Új hozzászólás Aktív témák

  • petipetya

    nagyúr

    Van két csípős receptem, ha érdekel valakit. Ezekről a neten olvastam, aztán megcsináltam házilag is.

    Csípős pálinka:
    Középsőujjnyi macskapöcse beleáztatva fél liter pálinkába. Amikor annak színe már sárgás, akkor már lehet is inni belőle. A lényeg, hogy a paprikán kis lyukakat kell szúrni egy kés hegyével, hogy az aroma kiázzon belőle, de a magok bent maradjanak. Felejthetetlen élmény. :)

    Csípős tea:
    Egy filter Pickwick gyümölcstea és egy kisujj körömnyi szárított macskapöcse paprika darab legyen egy bögrében, amire 80 fokos vizet öntünk. 5 perc alatt minden kiázik. Csak egy kis cukrot raktam bele. Az íze így csak alig volt csípős, de ennyi elég is mivel a pozitív élettani hatása miatt ittam.

    [ Szerkesztve ]

    "nincs rá lezsóidő"

Új hozzászólás Aktív témák