Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokarudi
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat. Azóta megvettem a CameraPro N8-at és az tudja. Esetleg a Picasa-s kérdésre valaki?
-
schumy1
aktív tag
Ehhez a folyamatos fókuszhoz annyit fűznék hozzá, hogy még Annan felraktam a cameraprot mikor még nem adta ki a nokia és nagyon hangosan lehetett hallani a motort, de ahogy kiadta a nokia ez a hang nagyon de nagyon halk lett, és a Belle-nél is szuper. Az okára nem jöttem rá, de így királyabb.
A sleeping screen-nél én nem vettem észre kevesebb üzemidőt, igaz csak pár órát van kint az asztalon, a többit tokban tölti.
A wifi adatátvitelre viszont a mai napig nem jöttem rá, se a doktu, se a myexplorer proginál. -
vanezigy
aktív tag
Skacok!
Vihető 35-ért a Dark Grey másfél éves T-mobilos N8-am. -
-
bringasisti
őstag
Kitört a pánik ?
BENEFON DELTA--------N8
-
-
baradi
senior tag
Egy tanacs azoknak, akik most tervezik eladni az N8-at:
Tapasztalatbol mondom, hogy ha megteheted, NE add el az N8-at, hanem vedd meg elotte a kiszemelt uj telot, hasznald 1 honapot, vagy legalabb 2-3 hetet, aztan ha meg mindig ugy gondolod, hogy okes, akkor add el az N8-at.
Hidd el, sok penzt meg tudsz igy majd sporolni -
baradi
senior tag
válasz Misály #29865 üzenetére
ha nincs szethekkelve , akkor nem instabilabb mint akarmelyik. az mas kerdes, hogy nem a leggyorsabb, de mihez is kell az a brutal nagy gyorsasag? Oke, hogy ha megallas nelkul valtogatom a kepernyot ide-oda, ide-oda, akkor nem olyan gyors, mint WP vagy droid, de ez miert is kiraly? A valodi hasznalati ertekhez ez nem sokat tesz hozza. Az mar sokkal inkabb, hogy telefonalasra, navira, fenykepezesre meg mindig az N8 az egyik legjobb alternativa.
[ Szerkesztve ]
-
Misály
addikt
válasz baradi #29867 üzenetére
Hat pl megnyithatsz egy weboldalt úgy, hogy nem kapsz agyfaszt a renderelés és a görgetés sebességétől. Használd egy darabig valamelyik konkurens rendszert ( ne a droidot, az ugyanolyan instabil mint a symbian) és talán rájössz mit tesz hozzá a használati értékhez.
"Az mar sokkal inkabb, hogy telefonalasra, navira, fenykepezesre meg mindig az N8 az egyik legjobb alternativa" - feltéve ha épp engedi felvenni a hívást (bár ezt a bugot már ios-en is láttam), vagy időben elindul a kamera. Mai napig szívfájdalmam hogy 3 másodperc kell egy fotóig és nem lehet külső dzsunkaapp nélkül lezárt állapotból életrekelteni.
-
nagyúr
Részemről: A gép jó!
Kamera még mindig jó!
Internetezni annyira nem tökély - de nem is ettől fogunk a neten lógni egész évben.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
stewe780
őstag
Soha nem az OS miatt használtam az N8-at, viszont most karira előhívtunk pár képet a csemetékről, és a 90%-a mobilos volt. Tökéletes papírképek lettek, színek, élesség minden rendben, pedig sokat még meg is vágtam rendesen, és volt köztük vakus is. Na erre jó az N8. Ha netezni kell akkor meg ott az opera mini, vagy leülök a pc-m elé, ami már 4 éves, de még mindig magasan veri a net/tablet atom/tegra divathulladékokat.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
stewe780
őstag
válasz stewe780 #29875 üzenetére
Némi off: nemrég komolyan elgondolkodtam azon, hogy azért hype-olják a cégek ezeket a tableteket, netpc-ket, meg okostelókat, mert a desctopok nem avulnak elég gyorsan. Otthon felraktam a win8-at, (most nem térnék ki arra, hogy mennyire nem jön be az új felület...), mindenesetre a használati sebessége nagyon rendben van. Minden indul pöccre, néhány mai fps-t is végignyomtam rajta medium-low settings-en. A netezés/skypeolás, meg egyéb alap feladat, amiért mostanában mindenki a tabletet/okostelót veszi ezerszer gyorsabban megy rajta a legdrágább kütyütől is. Szóval itt van ez a pc-m. 4 éves!! És egyáltalán nem érzem, hogy csere érett lenne. Tényleg nem volt még ilyen, régebben általában 3 évente cserélni szoktam a gépet, de most ez még mindig kimarad. Lehet, hogy erre a trendre léptek a gyártók a sok ultragagyi divatkütyüvel, amik nagyságrendileg annyiba kerülnek mint egy desctop, de 1 max 2 év alatt elavulnak, és lehet cserélni. Először jött a netbook őrület, aztán a tablet őrület, most meg a majdnem tablet méretű telefon őrület. Ha valaki tartotta az iramot, akkor az utóbbi 4 évben ezekre el tudott költeni fél milla felett, és mára mind elavult kacat lett, kezdődhet újra a bevásárlás...
Szóval csak annyi, hogy alaposan ki van ez találva a gyártók részéről, hogy hogyan generáljanak minél nagyobb, és minél gyakoribb fogyasztást az eldobható vacakokra. Itt van például ez a 920. Két év múlva ezer százalék, hogy gagyi hulladék lesz. A Microsoft elismeri, hogy igazából a wp9 a tuti, és a 8-as csak egy közbenső állapot volt, a hardver lassú, a kameráról meg kiderül, hogy messze nem olyan, mint aminek be volt állítva.... Ehhez képest az N8-unk még mindig nem avult el, és nem is fog még hosszú ideig, amíg a kameráját le nem kőrözik. A 808 persze kivétel (mint mindig), annak az egynek sikerült. De azért így két év után képminőséget tekintve a dobogó második helyén lévő telefonnal fényképezni szerintem jó dolog.A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
SteveJobs
őstag
Elnézést,hogy megint meg kérdezem de leszeretném tölteni az spb shell 3dét de 99.4 megáll.Valaki tudna mondani valamit ? Köszi!
-
-
SteveJobs
őstag
valaki legyen szíves elmondani honnan tudom letölteni az SPB Shell 3D-t ingyen és hogy egyáltalán érdemes-e .
-
gretzky77
veterán
válasz SteveJobs #29886 üzenetére
Szia szerintem ingyen nem tudod letölteni,pontosabban le tudod tölteni csak aktiválni nem fogod tudni! Ha jól tudom akkor a 3D-ből nincs próbaverzió csak pénzvisszafizetés,de ha találsz megoldást engem is érdekel!
This is life át tudnád nekem is küldeni,mert én még nem találtam müködöt! Köszi[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
SteveJobs
őstag
Végül is sikerült feltenni a Nokia programok .hu volt ott lett meg találva.Én szerintem be lassul de majd holnap tesztelem.
-
Tiger.
nagyúr
válasz SteveJobs #29886 üzenetére
Nekem az van fenn már elég régóta és szeretem nagyon!!!!Meg vettem,
a sehell 3d csak megvenni tudod.Bár sok widgetet nem fog használni, pl qoobattery persze biztos van rá megoldás mert a névnapost egyből látja,valószínű a kiterjesztésre kell figyelni.[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Kobak77
aktív tag
Azoknak, akik Gmailt vagy Google Calendart Exchange ActiveSync-en keresztül használnak:
A Google bezárja ezt a kaput 2013. január 30-tól. Akinek be van állítva a telefonja, annak működni fog, de új "aktiválást" már nem fog a google szervere elfogadni. Szóval egyrészt óvatosan a teló újrahúzással, másrészt érdemes más szolgáltató felé nézelődni. -
drzsoo1
aktív tag
válasz Misály #29865 üzenetére
Mondj olyan OSt ami nem instabil. Wp fórum tele van az ilyen olyan értesítési hibákkal, random elvesző média fájlokkal ios nál meg a nyöszörgéssel hogy itunes már megint sz*pat.
[ Szerkesztve ]
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
nagyúr
Klassz!
Én weben keresztül nézem úgy is mindig.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Kobak77
aktív tag
Ha az e-mailről van szó, akkor arra több - továbbra is működő megoldás van. Például a symbianos normál mailkliens, v. a java-s gmail kliens. Naptárt és névjegyzéket viszont csak syncml-el v. exchange activesync-el lehetett google fiókba szinkronizálni. Ez becsukódik. Ill. a cikk ír vmi fizetős külsős megoldásról, de az engem nem érdekelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest