings -> Default volume control stream -> Ringtone
Beállítások -> Hangok és rezgések -> További beállítások -> Default volume control stream (nálam nincs lefordítva)
12.0.4-es Global stabil-ban nincs benne.
-
PainKiller69
csendes tag
Helló,
Nálam előfordult már többször is sajna... Nem lehet elérni. A telefonon látszólag minden rendben, amikor ilyen történik.
Viszont próbáltam én is hívást indítani amikor jelezték, hogy nem lehet elérni és azonnal megszakadt a hívásindítás. Ellenben a mobilnet megy.
Repülőgép mód bekapcs, majd kikapcs megoldja. Vagy teló restart.
Nem sikerült még rájönnöm miért történhet, valamiért leakad a hálózatról de ez nem látszik és nem is próbál újra csatlakozni.
Global verzióm van 12.0.7 ROM-al, Vodás kártyával. -
senior tag
válasz PainKiller69 #6520 üzenetére
Szia,
kösz, nálunk ugyan ez, annyi különbséggel, hogy se restart, se repülő mód (se gyári visszaállítás )nem oldja meg (mondjuk asszony telefonján EU ROM van, nem Global...)
Nálunk a Preferált hálózat 3G-re állítása oldotta meg...
-
zsole84
senior tag
Segítséget kérnék.. Redmi note 8 Pro+amazefit 2 gtr classic minden rendben lenne kivéve a hívás fogadás... Nem jelzi az óra... A "Call via watch" menüben azt írja, h nem látható, ha belépek ott van az óra neve, de kb.ennyi... Sms/messenger/viber üzenet jön, de hívás az nem...
-
gzoll
tag
Nekem most azt kezdte el csinálni a telefon, hogy telefonálás közben feloldja a képernyőt, és az arcommal pont a mikrofon némító gombnál érek hozzá és lekapcsolja a mikrofont. Hallózik nekem mindenki folyamatosan
-
gthomma
senior tag
Valaki tett már a készülékre TWRP recoveryt? Az XDA utasításokat követem de reboot után visszatér a gyári
-
gzoll
tag
válasz Nagya21 #6527 üzenetére
Szerintem én olyan 15 éve tartom halál ugyanúgy a telefont, és eddig nem volt probléma, ennél a telefonnál is csak kb két hete jött elő a dolog, előtte ezzel nem volt probléma. De persze tuti nem a telefon rossz, hanem én mentem tönkre 🤷♂️ (nem tudom egyébként amikor valakinek semmit nem használó kommentje van, azt miért nem tartja meg magának)
-
Beni2360
félisten
válasz Nagya21 #6531 üzenetére
Nálam is gondok vannak de a kijelző nagyobbodik meg es nem tudom kikapcsolni.
-
-
kbyte1024
veterán
Én is csíptem amugy ooooo tuti vissza jön, engem. Is kB 5szor tiltották már.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Szállító76
tag
Sziasztok!
Valaki tudna egy fotót küldeni a töltőről?
Pontosan milyen típusú?
Köszönöm. -
elmo
aktív tag
-
Kenderice
senior tag
Sziasztok.
Találkozott valaki olyan hibával, hogy a telefon egyik napról a másikra nem veszi a töltést?
Tud valaki jó szervizt Budapesten?
Köszönöm. -
guyver
senior tag
válasz gthomma #6528 üzenetére
a twrp recovery fájlkezelőjével törölni kell a gyári recovery-t. Persze ha jön újabb gyári rom (frissítés) és felteszed, akkor megint visszaáll és akkor megint törölni kell mielőtt ujraindítod a telót. Ne csak az xda-t nézd, én youtube videó alapján csináltam és megy minden rendesen.
Poco F3 & Gear S3
-
guyver
senior tag
system_root / system / recovery_fromboot.p file
Ezt a twrp-ben advanced menü, azon belül file manager.
Gondolkozom custom romon, mert macera minden gyári frissítés után beállítani a magisk-et meg az egyéb dolgokat. Úgyse ragaszkodom a miui-hoz. Custom romon meg ha jön egy frissítés mehet fel és semmit nem kell utólag mókólni.
Poco F3 & Gear S3
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest