Új hozzászólás Aktív témák
-
forceberg
veterán
válasz tasiadam #8028 üzenetére
Arra tudok gondolni, hogy esetleg magába a termésbe nem túl sok anyag jutna el?
Valahogy megelőzni kellene, de nem egyszű ez, mert akkor pl. szinte sosem lehet szüretelni, ha folyamatosan permetezett a paprika.
+ egyébként meg ételnél nem is árt minimalizálni a vegyszereket. Gondolhatod a bolti csodaszép paprikák hogy teremnek..."Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap
Élelmezés-egészségügyi várakozási idő: alma, körte, őszibarack, nektarin, kajszibarack, cseresznye, meggy, szilva 14 nap; szőlő: 7; kukorica, őszi káposztarepce, mustár, olajretek 56 nap; paprika (hajtatott), uborka (hajtatott), cukkini (hajtatott) 3 nap; paradicsom (hajtatott), tojásgyümölcs/padlizsán (hajtatott), saláta (szabadföldi, hajtatott), burgonya, fűszernövények 7 nap; kelbimbó 21 nap; dió 30 nap; zöldborsó, zöldbab: 14; lucerna (vetőmagtermesztés), napraforgó, dohány, dísznövények, erdészeti kultúrákban előírás szerinti felhasználás esetén megállapítása nem szükséges."
Én is azért ezeket a napokat minimum dupláznám...[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest