Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
válasz Kolondrum #28433 üzenetére
Az acces appra is raprobalhatsz,az se rossz ,nyersz vele egy oldalrol behuzhato progrqmok menut abc sorrendben es egy ket informacios ikont pl akkutoltolseg,bill zar,futo app ...stb
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
rocks
aktív tag
válasz csabyka666 #28428 üzenetére
Nekem már 23 hónapos és teljesen karcmentes.
még új korában 2x leesett parkettára, de semmi baja. Beraktam szilikon tokba, azóta nem esett le, de a tok kezd tágulni.
Az üveg karcálló és erős.SymbianOS az időjárás nekem is behalt mára, tegnapig a vasárnapot kihagyva még ment, ma viszont semmit sem lát.
Hú de rég jártam erre...
Talán jó hír a Nokia jövőjére:
[link] -
rocks
aktív tag
-
csabyka666
veterán
Köszi a választ mindenkinek!
Ha már ennyien mondjátok, hogy tényleg jól bírja a kijelző, hát lerántom a leplet az N8-ról!!@ rocks: Amit linkeltél, tényleg jó hír! Symbian-oskén kívánom, hogy maradjon is meg ez az állapot!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Nekem is ugyanilyen tokom van!
Vaterán vettem postával együtt 470 ft-ért.
Nagyon kellemeset csalódtam benne,azt hittem kukába való,de nagyot tévedtem!
Jól illeszkedik,nem nyúlik egyáltalán,és a legfontosabb hogy VÉD!
Már kb. 3 hónapja rajta van a telón,párszor leszedtem,annyi hogy a lyukakat ollóval meg kellett kicsit vágdosni,mert sorjás volt. -
akos3
addikt
nagyon off, de c5-03ra nem tud vki egy normálisan használható adobe readert? nem találok egyszerűen. és alapból rajta levő vhogy letörlődött.
-
-
Elims
veterán
válasz perge666 #28456 üzenetére
Tényleg jó. Én olyan 70-80Ft-ért vettem postával. Igaz,nekem 4-5hét mire ideért.
Hasonlót akartam,anyagra ugyanilyet csak sima mintázatút. Ill. minta nélkülit.Egyszerű átlátszót. Volt is csak Mo-ra nem küldték el.. :-/
Nagyon sokat véd.Nálam meg főleg. Nem egy monitor mögött teszem tönkre a prosztatámat nap mint nap..KPal: Köszi! :-) Mire előveszem a fényképezőt,addig így,már a kepfeltoltesek.hu-n vannak a képek.
Nagyon jól sikerült széria! 75e-t adtam vmikor érte (és akkor nagyon olcsón vettem doboz nélkül),most a tizedét éri.. Viszont a 20x-osáért sem adnám el. -
nagyúr
Ma már nyomta reggel a időjárás frissítést.
Nem értettem, hogy miért is maradtunk ki majd egy hétig.
Karc: A készülék másfél éve megvan. Sem szervizt nem látott, sem karc nincs rajta.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Gyula84
veterán
Hali
Ma csináltam ezt a képet n8-al jobb oldalt van egy kis folt a képen, látok pár porszemcsét a lencsénél ez talán attól lehet vagy a kamera döglődik? De ha meg a por akkor hogy a fenébe fogom kiszedni?
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
akos3
addikt
válasz Gyula84 #28467 üzenetére
ja látom. jol van én sokkal durvábbat vártam. Azt hittem az az egy folt az én monitromon egy zsírfolt Nem teljesen értem mi a kérdés. Igen ez por. nem döglődik a kamera. nekem az előző mobilomnál (N85) sokkal durvább volt. nah az már kifejezettn zavaró volt fénnyel szemben. Hát csak úgy tudod kitisztítani, ha szétszeded a házat.
[ Szerkesztve ]
-
-
A Lumia 800-hoz mi a véleményetek?
Kinézetre nekem nagyon bejön!!
Részemröl utódjelölt lessz majd valamikor a jövőben!! -
válasz Kolondrum #28482 üzenetére
Nekem az utód 90% hogy Nokia lessz,az pedig Windows oprendszerrel jön mostmár ki csak sajnos
De ha már nincs többé Symbian valamit úgyis megint meg kell szokni.Meg tetszenek az új ketyerék.Ez a Lumia 800 baromira tetszik kinézetre,szerintem hasonlit kicsit az N8-ra!
Még legalább 1 évig szeretném megtartani az N8-at,majd akkor meglátom mi lessz a menő,meg mihez jutok hozzá jó áron
Kiváncsi leszek majd a Sony telefonokra is.Az a maradék 10%http://www.youtube.com/watch?v=dKSfNxnyBo4&feature=fvwrel
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz perge666 #28486 üzenetére
Az jó, hogy win alapú, de annak is van verziószáma és bizony annak a száma = a zsákutcával. Jelenleg nem tudok olyan telefont amit elfogadnék. Mindben van valami durva bug számomra. Itt ez az új motorola droid a címlapon, tök jó, de a videója és a kamerája okádék, el sem olvastam a cikket innentől.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
válasz Kolondrum #28487 üzenetére
Gondolom neked sem sűrgős a csere,ráérsz válogatni
Nekem eszembe sem jutott volna a Lumia 800 ha a Nokia nem küldött volna az e-mail címemre levelet.
Én is úgy vagyok vele hogyha cserélem a telót akkor az lenne a legjobb ha ez a tudás megmaradna,és erre pakolnának még egy rakás újdonságot,de ez sajnos lehetetlen
A Symbiant,a kamerát és az FM transzmittert hiányolom nagyon a kiszemeltekből.
Meg azt is imádom az N8-ban hogy az időt mindig mutatja,nem kell megnyomni semmit hozzá.[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
válasz perge666 #28488 üzenetére
Megszokás kérdése az egész(!) (Bár mondjuk androidot a büdös életbe nem tudnám megszokni) én N8-ról váltottam Lumia 800-ra és nem bántam meg.. Másképp kell csinálni a dolgokat de egy teljesen más rendszerről is van szó..szóval ez érthető
Sajnos vagy nem sajnos azt kell hogy mondjam, hogy a WP semmivel sem nagyobb zsákutca mint a Symbian...
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
válasz SpongyaBob #28490 üzenetére
Van valami ami hiányzik az N8-ból?
Gondolom a Lumia 800-nak sokkal szebb a kijelzője.
Meg biztos kibas..tt gyors az 1400mhz-es procijával.
Az is tetszik benne hogy nagyobb a kijelzője mint az N8-é,de nem az a brutál nagy mint amik most mennek,azokat utálom!
A kameráján észrevehető a különbség?[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
-
válasz SpongyaBob #28492 üzenetére
Köszönöm szépen a felvilágosítást.
Használd egészséggel,jó sokáig problémamentesen.
Lehet egyszer nekem is lessz egy Lumia 800-am -
rocks
aktív tag
válasz Misály #28476 üzenetére
Én picit jobban vigyáztam rá.
A tokot azért vettem, mert így biztonságosabban tudom fogni. Én is utálom, mert beragad a zsebbe, nehezebb elővenni, de ez van...
A 920-ast én is kinéztem, de szerintem brutál drága jelenleg, azonban nagyon okos is. 150.000 Ft körül van és csak külföldön lehet kapni novembertől.
Viszont kissé nagynak tűnik...
Nekem még egy évig valszeg elketyeg, mert eddig semmi gond vele (ritkán előforduló, apróbb problémákat nem számítva)
Mire rászánom magam egy cserére, addigra lehet a 920-as is elavul...Remélem a 1.40.... sofit frissítésként hamarosan tolja T-M szolgáltató
-
Misály
addikt
válasz csabyka666 #28480 üzenetére
Eleg parszor elejteni, legutobb futas kozben sikerult es salakon kotott ki.
rocks: En szolgaltatonal fogom venni, ugyhogy a fuggetlen elorendeloi arak nem izgatnak, annal ugyis olcsobban fogom megkapni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Megnéztem a 900-as szerelését. Hát abban egy akku csere nem 2 perc. Elmúlnak azok az idők amikor az akkut mi magunk tudtuk cserélni. Az N8 átmenet mert belső, de cserélhető, a 900-ba meg úgy eldugták, hogy ajjaj. Vagy garba vagy magad és ugrott a gar. Néha úgy érzem direkt csinálnak olyan megoldást amivel alánk lehet tenni. A 920-is is hasonló lehet.
Misály! Motor tetejéről... Sarkára esett, de tokban volt az a része, viszont a teteje nem, azon a végén a két sarok horpadt. Jövő hónapban kap rá kupakot és még a gari is megmarad.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
rocks
aktív tag
Help!
Megtudja valaki mondani, ha akkumulátort cseréltetek akkor a legújabb sw-t is felrakják autómatikusan, vagy csak ha kérem?
Vagy hiába kérem nem rakják fel.Köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Windows 10
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- Elektromos autók - motorok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest