Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos3
addikt
válasz Cool Hand #30401 üzenetére
hát nem tom. ezek szerint
Mikor megvettem 37 mega volt, letoroltem amiket tudam és ugy gondoltam h nem kellenek (origo, iwiw, tv2, közösségi...) (microsoft-okat rajta hagytam) és igy lett 59mb. semmi nincs elvben rámentve, többször megnéztem, telepiíteni se oda szoktam. csak az üzenetek és az emil. ugy tűnik ezektől fogy naprol napra...de nem érzem hátrányát, csak bosszantó, és főleg érthetetlen. -
rokarudi
aktív tag
Az a problémám, hogy csináltam egy hard resetet, a Nokia Suit-tal előtte lementettem az sms-eket. Próbáltam a szinkronizálással visszatenni a telefonra, de csak azt az egy újat küldte át a gépre, amit a HR után kaptam a gépre, a lementett üzeneteket sehogyan sem sikerült visszatölteni. Próbáltam úgy is, hogy egy csv fájlt csináltam az sms-ekből, viszont azt meg nem tudtam a telefonon kezelni. Mi lehet a megoldás?
-
kpal
nagyúr
Olvasnivaló [link]
-
SUPREME7
addikt
Hát igen, kitettek magukért a Nokia mérnökei az N8 kameráját tekintve. Érdekes, hogy az új "zászlóshajó" a Lumia920 is lemarad egy több éves konstrukció mögött Bár amit már több tesztben is említettek, az itt is kijött, hogy az éjszakai fotózása az nagyon jó a 920-nak.
Egyébként akinek esetleg szüksége lenne rá:
Ez nem a reklám helye, de egy tipp: skyphone.hu-n van 3rétegű kijelzővédő fólia N8-ra 230 jó Magyar forintért. Meg úgy egyébként igen baráti árak vannak, és szinte minden telefonhoz van náluk töménytelen kiegészítő. Egy hátránya van, hogy nincs személyes átvétel, de ha több minden rendelsz akkor megéri a 600forintos szállítást az MPL futár. Én most rendeltem jópár dolgot, és buborékos borítékban számlával, egyesével fóliázva kaptam meg a csomagot.
[ Szerkesztve ]
-
nokia5800tel
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy nokia n8 ami kb 20 percet úszott a vízben,akkut kivéve 3 napit hagytam,hogy száradjon,majd megpróbáltam bekapcsolni...bekapcsoláskor rezzent is és bekapcsolási hangot is adott ki.ha ráteszem töltőre csippanik is egyet,viszont nem kapcsol be,vagyis nem jelenik meg semmi se a kijelzőn...Ez a telefon még javítható?lehet még bele valahogyan életet lehelni?
-
SUPREME7
addikt
válasz nokia5800tel #30416 üzenetére
Szerintem mázli kérdése. Ha rezzen, meg hangot ad akkor lehet, hogy "csak" a kijelző kuka. Ki kéne próbálni egy másik kijelzővel. De alaposan át kéne nézni még úgy is, mert volt itt hirdetve olyan, pont nokia n8 ami beázott, adott képet, de se wifi se kamera, és annak a hangszórója is kuka lett. De a kijelzője annak meg pont megúszta.
[ Szerkesztve ]
-
kyru74
aktív tag
El kell hogy keserítselek de nem, a tesóm is így járt csak ő kimosta a nadrág zsebében ugyan ezeket a dolgokat produkálta de a szervizben nem tudták megjavítani , még alkatrésznek eladhatod.
[ Szerkesztve ]
Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam!
-
Quasi_modo
nagyúr
Lenne egy nokia n8 ami kb 20 percet úszott a vízben,akkut kivéve 3 napit hagytam,hogy száradjon
Khmm izé. Nem három napot kell várni, hanem három hónapot. Szétszedve, hajszárítóval kifújva.. (Lásd a régi i8910-emet 40 perc hó után, annak is enyi idő kellett.) És még úgy sem biztos a hatás.valami
-
SUPREME7
addikt
válasz Quasi_modo #30420 üzenetére
Hajszárító? Az szép baleset lenne Simán még több kárt csinálna vele.
-
matyi19
őstag
Nemrég, testvérem telefonja is beleesett a kútba, Nokia 5130. Nem voltam otthon, és mondta hogy mi történt, Ő ott akarta hagyni. Addig győzködtem míg vette a fáradságot és kiszivattyúzta a kútból a vizet. Így összesen olyan 2,5-3 órát töltött víz alatt. Majd miután nem volt a kútban víz, létrán lemászott kiszedte a telefont, megmosta utána akku ki, és szétszedte. Pár órát szárította majd, akku vissza, és bekapcsolta a telefon. Egyetlen hibája volt, nem érzékelte a memóriakártyát, ezen kívül minden ok.
Ezzel, csak azt akarom mondani, hogy nincs minden elveszve. -
SUPREME7
addikt
válasz Quasi_modo #30422 üzenetére
Gratulálok a stílusodhoz. Tök jó lenne ha mielőtt nekiállsz flegmázni, utána olvasnál. Nem azt mondtam, hogy nagyon óvatosan nem lehetséges, hogy valamit segít, bár erősen kétlem, de legalább 2 okból csak több kárt tud tenni a telefonban.
1. A fújás következtében, még mélyebbre hatolnak a vízcseppek, és a meleg levegőtől felszabaduló pára, ami lecsapódik. És ugyebár ez korrodálja az alkatrészeket.
2. A meleg levegőtől nagyon gyorsan meg tudnak olvadni, az apró alkatrészek amik az addig talán menthető telefont végleg kukázzák.
Egyébként (nem vicc) azt szokták tanácsolni, hogy rizsbe kell tenni a telefont. Nem mai cikk de érdemes elolvasni:
http://www.origo.hu/techbazis/20110713-igy-lehet-megmenteni-a-vizbe-esett-mobilt.html
Szakértői tanács, szakszervízből:
"Ezt követően jól szellőző, páramentes helyen kell hagyni a készüléket, hajszárítóval azonban nem szabad gyorsítani a száradást, mert a melegítés csak az alkatrészek korrodálódását segítené elő, ami tovább ronthat a készüléken, esetleg langyos, de semmiképpen sem forró radiátorra lehet rakni a telefont."
De mindegy, te csak tudod.
[ Szerkesztve ]
-
janek69
senior tag
Ha kicsit is barkácsolós vagy,akkor szedd szét darabokra és mosóbenzinnel mosd át az egészet,utána szárítsd ki és szilikonnal fújd le és rakd össze. Én az összes haverom telefonját sikerrel javítottam így,de hozzá kell tegyem,hogy azok még régebbi modellek voltak.
A hajszárítótól nem lesz semmi baja hacsak nem fúj 200 fok feletti levegőt.Az alkatrészek kibírják,hiszen a forrasztás 225 fokon megy.
[ Szerkesztve ]
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz SUPREME7 #30424 üzenetére
Gratulálni inkább én tudnék neked. A hőlégfúvót ismered? Az kicsit melegebb mint a hajszárító, én viszont elég sűrűn teszek fel vele fel alkatrészeket és valahogy nem okozok kárt.
A rízst meg nyugodtan lehet próbálgatni, max mocskot csinál az alkatrészek között.
Egyszóval én nem csak olvasok a témáról.
De ha úgy gondolod lehet sértettet is játszani. Részemről téma lezárva.valami
-
nagyúr
Publikálni akartam, de a háló elnyelte az infót...
Fussunk neki.
Zárt tartály.
Kicsi melegítés
És a teló mellett kék csodazselé!Kék csodazselét a gyerekpelusból kell kiszedni. Megköti a nedvességet.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
janek69
senior tag
Nem kell ezt ennyire agyon ideologizálni.Ahogy én is és más is írta hajszárító és kész. A hőlégfúvót azért nem írom,mert ahhoz nagyobb gyakorlat kell,mert azok a kisebb fokozaton is 300 fokos levegőt fújnak és ha elbambulsz leforrasztod az alkatrészeket.Gyakorlatilag amíg a kezed állja nyugodtan lehet melegíteni,sőt nyugodtan lehet 100 fokig vagy az fölé is,de azt már úgysem teszed meg. Természetesen ez az alap NYÁK lemezre vonatkozik,nem a kijelző,vagy az egész telefonra.Ezután én foltbenzinnel,vagy alkohollal és egy ecsettel át szoktam teljesen mosni ls szilikonnal,vagy jobb minőségű kontakt spray-al jól lefújom.
-
nagyúr
válasz bringasisti #30428 üzenetére
Az nem szilikagél.
Valami zuzmóizé.
-
Athoss9
csendes tag
Sziasztok!
Frissítettem belle refreshre, de az új zenelejátszó ui nekem egyáltalán nem tetszik, szerintem sokkal rosszabb lett. A telefon gyorsabb lett, úgyhogy összességében nem bántam meg frissítést, úgyhogy nem szeretném komplett visszaállítani bellére, csak a zenelejátszót vissza tudom valahogy frissíteni a bellés verzióra? -
akos3
addikt
nah jo akor msot kezdek sirni az 56 mb-al Áruljátok már el hogy csináljátok? semmit nem telepitek én se oda..!!
-
H.Ezredes
őstag
Holnap veszem meg a másik N8-am a kérdésem az lenne,hogy a Taylor féle V8 rom van a telefonon milyen programokat érdemes rárakni élből ami hasznos pl böngésző vagy milyen alkalmazás ?
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Kobak77
aktív tag
Van új Swype!!!
-
nagyúr
Az oprendszer hol tárolja a gyári progis jegyzeteket?
Próbáltam levelezőn elküldeni - de behalt!
Nem bír a 2OO feletti üzennet mit kezdeni.
Átmegyek mindjárt HP-ba!
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok! Megváltam tőle 35-ért de sajnálom igaz én 20-ért vettem mármint az n8-at.Az n9-en gondolkodok.Ez a paneltisztításos dolog nem kell elborzadni amit írok de én így csinálom .Fogom a panelt melegvíz, körömkefe Jár mosogató aztán mehet.Persze vigyázni az smd-re azért olyan erősen nem kell. Nem vagyok szájhős de már több telefont így vissza hoztam a sírból.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest