Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanezigy
aktív tag
Figyelem!!
Közel két hónapja rendeltem Kínai webes áruházból egy tok akksit a N8-hoz ami azóta sem jött meg.
Az áruház közvetlen mailra és külön postafiókból küldött mailra sem válaszol, szerintem búcsút mondhatok a befizetett összegnek.
Az áruház neve: geekwill és csak azért írom, nehogy más is rendeljen tőlük. [link]
Üdv. -
oggy71
tag
Háát 45-ért odaadnám, az talán nem riasztó ár, de ha nem mutatkozik kellő érdeklődés leviszem 40-re, azmeg már tényleg nemsok, pláne hogy ez nem egy agyonb@szott telefon.40 alatt viszont nem adom, inkább megtartom.Csakhát ugye azemberbe ha beleköltözik a tepsi utáni vágy..
[ Szerkesztve ]
-
SteveJobs
őstag
Hol lehet megnézni az n8-on ,hogy be volt-e ázva vagy indikátor merre van?
-
ajani
aktív tag
N8-cal lehet wifin keresztül nyomtatni képeket, dokumentumokat?
''Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.'' - Rejtő Jenő
-
Ricardo
titán
Csak nyomtatón keresztül lehet.
Bocs, de ezt így reggel nem tudtam kihagyni.
Elvileg lehet. Kicsit keresgéltem és egy helyen ezt találtam. Megérhet egy próbát
"Nyomtatáshoz az OVI-ban találtam Cortado Workplace nevű programot. Ezt ajánlották, még nem néztem, hogy működik-e."
-
vanezigy
aktív tag
Hamisított Kínai N8 [link]
-
tal-garius
aktív tag
Hello. Új telefont szeretnék ezért eladó makulátlan 2éves, made in finland, karcmentes, tokban tárolt, szervízben sose volt, hiba mentes, t-s telefonom. Akit érdekel írjon privit. Mivel itt nem is hírdethetnék árat ide nem írok. További szép napot!
-
janek69
senior tag
Igazán dobhatnának egy N8-on futó verziót. [link]
-
nagyúr
válasz janek69 #29116 üzenetére
Woooaaaaaa!!!!
Fasszentos!!!!!
Ellenben ahogy látom, félő - kicsit kevés lesz az alkalmazás rá!
A BB1O ennél ígéretesebb, mert van mögötte jelentős múlt, és igen erősen nyomják az új dolgokat bele.
Ahogy hallottuk, Jolla elsősorban kínának készül. Ott vert helyzetű az Apple.
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
zed juron
aktív tag
Nos én N8-ról SGS3-ra illetve Lumia 900-ra váltottam. A nejemé lett a Lumia míg enyém meg az SGS3.
Igen, a Lumiánál jobb az N8 fényképezője minden körülmények között, de a Lumia 900 sem csinál olyan elmosott erősen zajszűrt képeket mint egypár SE/Sony/Motorola csúcsgép.
A Lumia 900-al sajna annyi a probléma az N8-hoz képest - de az SGS3-hoz is - hogy valahogyan nehezebben kezeli le a klf. fényviszonyok változását amikor a keresőt mozgatod és ehhez az auto beállítás néha kifejezetten rossz fehéregyensúlyt illetve kontrasztot talál el.
Szóval az auto módja szvsz. el lett rontva. De egyébként elég jó képeket lehet csinálni vele.
A Samu S3-nak viszont általában véve jobb és jobban kezelhetőbb a kamerája mint a Lumia 900-nak. Érdekes, de sötétben viszont nekem jobban bejön a Lumia 900 Ledes villanója mint az S3-é.Videót még nem hasonlítottam össze A/B-ben, de az 1080p és a jobb fény/árnyék automata kezelés miatt szinte előlegezhető. De lehet hogy csinálok holnap egy összehasonlító ki videót, ahol mind a kettő 720p módban fog menni.
Az S3 az N8-hoz képest nehezen mérhető már. Ha nagyon nagy képernyőn nézegetem az N8 és a Samu S3 képét összehasonlítva, akkor azt tudom mondani hogy összhatásban azért kicsit érződik hogy a Samu képeinél hogy mobilos a fotó, míg ezt az N8-nál a legritkább esetekben (szinte soha) tudom ezt felfedezni.
Az N8 képeire a legtöbb ember - akinek ehhez van szeme - azt mondja hogy kisebb, de jó minőségű kompakt digit géppel készült.
Én nagyon sajnálom hogy nem az N8 fényképes hardvere került valamelyik Lumia modellbe (a 808-ról már álmodni se mernék).
Viszont a Lumia 900 (nekem kettő gyönyörű fehér L900 is lett hirtelen annyira bejött) nagyon szépen teljesít. Szinte hihetetlen hogy a böngészője pl. egy index.hu weblap nézegetése esetén jobban, GYORSABBAN ÉS INTELLIGENSEBBEN reagál mint a négymagos Samsung SIII-é (Jelly Bean). Persze Lumián nincs flash támogatás és a prediktív szövegbevitelt is nekem kell megtanítani neki míg SIII-on nem.
-
zed juron
aktív tag
Hát hogy mennyire unicum mondjuk fényképügyileg nekem itt van egy nyilvános mappám, amiből esetleg kiderülhet. Mindegyik N8-al készült illetve Camera Pro szoftverrel.
[ Szerkesztve ]
-
Tegnap el akarták cserélni velem az N8-at egy Iphone 3GS-re+ egy ezüst karkötőre
-
oggy71
tag
válasz zed juron #29119 üzenetére
Arra az SGS3/N8 kamera tesztre én is kíváncsi lennék!
Mivel ha elmegy az N8-am erre a készülékre váltanék.
Tudom, hogy az N8 fotós képességeit nem közelíti meg a Samu, de mégis mennyivel csinál rosszabb fotót a Nokiánál?Mondjuk a xenon vaku nagyon fog hiányozni!
Ahogy a mobiltelefon fotós topicban nézegettem, nem olyan rossz az SGS3![ Szerkesztve ]
-
zed juron
aktív tag
válasz oggy71 #29127 üzenetére
Egyáltalán nem rossz másfél éves N8-as tapasztalattal és szemmel nézve a Samu Galaxy S3. Nekem is ez volt az egyik legnagyobb para amikor váltottam.
A vakuja nincs annyira jó, ez tény, hiszen ez nem is vaku. És pl. a Lumia 900 automatikája ide viszont jól van optimalizálva.
Tudom hogy ez nem Lumia topik, viszont ellenben felléptem a gyári böngészőkkel tegnap képeket nézegetni a fenti linken az S3-al is illetve a Lumia 900-al is rendes webes megjelenítés mellett.
A Samu S3 annyira katasztrófálisan szaggat hogy használhatatlan (az N8 nem csinált ilyent soha) míg Lumia 900-al ugyanúgy hasított minden mintha mi sem történt volna.
Na ez a durva kérem szépen.
Lehet a fenti skydrive-os linket csekkolni Lumia800/900 és Samu Galaxy S3 gyári böngészővel (a nem gyári még rosszabb!).
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Baró lenne a N8-ra vagy a 8O8-ra ráheggeszteni a Sailfish-t! /Na, jó, a 8O8-ra../
Amúgy a droid progikért nem vagyok oda.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
janek69
senior tag
válasz zed juron #29122 üzenetére
Nagyon jó képek! Szeretem más képeit nézegetni,mert ilyenkor mindig megelégedve veszem tudomásul,hogy nagyon jó telefonom van.Tudom a 808 kamerában jobb,de kivitelében kicsit sem és kicsit csúnyácska is.Majd amikor 2 év múlva 25-30k lesz a vaterán,akkor elgondolkodok azon is. Látom Szegeden is jártál. :-)
-
janek69
senior tag
-
deka10
senior tag
válasz zed juron #29128 üzenetére
Nekem a notán álom böngészni mind a gyárin mind az operamobilon a rendszer 4.0.4, a fotó része meg sem közelíti az N8-at a videó nem rossz viszont találtam rá olyan fotó progit ami az éjszakai fényviszonyokban nagyon jol szerepel akár fotofény nélkül, 8 képet csinál és abból dolgozik.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
gyurmau
tag
válasz janek69 #29076 üzenetére
A tesztek retorikája (fikció)
Bevezetés
Nokia: A Nokia bajban van, a Symbian haldoklik, Elop, a WP7 – WP8, rányomja a bélyegét stb. és brrrr
X készülék: Sokat tettek, tesznek, innováció, az élet szép, de jó csaj a barátnőd stb.
Külső
Nokia: nem csúnya, a funoknak biztos be fog jönni
X készülék: wow
BB, Iphon :
Méret
Nokia: szép, meg minden, de hát akkora, mint egy ház
X készülék: na, igen, ekkora méretben már élmény az internet és a filmnézés
Tömeg
Nokia: le fog szakadni a zsebed, ha nem a kezed
X készülék: érezni fogod, hogy van benne anyag, nem valami kínai klón ceruzaelemmel
Felbontás
Nokia: kellemes érték
X készülék: vazze, sűrűbb, mint a szifon
Kamera
Nokia: hát akkor sem egy DSLR
X készülék: ne felejtsük el, hogy ez elsősorban telefon
Menü
Nokia: Aki már egyszer látott Symbian menüt, az már látta az összest
X készülék: A jól bevált felhasználói élményen kár lett volna változtatni
Software
Nokia: Sajnos az első bekapcsoláskor már egy frissítéssel ijesztget, ami jól mutatja, van még min csiszolni
X készülék: Már az első bekapcsoláskor frissítés érkezik, ami jól mutatja, hogy bizony nem felejtkeznek el rólunk[ Szerkesztve ]
-
narancsnn
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, hogy adott egy n8as készülék, Belle refresh szoftal....
A gond az, hogy mikor elindítom a kamerát, nem működik, kiírja lépjek ki indítsam újra a programot, ha az sem segít akkor a telefont. És sehogy nem lesz jó.
Van ötlet?Köszi
-
Pikkolo^^
addikt
A. Joikuspot működik valakinek. Megvétel előtt kipróbált két verziót is, de egyik sem hajlandó megosztani a netet, csak lefagy vagy el sem indul.
-
Kobak77
aktív tag
válasz Pikkolo^^ #29143 üzenetére
Ha jól tudom, android alapból nem tud csatlakozni a JoikuSpotos megosztásra. A megosztás típusával lehet vmi (talán ad-hoc?), de mivel mind másik nokia, mind szgép, mind IOS eszközt tudta nálam használni a megosztott netet, ezért ezt én az android hibájának fogom fel, nem Nokia-JoikuSpot hibának
Bár az érdekes, hogy a WP7 is elbukott... -
janek69
senior tag
válasz gyurmau #29134 üzenetére
Gratulálok!Ezt nagyon szépen összeszedted és félek,hogy ugyan oda írtad,hogy fikció,de gyakorlatilag ez a valóság.
A két szóbanforgó idiótának és még rajtuk kívül soknak fingja nincs,hogy vannak emberek a világon,akik egy telefont munkára és értelmes dolgokra használnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest