Új hozzászólás Aktív témák

  • forceberg

    veterán

    válasz tasiadam #8028 üzenetére

    Arra tudok gondolni, hogy esetleg magába a termésbe nem túl sok anyag jutna el?
    Valahogy megelőzni kellene, de nem egyszű ez, mert akkor pl. szinte sosem lehet szüretelni, ha folyamatosan permetezett a paprika.
    + egyébként meg ételnél nem is árt minimalizálni a vegyszereket. Gondolhatod a bolti csodaszép paprikák hogy teremnek...

    "Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap
    Élelmezés-egészségügyi várakozási idő: alma, körte, őszibarack, nektarin, kajszibarack, cseresznye, meggy, szilva 14 nap; szőlő: 7; kukorica, őszi káposztarepce, mustár, olajretek 56 nap; paprika (hajtatott), uborka (hajtatott), cukkini (hajtatott) 3 nap; paradicsom (hajtatott), tojásgyümölcs/padlizsán (hajtatott), saláta (szabadföldi, hajtatott), burgonya, fűszernövények 7 nap; kelbimbó 21 nap; dió 30 nap; zöldborsó, zöldbab: 14; lucerna (vetőmagtermesztés), napraforgó, dohány, dísznövények, erdészeti kultúrákban előírás szerinti felhasználás esetén megállapítása nem szükséges."

    Én is azért ezeket a napokat minimum dupláznám...

    [ Szerkesztve ]

    http://www.flickr.com/photos/4ceberg

Új hozzászólás Aktív témák