Új hozzászólás Aktív témák

  • qltsar

    addikt

    válasz tomp #2760 üzenetére

    Meglátjuk, ha marad a telefon márpedig úgy tűnik nincs alternatívám, minden Android 12+-on van ez a gesture navi + akadás custom launcherrel :'(.

    OnePlus-é meg iszonyat fapados. A Google Feedet csak úgy tudom kikapcsolni, hogy magát az alkalmazást letiltom, amit pedig néha használok azért.

    De még, ha nem is lehetne kilőni, legalább engedné meg, hogy egy default Home Screent kiválasszak magamnak, mondjuk kettővel jobbra, mint ahol a feed van. Van egy iPhone 11-em is, azon van hasonlóan "megoldva", viszont ott "widgetek" vannak. Sajnos nagyon nem tetszik így az egész, úgyhogy valószínűleg maradok a fagyásnál minden home gesture után.

    Az alternatíva az lenne, hogy visszaváltok a 3 gombos, manuális navira, vagy root, Magisk majd QuickSwitch, miután működik hiba nélkül az egész.

    Az AirVOOC OP oldalán is így van feltűntetve a töltő típusánál. Azt hittem, hogy ez alap, vagy eddig Warp Charge-ot írt ki eddig?

    Most igen 2 nap de OOS12-nél volt, hogy 1 hónappal később jött ki vagy ki sem jött mert nem ment át az összes EU-s szolgáltató tesztjén.
    Legyünk optimisták, és induljunk ki OP 10 Pro Android 13 releaseből:
    [Stable] OxygenOS 13 is rolling out for the OnePlus (oneplus.com)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák