Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
Akinek hiányozna a Swipe itt a megoldás: [link]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
SteveJobs
őstag
ezt sikerült 20ért. T-Mobilos és annyi hibája van , hogy bal felső sarkában van egy ütés nyom tulajdon képen nagyon szép állapotban van.
Viszont szeretném felrakni a Nokia N8 Pro Edition V8-t de a leírás végén van egy CFW-letöltés-ére felhívó mondat ! hogy az kell-e nekem ? mert ahogy nézem az a törölt appokat tartalmazza .
Valaki tudna segíteni ?Választ előre is köszönöm
-
gretzky77
veterán
válasz SteveJobs #29255 üzenetére
Szia 20ért nagyon jó àr volt,de kipróbàltàl mindent mert kevésnek talàlom az àràt én biztos nem adnàm ennyiért,de itt szerintem nagyon màs sem! A cfw letöltése alatt nem csak a törölt dolgok vannak ott kell lenni a softwarenek is!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
SteveJobs
őstag
-
SteveJobs
őstag
sikerült felrakni a Pro Edition V8-at , de az utolsó 6ikon nem stimmel mivel ha rá megyek az egyikre a következőt nyitja meg. Ez miért lehet ? Valaki esetleg ?
-
-
SteveJobs
őstag
Jó reggelt Vietnám!!!! Azért,hogy érzékeltessem miről is van szó.Másodszori próbálkozás után jó lett.Úgy összességében köszönöm mindenkinek a hozzá szólást.A telo gyorsabb lett.Csak ezt a c meghajtót nem értem,hogy a számítógép miért ír teli memóriát holott üres.Lehet cserélni témát vagy ez a végleges rajta? A telefon tetszik már meg akarták venni.
-
nagyúr
válasz attisx #29271 üzenetére
Nem mertem átállni a napos oldalra, mert a kamera kezelés a bélán más mint az annán.
Tehát rakjam fel?
Más:
Fotósok hogy értékelik a kamera kezelést az anna / belle között?Én nagyon sok videót veszek fel, és sokat is fotózom.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Ezt a témát honnan tudom leszedni ingyen?Vision of Pureness v3 DFLT
Nokia áruház kilőve,onnan nem szedem le,valaki tudna adni egy linket? -
Véletlenül nem a defaultot írtam szerinted
Semmi más azon kívül hogy a laptopom újra lett rakva kb 2 hónapja,és nincs fent a nokia suite program,meg a telefonon sincs fent a program,mert Taylor legújabb romja van fent!
Épp telepítem a laptopra a suite-ot.
Már mind1,csak reméltem valaki segít,hogy gyorsabb legyen[ Szerkesztve ]
-
-
rocks
aktív tag
Tegnap akksit cseréltettem végre. Épp ideje volt, mert már kezdett púposodni. (szerintem alapból gyenge volt, de a 2 évet azért kihúzta)
Feltolták a 1.4 sofit is.Aztán átballagtam a t pontyba és érzékeny búcsút vettem a 10 éves SIM karimtól...
most molyolhatok az iconokkal meg az egyéb beállításokkal újra, de megérte...
nőtt úgy 10MB-vel a C tárhelyem!!!(remélem nem kiabáltam el...)
[ Szerkesztve ]
-
-
this is life
Ármester
válasz Ubul86 #29224 üzenetére
A sis.filet.at tudod tenni a telefonra és ha azzal nmeg vagy kezzel kell.telepitened ,megkeresed a.mappat ahova bemosoltad és ott megnyitod,ha nincs signozva a program akkor hackalned kell ,kulomben nem megy fel.Hacihez leírás ugyanott vagy a smartnewson...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
dell
tag
Sziasztok!
Nem kapcsol be a xenon fény amikor kamerázom. Mi lehet ennek az oka?
Köszi:T
-
Tiger.
nagyúr
Valaki használja ezt a progit qoobattery .Nálam nem nagyon működik,Be van állítva hogy 10% után energia t.m
illetve ,00.00-05.00 ig energia t.m de szarik rá.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz perge666 #29295 üzenetére
azt is tudja hogy ha bizonyos % ér el az aksi simán bekapcsol?pl beállítom 10% ekkor bekapcsol a energia t.m
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
félisten
Pár órája váltam meg az N8-tól.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
bgabek
tag
válasz Kolondrum #29299 üzenetére
Nekem is jobban jött volna, ha eladom Neki sem kellett, azt mondta, hogy ez már nagy neki. Mondtam, használja néhány napig, ha nem kell meghírdetem. Azóta megszokta, megszerette Így az ő 500-asát megkapta a gyerek.... Symbianos lesz mindenki a családból (a 6300-val voltam így, hogy szerettem volna, ha nem kerül ki a látókörömből, azt is szerettem. Az az anyósomé lett )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor