Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Ez egy régi probléma, csak mostanában többet sírnak miatta. Az alap gond , hogy a Bluetooth 2.4 Ghz-en kommunikál, és a Wifi is vagy 2.4 vagy 5 Ghz-en. Mikor a Wifi és a Bluetooth egyszerre be van kapcsolva és mind a kettő a 2.4 Ghz-es frekvenciát használná "összevesznek". 5 Ghz-es wifinél a probléma nem jön elő...
2 megoldás van:
- Használj 5 Ghz-es Wifit otthon (ha nincs vegyél egy olyan Routert, ami ezt tudja)
- Használj Mobilnetet -
Pityu.
nagyúr
Nem tudom,én most sem látok reklámokat a telefonon mindent kikapcsoltam amitől bejöhetnének,pár appot meg ki lehet lőni xy appal igaz a gyáriakat csak kényszeríteni lehet,hogy leálljanak de nem hiszem,hogy egy miui fiók bejelentkezéssel ki lehet őket iktatni.Reklámokat max akkor látok ha olyan appot használok amit mondjuk google playből rakok fel és nem fizetek hanem ingyenes verziót rakok fel.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
guyver
senior tag
system_root / system / recovery_fromboot.p file
Ezt a twrp-ben advanced menü, azon belül file manager.
Gondolkozom custom romon, mert macera minden gyári frissítés után beállítani a magisk-et meg az egyéb dolgokat. Úgyse ragaszkodom a miui-hoz. Custom romon meg ha jön egy frissítés mehet fel és semmit nem kell utólag mókólni.
Poco F3 & Gear S3
-
guyver
senior tag
Ha használsz magisk-et, azt pl. gyári frissítés után uninstallálni kell majd újra felrakni. Meg valamiket kapcsolgatni a twrp-ben és a sorrend se mindegy. Plusz ugye vannak alkalmazások amikhez saftey-t mindig be kell állítani. Ezt minden gyári frissítás után meg kell csinálni. Nincs már kedvem ezekkel foglalkozni.
Poco F3 & Gear S3
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest